BSc (Hons) International Business Management met jaarbasis

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) International Business Management met jaarbasis

De BSc International Business met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 behandelt een verscheidenheid aan zakelijke disciplines. Jaar 3 wordt internationaal doorgebracht bij een van de GUS-organisaties in Berlijn of in het VK met een organisatie met internationale kantoren en een internationale aanwezigheid. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de arbeidswereld en de huidige eisen door mogelijkheden voor werkervaring.

De nadruk bij het ontwerp van de cursus was om deze sterke bedrijfsopleiding een focus te geven op inzetbaarheid. De cursus biedt een uitstekende basis voor kennis van de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer die worden behandeld door een reeks modules uit het vakgebied Management. De opleiding streeft er op zijn beurt naar om veel van de vaardigheden en competenties van studenten in onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap in te prenten, die allemaal samen nuttig zouden moeten zijn voor toekomstige werkgelegenheid. Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Door een bedrijfsdiploma te behalen aan de University of Law Business School op een van onze Britse campussen, kom je ook in aanmerking voor ons gratis masteraanbod. Om uw kansen op inzetbaarheid te maximaliseren, kunt u na een succesvolle afronding van uw bachelordiploma zonder extra kosten doorstromen naar een business masteropleiding.

Na hun afstuderen hebben studenten verschillende loopbaanmogelijkheden binnen het internationale bedrijfsmanagement. Als resultaat van internationale werkervaring, zullen zij zowel hun kennis als ervaring kunnen aantonen. Studenten kunnen ook overwegen om hun studie te bevorderen met een van de volgende postdoctorale opties: Masters of Business Administration (MBA), MSc in Strategic Business Management of de postgraduate kwalificaties van het Chartered Management Institute.

Deze cursus is beschikbaar om te studeren aan London Bloomsbury of Leeds.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus. 5 GCSE's op AC (9-4) inclusief Engels, en graad D / 4 of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties.
  • Internationale studenten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Plaats

London Bloomsbury of Leeds met internationale werkervaring in jaar 3

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Lees meer

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Lees Minder
Londen , Leeds , Manchester , Berlijn , Birmingham , Londen , Londen , Nottingham + 7 Meer Minder