BSc (Hons) International Business Management met jaarbasis

De BSc International Business met Foundation Year is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van business en management, en in het bijzonder die op zoek zijn naar een internationale carrière in bedrijfsbeheer.

De opleiding is zo opgezet dat het stichtingsjaar een onderbouwend jaar biedt waarin academische en werk / professionele leerprocessen zijn opgenomen, voor aanvragers die hun kennis en inzicht in het bedrijfsleven en de bijbehorende vaardigheden moeten verbeteren. Het jaar biedt studenten kennis en inzicht in de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer, samen met de nodige vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen aan de niet-gegradueerde bedrijfsprogramma's op de niveaus 4, 5 en 6.

Het eerste jaar behandelt de basiselementen van bedrijfsbeheer. Jaar 2 wordt besteed aan internationaal werken bij een van de organisaties van GUS in Dublin, Singapore, Toronto, Vancouver of Berlijn. Jaren 3 behandelen een managementdiscipline, die je tijdens je werkervaring specifiek interessanter vond en die je met name je vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid verder ontwikkelt. Het programma biedt de intellectuele onderbouwing die nodig is voor een carrière in een snel veranderende werkomgeving, een rigoureuze benadering van zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling en een aanzienlijke blootstelling aan de wereld van werk en de huidige eisen door werkervaring.

De nadruk in het cursusontwerp lag op het bieden van deze sterke bedrijfsdiploma met een focus op inzetbaarheid. De cursus biedt uitstekende kennis van de belangrijkste aspecten van bedrijfsbeheer die worden bestreken door een reeks modules uit het vak Management. Op zijn beurt probeert het diploma studenten kennis te laten maken met veel van de vaardigheden en competenties op het gebied van onderzoek, presentatie, kritische analyse, probleemoplossing, teambuilding en ondernemerschap, die samen moeten helpen bij toekomstige werkgelegenheid.

Na hun afstuderen hebben studenten verschillende loopbaanmogelijkheden binnen het internationale bedrijfsmanagement. Als resultaat van internationale werkervaring, zullen zij zowel hun kennis als ervaring kunnen aantonen. Studenten kunnen ook overwegen om hun studie te bevorderen met een van de volgende postdoctorale opties: Masters of Business Administration (MBA), MSc in Strategic Business Management of de postgraduate kwalificaties van het Chartered Management Institute.

Cursus benodigd heden

  • 32 UCAS-punten van het equivalent van één A-niveau of 40 UCAS-punten van het equivalent van twee A-niveaus. 5 GCSE's bij AC (9-4) inclusief Engels en Grade D / 4 of hoger in wiskunde of vergelijkbare kwalificaties.
  • Internationale studenten: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Plaats

Londen Bloomsbury of Leeds met internationale werkervaring in jaar 3 in Berlijn

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 14 andere vakken van The University of Law Business School »

Laatst bijgewerkt op Oktober 6, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
13,750 GBP
September 2020: £ 9.250 (VK / EU); £ 13,750 (INT)
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020