BSc (Hons) Maritime Science (Nautical) met Deck Cadetship-programma

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Face to face in september

De University of Gibraltar streeft naar een uitstekende leerervaring die persoonlijk en participatief is. Dit programma zal vanaf september 2020 face-to-face en op de campus worden afgeleverd. De indeling van één campus, het strikte beleid voor fysieke afstand en de kleine klassen zorgen ervoor dat je grotere mensenmassa's vermijdt en het risico op besmetting verkleint. Onze indeling met één campus en kleine klassen zorgen ervoor dat u grotere mensenmassa's vermijdt en het risico op besmetting verkleint.

Doe mee als je er klaar voor bent

We staan klaar om u in september op de campus te verwelkomen, maar we begrijpen ook dat Covid-19 van invloed kan zijn op reisplannen en sommige visumaanvragen kan vertragen. Als je bij de start van je programma niet in Gibraltar kunt komen, geven we je de keuze om je in eerste instantie virtueel in te schrijven, wat betekent dat je bij ons kunt komen als je er klaar voor bent.

Lees de belofte voor persoonlijk onderwijs van de University of Gibraltar : href = "https://www.unigib.edu.gi/face-to-face-teaching-as-from-september/

Over deze cursus

Deze graad biedt u de mogelijkheid om een carrière als officier op zee te beginnen.

Afgestudeerden kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om bij de Koopvaardij te gaan werken; op een onderzoeksschip; een cruiseschip of een superjacht.

Ons BSc (Hons) Maritime Science-programma is afgestemd op de Merchant Navy Training Board (MNTB) en Maritime and Coastguard Agency (MCA) -normen.

Typische modules omvatten

Navigatie | Scheepsontwerp en -architectuur | Brugbeheer | Behandeling van schepen en reisplanning | Engineering | Mechanica en voortstuwing

Een uniek kenmerk van dit programma is dat technische en nautische studenten kunnen samenwerken via de gezamenlijke modules van het programma.

Houd er rekening mee dat studenten ervoor kunnen kiezen om het afstudeerscriptie niet af te ronden en in een eerder stadium van hun studie af te sluiten met een BSc-diploma.

Waarom kiezen voor dit programma?

Versneld leren

Versneld studieprogramma met een totaal van 12 maanden gewonnen zeetijd die je in ongeveer drie jaar van klas naar schip brengt.

Kleine klasgroottes

Je zult profiteren van onderwijsbenaderingen die je centraal stellen in studeren en ervoor zorgen dat leren leuk is en in lijn is met industriestandaarden.

Kies uw exit-onderscheiding

Als u liever het definitieve schriftelijke proefschrift niet voltooit, heeft u de mogelijkheid om het programma af te sluiten met een BSc (Ordinary) -prijs in plaats van een BSc (Hons).

Unieke locatie

De iconische Straat van Gibraltar is een unieke locatie voor maritieme wetenschap aan de ingang van de Middellandse Zee.

Verbeterde vooruitzichten

Uitstekende vacatures dankzij de groeiende wereldwijde vraag naar goed gekwalificeerde scheepsofficieren.

Entry profiel

Doorgaans moeten alle aanvragers beschikken over:

  • BCC op 'A-niveau', (104 UCAS) of internationaal equivalent.
  • Relevante branche-ervaring is ook nuttig, maar niet vereist.

Alle aanvragers moeten beschikken over:

  • 5 GCSE's A * - C (graad 4 of hoger na 2017) inclusief Engelse taal (min. Graad C of graad 4) en wiskunde (min. Graad B of graad 6) of internationaal equivalent. Als alternatief bewijs (dwz accreditatie / erkenning) van relevante branche-ervaring of eerder gecertificeerd en ervaringsleren.
  • Sterke communicatieve vaardigheden met het vermogen om uw ideeën effectief te communiceren in discussies, presentaties en schrijven.
  • Elementaire IT-vaardigheden, zoals tekstverwerking, e-mail en internet.

Engelse taalvereisten:

Een algemeen IELTS-testresultaat van 6,0, inclusief een minimum van 5,5 in alle subtests. Gelijkwaardige prijzen worden overwogen (bijv. Pearson's Test of English, Cambridge Certificate of Advanced English, City & Guilds International ESOL 8984 of de TOEFL-IBT-test van Engelse taalvaardigheid). Als u niet aan onze toelatingseisen voldoet, kunt u zich nog steeds aanmelden, aangezien we uw aanvraag zullen overwegen.

Voldoet u niet aan het toegangsprofiel?

Als u momenteel niet aan de toelatingseisen voldoet, biedt ons programma Toegang tot hoger onderwijs u de Pathway naar succes om uw academische reis op gang te helpen.

Succesvolle afronding van dit programma garandeert u toegang tot de BBA- of Maritime Science-programma's.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry- ... Lees meer

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry-led courses ensure you’re getting the skills that employers are looking for, while our smaller class sizes give you the space to explore big ideas. Lees Minder