BSc (Hons), Mphys - Fysica

University of Kent, School of Physical Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons), Mphys - Fysica

University of Kent, School of Physical Sciences

BSc (Hons), mphys - fysica

Fysica reikt van het quark tot de grootste sterrenstelsels: en omvat alle lengte, massa en tijdschema's binnen deze uitersten.

Het is dan ook geen verrassing, dat in het hart van de professionele natuurkundige is een fascinatie voor, en een verlangen om te begrijpen, het 'hoe en waarom' van de materiële wereld om ons heen. Wij streven ernaar om een ​​gedegen opleiding in een stimulerende leeromgeving te bieden, en om onze afgestudeerden te rusten om samen te werken en hun hele verdere carrière succes met hun collega's concurreren.

In fase 3 van de combinatie van specialistische modules en een gehechtheid aan een van onze onderzoeksteams opent mogelijkheden voor een nog diepere verkenning: je zou jezelf betrokken bij het ontwerpen van de ruimte sonde instrumentatie, of in kaart brengen van het netvlies van het oog met behulp van glasvezel van een patiënt, of het modelleren van de atomaire schaal de structuur van een nieuwe techniek materiaal, of het nemen van de Kanaaltunnel naar Parijs voor neutronenverstrooiing werk.

Wij bieden ook de kans om te studeren in de Verenigde Staten op geselecteerde MPhys programma. Een cursus lijst vindt u hieronder en u kunt onze student profielen op het jaar te vinden in de VS interessant om hier te lezen. Voor nadere informatie over de mogelijkheid om een ​​jaar in het buitenland door te brengen, neem dan contact met ons op.

Wist u dat: Natuurkunde en Sterrenkunde aan Kent werd gerangschikt 1 in het Verenigd Koninkrijk voor studenten die werk gevonden of ging op verdere studie binnen 6 maanden na het afstuderen in 2012

Cursussen

 • Fysica - (F300) 3FT Hon BSc
 • Fysica MPhys - (F303) 4FT Hon MPhys
 • Fysica met een Basisjaar - (F305) 4FT Hon BSc
 • Physics met een in het buitenland * - (F304) 4FT Hon MPhys
 • Fysica met Astrofysica - (F3F5) 3FT Hon BSc
 • Fysica met Astrofysica MPhys - (F3FN) 4FT Hon MPhys
 • Fysica met Astrofysica met een in het buitenland * - (F3FM) 4FT Hon MPhys
 • Astronomie, Space Science and Astrophysics - (F590) 3FT Hon BSc
 • Astronomie, Space Science and Astrophysics MPhys - (F592) 4FT Hon MPhys
 • Astronomie, Space Science and Astrophysics met een in het buitenland * - (F591) 4FT Hon MPhys
 • Universiteiten in de Verenigde Staten (met inbegrip van de Universiteit van Californië, Pennsylvania State University, de Universiteit van Indiana in Bloomington, Universiteit van North Carolina: Charlotte, Universiteit van Kansas, Marquette University en de State University van New York: Buffalo), Canada (met inbegrip van de Universiteit van Calgary en Trent University ) en Hong Kong.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op November 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
UK / EU; £ 14860 Overseas - jaarlijkse collegegeld