BSc (Hons) marketing

Kent Business School, University of Kent

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) marketing

Kent Business School, University of Kent

Locatie: Canterbury

De BSc Marketing programma biedt u de mogelijkheid om een ​​grondige in algemene gang van zaken voort te zetten, terwijl het ontwikkelen van meer gedetailleerde kennis en vaardigheden binnen het vakgebied van Marketing.

Dit programma geeft u niet alleen een grondige basis in de kern thema's die belangrijk voor het succes van alle bedrijven 'zijn, maar combineert dit met de studie van de hedendaagse vraagstukken binnen Marketing.

Het programma beschikt u over de belangrijkste vaardigheden en kennis die essentieel voor het beheer van een bedrijf en specialist marketing vaardigheden en kennis. Het zal sterk beroep op studenten die overwegen een toekomstige carrière in Marketing.

Geaccrediteerd door het Chartered Institute of Marketing, heeft Kent Business School krachten gebundeld met CIM om studenten de mogelijkheid om professionele kwalificaties verwerven door CIM Graduate Gateway geven. CIM kwalificaties zijn zeer gewild bij werkgevers, en in kaart naast onze eigen graden die ervoor zorgt wij uitrusten studenten met de beste kansen voor een succesvolle marketing carrière.

Degree Opties

U heeft de mogelijkheid van het nemen van de BSc (Hons) Marketing diploma met een jaar in de industrie op een professionele stage, om uw ervaring en inzetbaarheid te vergroten. Onze opleiding biedt u de mogelijkheid om gespecialiseerde kennis in marketing, alsmede de verdere ontwikkeling van de kerngebieden van het management te verwerven. U zult ook krijgen een brede academische opleiding met de nadruk op belangrijke vaardigheden zoals rekenen, mondelinge en schriftelijke communicatie, groepswerk en computing.

Enkele onderscheidingen:

  • BSc (Hons) Marketing (N500)
  • BSc (Hons) Marketing met een jaar in de industrie (N501)

De ontwikkeling van uw Inzetbaarheid

We zijn gerangschikt 20 in het Verenigd Koninkrijk voor afstuderen werkgelegenheidsvooruitzichten studenten volgens The Times Good University Guide 2016.

De BSc (Hons) Marketing diploma geeft je de academische basis die u nodig heeft voor een carrière in de marketing of management. Een Kent graad biedt studenten uitstekende carrièreperspectieven en afgestudeerden consequent hebben een uitstekende reputatie bij werkgevers. Onze Marketing afgestudeerden vinden werk in de publieke en private management en consultancy, zowel in het buitenland en in het Verenigd Koninkrijk sector. Afgestudeerden van Kent zijn gegaan tot het nemen van posities op een breed scala van bedrijven en sectoren, waaronder Deloitte, KPMG, PricewaterhouseCoopers, Lloyds, Sainsbury PLC, Tesco, Transport for London, Yahoo! UK, Thames Valley Police, Heineken, een breed scala van media-agentschappen en management consultancy bedrijven. Andere afgestudeerden hebben ook gegaan om hun eigen succesvolle business ventures starten of start-ups.

Kent Business School biedt een schat aan mogelijkheden voor u om veel meer dan uw waardevolle zakelijke graad krijgen. We hebben sterke banden met vele wereldwijde organisaties, en bieden de kans voor u om te netwerken met hen en het verwerven van nuttige verbindingen, zodat u uw student ervaring te verbeteren en het verhogen van uw inzetbaarheid. We houden evenementen of activiteiten met dergelijke organisaties en verenigingen die ook uw leerervaring zullen profiteren en verbeteren van uw toekomstige loopbaan. Wij bieden de ideale faciliteiten in een internationale leeromgeving voor u om associaties met vrienden en collega's, terwijl op school en na het afstuderen te smeden, als onderdeel van de Kent Business School alumni, die met je lang nadat je bent afgestudeerd en bijstand verlenen bij zal blijven uw toekomstige carrière.

Organisaties die plaatsingen voor uw jaar in de industrie of jaar in het buitenland te zien deze regeling als een effectieve manier om potentiële nieuwe medewerkers te vinden, zodat beide systemen geven u een duidelijk voordeel als het gaat om de arbeidsmarkt en een echt verbeteren van uw loopbaanperspectieven.

Op Kent Business School vindt u veel van de belangrijkste overdraagbare vaardigheden werkgevers zijn op zoek naar te krijgen. U wordt geleerd om kritisch te analyseren, creatief denken, uw mening te uiten overtuigend, het beheren van uw tijd effectief en goed zelfstandig werken en in groepen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Kent Business School, University of Kent
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates