BSc (Hons) Programmeren met computergames

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • De meest up-to-date “Games-industrie-standaard” Game Development cursus in Griekenland.
 • Je leert geavanceerde programmeertalen (C / C, C #, Java, Python, PHP).
 • Je studeert Computerwetenschappen die ten grondslag ligt aan alle softwareontwikkeling, inclusief modules zoals applicatieontwikkeling, databases, systeemprogrammering, mobiele programmering en grafische gebruikersinterfaces .
 • Er wordt veel nadruk gelegd op modules zoals Computer Graphics , OpenGL en DirectX en geavanceerde ontwikkelingstools voor games , zoals Unity en Unreal-Engine .
 • Studenten verwerven diepgaande programmeervaardigheden en ontwikkelen zelfs hun eigen computerspel !
 • Speciale modules over netwerken en beveiliging voor het ontwikkelen van netwerktoepassingen .
 • Studenten bereiden IT-projecten voor en ontwikkelen applicaties voor echte bedrijven .
 • Studenten gebruiken ons nieuwe "High-Performance Computing (HPC) Lab" , goed opgezet voor real-time grafische toepassingen

De BSc (Hons) Computer Games Programming is een goed gestructureerd programma dat studenten opleeft met zowel de theoretische basis als de praktische vaardigheden die ze nodig hebben om boeiende computergames te ontwikkelen.

Het programma biedt een diepgaand inzicht in Computer Science, het theoretische veld dat ten grondslag ligt aan alle softwareontwikkeling. Deze kennis bereidt de studenten voor op duurzame inzetbaarheid en succes als een computerprogrammeur van welke aard dan ook, maar geldt in het bijzonder voor de breedte en complexiteit van de ontwikkeling van Computer Games .

Of u nu geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van games voor entertainment of andere gespecialiseerde grafische toepassingen voor onderwijs, wetenschap, gezondheid, financiën, industrie, enz., Dit programma is speciaal voor u ontworpen.hitesh choudhary / Pexels

Toelatingsvoorwaarden

Het programma richt zich tot middelbare scholieren die een carrière willen opbouwen in Graphics Applications Development met de nadruk op Computer Games .

Vereisten voor registratie:

 • High School leaving certificate (Apolyterion) van een algemene of beroeps hogere school (of gelijkwaardig)
 • Referentiebrief (1)
 • Adequate kennis van het Engels (IELTS 4.5 of gelijkwaardig) *
 • Academisch interview
 • Foto's (2)
 • ID-kaart / paspoort

* Het vereiste niveau Engels voor het Engelstalige programma is gelijk aan IELTS 6.0 of B2. Kandidaten zonder officiële Engelse taalcertificaten kunnen de Engelse taaltest van Mediterranean College volgen.

Houders van Hoger Nationaal Diploma (HND), studenten van Technologische (TEI) of Hoger Onderwijs Instellingen (AEI) van relevante velden kunnen worden toegelaten tot een gevorderd stadium van de cursus, na een Erkenning van voorafgaande leerprocedure. Ze moeten bovendien het volgende indienen:

 • Diploma en / of academische transcriptie
 • Programmahandboek (indien beschikbaar)

Structuur

Deze cursus bestaat uit modules met 20 studiepunten, met uitzondering van de module Games Development en de diplomascriptie van het derde jaar die overeenkomt met 40 studiepunten. De meeste modules zijn semester-gebaseerd, terwijl er enkele eenjarig zijn. Eerstejaars modules en 50% van de 2de jaar modules worden gegeven

Het programma legt de nadruk op nieuwe technologieën voor computergraphics en game-ontwikkeling, zoals OpenGL, DirectX, Unity en Unreal-Engine, en omvat alle moderne programmeertalen, zoals C / C, C #, Java, Python en PHP. Het hoogtepunt is dat studenten fundamentele en diepgaande kennis van softwareontwikkeling ontwikkelen (ongeacht de programmeertalen die ze kunnen leren gebruiken) terwijl ze leren hoe ze algoritmische oplossingen voor bepaalde computerproblemen kunnen ontwikkelen en toepassen. Daarom worden ze beschermd tegen wijzigingen in programmeertools die onvermijdelijk in de loop van de jaren voorkomen en het vermogen hebben elk nieuw programmeerraamwerk te begrijpen dat naar voren komt.

In het laatste jaar kunnen studenten hun eigen computerspel ontwikkelen, terwijl ze via specifieke modules ook bekend raken met de IT-wereld, omdat ze geïntegreerde softwaretoepassingen voor virtuele bedrijven ontwerpen en implementeren.

Jaar 1

Onderwijs

Je leert door een mix van lezingen, tutorials en laboratoriumwerk. Er is ook een aanzienlijke hoeveelheid e-learning ondersteuningsmateriaal beschikbaar. Er zal een sterke nadruk worden gelegd op praktische programmeervaardigheden en je zult geavanceerde ontwikkeltools voor spellen, zoals Unity en Unreal-Engine, gebruiken in onze "Games-industrie-standaard" labs.

De leer

 • Lezingen, om de theorie te behandelen.
 • Seminars, om problemen op te lossen en praktische oefeningen.
 • Labs, om theorie toe te passen en "hands-on" training te krijgen in programmeren.
 • Klinieken (ondersteunende klassen) om de moeilijkste onderdelen van de modules aan te pakken.
 • Zelfstudies, om studenten één op één ondersteuning te bieden.
 • Zelfstandig leren, waarbij studenten zelfstudie uitvoeren.

Beoordeling gebeurt meestal via cursussen, hoewel er een klein aantal computer-gebaseerde examens zijn. In het laatste jaar draagt een derde van de beoordeling bij aan een persoonlijk project.

Specifiek, beoordeling is gebaseerd op:

 • Individuele cursussen
 • Teamprojecten
 • presentaties
 • Computer-gebaseerde examens

De leerervaring wordt verder verrijkt door de activiteiten van de School of Computing.

HPC Lab

Om ervoor te zorgen dat School of Computing voorop blijft lopen in de snel evoluerende gebieden van Computer Games Development en Big Data Analytics , maken we het een prioriteit om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op hardwaregebied. Dit houdt in dat studenten werken met meer exotische hardware die niet te vinden is in typische computerlabs.

Er is nu een speciaal laboratorium, het "High-Performance Computing (HPC) Lab", opgezet voor de hoge computerbehoeften van real-time grafische toepassingen

HPC Lab - Hardware:

 • Ι7-8700, 6 kernen / 12 threads, 3,2 ~ 4,6 GHz boost-frequentie
 • 16 GB RAM
 • NVIDIA GeForce GTX 1080, 2560 cores, 8 GB
 • Dual-monitoren (20 "1920 × 1080)

Waarom kiezen voor deze cursus

 • Het is een up-to-date "Games-industrie-standaard" cursus voor het ontwikkelen van spellen die goed past binnen het huidige grafische en spelprogramma van de computer. Studenten oefenen baanbrekende technologieën en programmeerhulpmiddelen (bijv. OpenGL, DirectX, Unity en Unreal-Engine) en ze kunnen hoogwaardige graphics en gametoepassingen ontwikkelen.
 • Studenten, naast de programmeertalen die ze leren (zoals C / C, C #, Java, PHP, Python), bestuderen ook de grondslagen van programmeren - vooral objectgeoriënteerd programmeren - zodat ze zich kunnen aanpassen aan elke technologische vooruitgang in programmeren talen en worden nooit overbodig . Het niveau van hun vertrouwdheid met programmeertalen zorgt ervoor dat ze tegen het einde van de cursus hun eigen computerspel ontwerpen.
 • De cursus omvat gespecialiseerde modules voor het ontwerpen en ontwikkelen van computerspellen , waarbij algemene programmering wordt gekoppeld aan de specifieke eisen van grafische vormgeving en spellenprogrammering. Vandaar dat studenten ook kunnen werken als ontwikkelaars van grafische applicaties, naast spelprogrammeurs .
 • De leerervaring wordt verder verbeterd door gastcolleges van vooraanstaande wetenschappers en experts uit de sector. Evenals door echte applicatie-ontwikkelingsprojecten , gebaseerd op virtuele of echte bedrijven.
 • Het programma wordt zowel in het Grieks als in het Engels afgeleverd, zodat studenten geleidelijk en soepel kennis maken met het studeren in het Engels. Engelse lessen worden gegeven tijdens het eerste en tweede jaar van de studie, speciaal ontworpen om de terminologie te dekken en om studenten te helpen aan de vereisten van het Engelstalige gedeelte van het programma te voldoen ( studenten hebben daarom geen extra Engelse les nodig ). Studenten krijgen de steun van de Engelse afdeling van het College gedurende hun studie. Als afgestudeerden van een Britse universiteit (die in het Engels wordt onderwezen), certificeren ze hun Engels als een vreemde taalvaardigheid op C2-niveau (vaardigheid) .
 • Mediterranean College legt bijzondere nadruk op de academische ondersteuning van niet-gegradueerde studenten: een persoonlijke privéleraar is toegewezen aan elke student; docenten zijn beschikbaar op kantoortijden; studenten met moeilijkheden kunnen gebruik maken van de diensten van het counseling en learning support center; studenten krijgen regelmatig feedback over hun studievoortgang; studenten hebben volledige toegang tot de bibliotheken en elektronische bronnen van het College. Docenten zijn beschikbaar tijdens hun kantooruren, terwijl educatieve processen volledig worden ondersteund door de E-klasse van het Mediterranean College.
 • Mediterranean College heeft een geïntegreerd Employability-plan ontwikkeld , de MC Employability Scheme, gericht op de hedendaagse behoeften van onze Computing-studenten: loopbaanbegeleiding en professionele ontwikkeling, regelmatige gastcolleges, echte projecten, seminars, netwerkevenementen, arbeidsmarkt voor werknemers en een stageplan.
 • Alle academische medewerkers zijn geaccrediteerde docenten van de University of Derby voor elke module die zij doceren en die zijn geregistreerd bij de Tutors Registry van het ministerie van Onderwijs . Mediterranean College implementeert een geïntegreerd systeem van werving, beoordeling en voortdurende professionele ontwikkeling van academisch personeel zodat studenten uitstekend onderwijs en persoonlijke ondersteuning krijgen om hun sociale en professionele vaardigheden te ontwikkelen.
 • De University of Derby (Guardian University Guide 2019) is een TOP-30 UK University , met de 1e plaats tussen de UK Universities die zijn gelieerd in Griekenland; het staat in de TOP-10 voor de inzetbaarheid van studenten en wordt beoordeeld met goud in het Teaching Excellence Framework (TEF) . Dit komt voort uit de voortdurende ontwikkeling van het curriculum zoals voorgeschreven door werkgevers, professionele en accreditatie-instanties .

Verdere studie

Afgestudeerden van het programma, volgens de Griekse wetgeving, zijn houders van een geaccrediteerde universitaire graad, beroepsmatig gelijkwaardig aan die toegekend door Griekse instellingen voor hoger onderwijs. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma laten erkennen door de Griekse autoriteiten. Klik hier voor meer informatie over de procedure voor graadherkenning.

Na het succesvol afronden van het programma, kunnen afgestudeerden doorgaan voor een masterdiploma aan het Mediterranean College of aan buitenlandse universiteiten. Als alternatief kunnen ze werk zoeken en overal een carrière opbouwen, van kleine startende bedrijven tot grote multinationale organisaties, zoals Gameplay

BSc (Hons) -houders kunnen de volgende masterprogramma's van het Mediterranean College volgen :

 • MSc Big Data Analytics
 • MSc Advanced Computer Networks

Afgestudeerden die games programmeren, kunnen een carrière opbouwen in de volgende sectoren:

 • Software ontwikkeling
 • Computer
 • Web
 • Ontwikkeling van videogames
 • Serieuze ontwikkeling van spellen
 • Simulaties ontwikkeling voor Computational Sciences (fysica, biologie, geneeskunde)
 • Augmented en Virtual Reality (AR
 • Visuele effecten voor cinema (VFX)
 • Digitale fotografie, grafische kunst en design
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece.

Being the first private College to be founded in Greece back in 1977, the Mediterranean College prides for its pioneering initiatives that have shaped private, higher education in Greece. Lees Minder
Thessaloniki , Athene + 1 Meer Minder