BSc (Hons) Ontwerp voor computergames

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BSc Games Design and Development-graad voorziet je van de vaardigheden die nodig zijn om een carrière in de game-ontwikkeling of in de bredere IT-industrie te volgen. De cursus behandelt de technieken die worden gebruikt om computerspellen te maken, inclusief de relevante theorie en praktijk van Computer Science and Software Engineering. Dit geeft je inzicht in hoe games worden ontworpen en ontwikkeld naast de overdraagbare kennis en vaardigheden die je in je carrière kunt benutten naarmate de gametechnologie vordert.

Je zult worden blootgesteld aan de nieuwste tools en technologieën die worden gebruikt in de industrie en aan een aantal game-projecten die gericht zijn op verschillende hardwareplatforms. Het VK heeft een levendige, innovatieve cultuur van videogames, met een marktwaarde van ongeveer £ 4,1 miljard in 2015. Naarmate je verder komt, leer je de vaardigheden die je in staat stellen om je eigen game-ideeën te verkennen en te ontwikkelen, evenals om te begrijpen de zakelijke en werkgelegenheidskansen die er zijn in de gamesindustrie.

Het departement heeft sterke banden met de industrie en belangrijke technologiebedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Alle studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoek, ondernemingen, publieke betrokkenheid, studentenuitwisseling en stageprogramma's.

Het Departement scoorde de afgelopen vijf jaar hoog in de Nationale Studentenenquête, meestal met gemiddeld 90% tot 100% algemene tevredenheid.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische laboratoria, reflecterende blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door praktijkvoorbeelden en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en begrip verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - naast de levering op tijdbasis - om een professioneel portfolio van projectwerk en software-artefacten te ontwikkelen terwijl ze overstappen naar een afgestudeerde baan, voor bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door Year Tutors. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties. De afdeling heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstad die gedurende het academiejaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies aanbiedt.

Studenten kunnen ook deelnemen aan de Games Development Workshop - een wekelijkse bijeenkomst waar je je eigen spel of demo-ideeën kunt bespreken die je wilt ontwikkelen buiten de games die worden gemaakt als onderdeel van de cursus. U kunt nuttige feedback krijgen van uw medestudenten en aanvullende ondersteuning bij het implementeren van uw ideeën. Het is ook een kans om uw games te presenteren en uw portfolio te ontwikkelen om potentiële werkgevers te laten zien.

employability

Het primaire doel van deze opleiding is het ontwikkelen van een theoretisch begrip van de belangrijkste concepten van ontwikkeling en ontwerp van computerspellen. Het toont de bredere impact en het belang van gamesoftware en -technologie voor zowel de samenleving als de Britse en wereldwijde digitale economie, naast het ontwikkelen van zeer overdraagbare computationele denkwijzen, analytische en probleemoplossende vaardigheden, evenals een breed scala aan softwareontwikkelingvaardigheden .

Afgestudeerden vinden een breed scala aan carrièremogelijkheden binnen de sector computerspellen en ook binnen de IT- en telecomsector, evenals de meerderheid van de andere industriële sectoren (zowel publiek als privaat), inclusief de digitale / creatieve industrie, financiële en professionele diensten, geavanceerde productie, engineering en management consultancy. Echte wereldervaring wordt verkregen als onderdeel van uw studie door middel van optionele sandwich-jaarstages en industriële stages. In de afgelopen paar jaar zijn onze IT / IT-studenten succesvol geweest in het behalen van stages in nationaal concurrerende programma's met Microsoft, HP, General Electric en het Met Office.

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zijn er ook hier postdoctorale studie-opties in computer- en informatiesystemen bij Cardiff Met, evenals onderzoeks- en PhD-programma's.

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Kandidaten die niet over een normale minimale startkwalificatie beschikken, worden geïnterviewd en individueel beoordeeld op basis van hun eerdere achtergrond van leren of werken.

Mate:

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 UCAS-punten van ten minste twee A-niveaus met cijfer CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp

  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers, minimum H4-klasse bij hoger geteld in puntenaanbieding
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers met DD-cijfers
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder