BSc (Hons) psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BSc (Hons) psychologie

Onze studenten zouden ons aanraden! In het laatste Nationale Studentenonderzoek zouden 94% van onze recente BSc (Hons) Psychologie studenten aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Onze British Psychological Society (BPS) erkend diploma verkent de geheimen van wat ons tot mens maakt, wat het betekent om te leven en waarom we ons gedragen in de manier waarop we doen.

Deze cursus behandelt de kerngebieden van de psychologie van de British Psychological Society (BPS) curriculum bedongen. U vindt de mens, de werking van de hersenen, de processen en mechanismen van het menselijk denken, voelen en gedrag en hoe psychologen, kan psychologisch onderzoek en therapie een tastbaar en positief verschil aan het leven en de samenleving van mensen te maken te verkennen.

Waarom deze cursus te kiezen?

Onderwijs- en onderzoeksuitmuntendheid

Door deel te nemen aan een psychologie cursus aan NTU maakt u deel uit van een onderzoeksactiviteit.

 • U zal uw eigen onderzoek in uw laatste jaar ontwerpen en uitvoeren, en u kunt de mogelijkheid hebben om te betalen voor betaald werk als onderzoeksassistent tussen jaar twee en drie.
 • 60% van onze onderzoeksresultaten werden internationaal uitstekend beschouwd of wereldwijd in REF 2014 en 100% van onze impact op het onderzoek is internationaal uitstekend, met 73% omschreven als wereldleider.
 • 95% van de BSc (Hons) Psychologie voltijds studenten zijn het erover eens dat het personeel goed is om dingen te verklaren (National Student Survey 2017).

Professionele vaardigheden en erkenning

 • Onze Psychologie cursussen * zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS), zodat zolang u afstudeert met minstens een 2.2 honneursgraad, u in aanmerking komt voor de Graduate Basis for Chartered Lidmaatschap van de BPS - een noodzakelijke kwalificatie als u wenst verdere opleiding en een carrière als professionele psycholoog nastreven.
 • U kunt praktische ervaring tussen de tweede en derde jaar te winnen, evenals verbinden zich, een stage of studie in het buitenland op een van onze partnerinstellingen.
 • Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierjarige opleiding die een jaar lang stage omvat voltooien.
 • In uw laatste jaar krijgt u de kans om deel te nemen aan onze professionele praktijk in de psychologie module. Biedt u de kans om het leven te ervaren als een consultant psycholoog, het verstrekken van psychologische oplossingen voor echte problemen.

* bevat geen psychologie cursussen in de Nottingham Law School, of het Nottingham Institute of Education

Een gepersonaliseerde ervaring

Pas uw leerervaring op - met een scala van optionele modules en trajecten kunt u uw eigen belangen nastreven en beginnen met het leren van uw studie naar een verdere studie en / of een bepaalde carriere.

Aan het eind van uw eerste jaar kunt u kiezen voor een speciaal pad in de geestelijke gezondheidszorg of forensische of educatieve en ontwikkelingspsychologie.

U krijgt de kans om uw studies op maat te maken door opties uit een uniek assortiment modules in uw laatste jaar te kiezen.

Deskundig personeel en specialistische voorzieningen

 • Studeer in een van de grootste psychologische afdelingen in het Verenigd Koninkrijk. U wordt onderwezen en begeleid door meer dan 80 deskundige psychologen die een breed scala aan interesses en onderzoeksgebieden hebben.
 • Je zult in staat om optimaal te profiteren van onze uitstekende onderwijs laboratorium suite. De faciliteiten en uitrusting zijn uitsluitend bestemd voor onze psychologie studenten, en zullen u helpen om uw eigen onderzoeks- en data-analyse uit te voeren.

Wat je studie

In de eerste twee jaar van deze opleiding, zul je core modules in biologische, sociale, ontwikkelings- en cognitieve psychologie, evenals conceptuele en historische zaken af ​​te ronden. U zult tevens belast met de opleiding in onderzoeksmethoden en statistiek.

In je laatste jaar heb je een empirisch onderzoek, gericht op een onderwerp van uw keuze onder de supervisie van een onderzoek actief lid van het personeel af te ronden, en neem deel aan de innovatieve 'Professional Practice in de psychologie conferentie. De laatste, dat is een uniek kenmerk van de psychologie aan NTU, biedt u de kans om het leven te ervaren als een consultant psycholoog, psychologische oplossingen voor echte wereld probleem scenario's door externe organisaties geleverde te bieden, en om uw oplossingen te presenteren aan deze organisaties in een professionele conference-formaat.

Vier jaar plaatsing cursus

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierjarige opleiding die een jaar lang stage in tussen Jaar Twee en Drie Jaar omvat voltooien. Je moet van toepassing zijn bij de UCAS code C801 in aanmerking komen voor de vier jaar sandwich / plaatsing cursus.

Studeren in het buitenland

Studenten op de drie jaar full-time cursus kan ook de kans om naar het buitenland te studeren aan een van onze partner universiteiten. De huidige locaties van onze partner instellingen op te nemen, Australië, Nederland, Polen en Spanje. Je zult al vroeg te beslissen in je eerste jaar als u zich wilt aanmelden voor deelname aan het uitwisselingsprogramma te nemen. Je zou het buitenland te studeren tussen Jaar twee en drie jaar en het zou dus inhouden dat de duur van de cursus tot vier jaar. De studie in het buitenland optie is alleen beschikbaar voor studenten op de drie jaar full-time route en daarom moet u van toepassing zijn bij de UCAS code C800.

Pas uw leerervaring - met een scala aan optionele modules en verspreiding kun je je eigen belangen na te streven en beginnen om uw leren vorm te geven in de richting van verdere studie en / of een bepaalde carrière.

Hoe je geleerd

De BSc (Hons) Psychologie wordt gegeven door ervaren medewerkers gewend te werken met studenten uit een breed scala aan achtergronden en met verschillende niveaus van kennis en ervaring.

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit je contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden, met inbegrip van lezingen, workshops, kleine groep seminars en één- op-een begeleiding. De kleinere groep seminars en workshops bieden mogelijkheden om te ontwikkelen:

 • probleemoplossende vaardigheden
 • groep werken
 • analyse
 • debatteren vaardigheden
 • Presentatie vaardigheden
 • het vermogen om een ​​breed scala aan standpunten bespreken.

97% van de BSc (Hons) Psychology full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn goed in het uitleggen dingen. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Onafhankelijke studie

Onafhankelijk onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om een ​​onafhankelijke studie of proefschrift in je laatste jaar ondernemen vaardigheden te ontwikkelen. U zult nog steeds regelmatig contact met uw docenten en indien nodig ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

U zult in een verscheidenheid van manieren en op een modulaire basis worden beoordeeld; via de traditionele middelen zoals onderzoeken en essays, maar ook in meer innovatieve manieren zoals onderzoeksrapporten, mondelinge en poster presentaties en door een laatste jaar durend onderzoeksproject. Onze gevarieerde aanpak van de evaluatie kunnen studenten de breedte van hun kunnen te tonen en biedt gelegenheid voor iedereen om uit te blinken.

Het bereik van de evaluatie-instrumenten is erkend als een van de sterke punten van de cursus door de BPS Accreditation Committee en externe examinatoren.

In reactie op de student feedback hebben de Universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

Psychologie seminar series

Heb je de mogelijkheid om de afdeling Psychologie seminar serie die plaatsvindt gedurende het academisch jaar bij te wonen krijgen. De seminars deskundigen uitnodigen en professioneel om hun publicaties en onderzoeksresultaten te presenteren. Dit is een integraal onderdeel van het onderzoek cultuur in de afdeling Psychologie en stimuleert het denken en debat.

96% van de BSc (Hons) Psychology full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn enthousiast over wat ze onderwijzen. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Loopbaan en inzetbaarheid

Werkervaring kansen

Onze Psychologie cursussen zijn zo ontworpen dat u alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor je toekomstige carrière kunnen ontwikkelen. De cursus zal de ontwikkeling van uw overdraagbare vaardigheden, zoals:

 • numeriek
 • communicatie
 • presentatie
 • analytisch
 • probleemoplossende vaardigheden.

Zeer gewild door de werkgevers, deze vaardigheden zal u in een sterke positie binnen de afgestudeerde markt te zetten.

De cursus stelt studenten in staat om de optionele-werk op basis Psychology Practice module te selecteren. Studenten die deelnemen aan deze module krijgt deel te nemen aan het werk gerelateerde rollen door middel van vrijwilligerswerk, betaald werk, of werkplek shadowing.

Heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze Professional Practice in de psychologie Conferentie die uniek is voor NTU te krijgen. Dit biedt u de gelegenheid om het leven te ervaren als consultant psycholoog, psychologische oplossingen voor echte wereld probleem scenario's door externe organisaties geleverde te bieden, en om hun oplossingen in een professionele conferentie-formaat te presenteren aan deze organisaties.

Vier jaar plaatsing cursus

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierjarige opleiding die een jaar lang stage omvat voltooien. Je moet van toepassing zijn bij de UCAS code C801 in aanmerking komen voor de vier jaar sandwich / plaatsing cursus.

We moedigen al onze studenten om deel te nemen aan vrijwilligerswerk. Nottingham Trent Vrijwilligerswerk zal u toelaten om betrokken te raken in één dag uitdagingen, studenten onder leiding van projecten en de vrijwilliger winkel te krijgen. U kunt ook formele erkenning voor je prestaties te krijgen buiten je studie met onze Acceler8 inzetbaarheid award. Deze prijs zal uw inzetbaarheid vooruitzichten te verbeteren en te handelen als een verslag van de ervaringen die je krijgt bij NTU.

Uw loopbaanontwikkeling

Met de British Psychological Society's GBC bevestigd, komt u in aanmerking voor het afstuderen aan verdere postdoctorale (Masters of Doctoral) opleiding in de psychologie, mogelijk als professioneel psycholoog (in de forensische, klinische, educatieve, beroeps, begeleiding, en sportpsychologie), voort te zetten voeren een academische en / of onderzoek carrière in de verschillende gebieden van de psychologie (door te werken als wetenschappelijk medewerker, bijvoorbeeld, of door het bestuderen voor een Masters of PhD), of gewoon om de overdraagbare vaardigheden die je geleerd hebt op je cursus om een ​​na te streven exploiteren carrière buiten van de psychologie.

Psychologie kwalificaties hebben de neiging om erg populair bij alle werkgevers, omdat ze het vermogen om effectief te communiceren, zowel gesproken als geschreven vormen (via mondelinge presentatie en het schrijven van essays en rapporten), het vermogen om echte problemen en goed ontwikkelde numerieke vaardigheden te lossen eisen . Dit alles betekent dat je heel goed geplaatst om te profiteren van andere mogelijkheden afgestudeerde werkgelegenheid in uiteenlopende sectoren zoals marketing, journalistiek, human resources, politie en onderwijs. Verdere studie of opleiding kan nodig zijn voor sommige van deze rollen.

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières onze recente Psychologie afgestudeerden nastreven: *

 • Reclame en Marketing Manager
 • Assistant Psycholoog
 • Communications Officer
 • Gezondheidsassistent
 • Marketing assistent
 • Mental Health Support Assistant
 • Gevangenisbewaker
 • Herstel Ondersteuning Worker
 • Recruitment Consultant
 • Logopedie Assistant
 • onderwijsassistent
 • Trainee Psychologische Welzijn Practitioner.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Er zijn mogelijkheden om de banden met de betrokken organisaties en potentiële werkgevers te ontwikkelen als je de vier jaar sandwich cursus of via de optionele-werk op basis Psychology Practice module ondernemen in het laatste jaar van de opleiding.

Employability team

Carrière en inzetbaarheid advies is beschikbaar voor al onze studenten en wordt verzorgd door een team van vakspecialisten binnen de afdeling Psychologie en de Universiteit van Employability Team.

Psychologie is erg trots op haar afgestudeerden en hun successen. We kijken ernaar uit om u te helpen overstappen naar de door u gekozen carrière in de psychologie of daarbuiten.

100% van de BSc (Hons) Psychology sandwich studenten gaan naar werk of verdere studie binnen zes maanden. (Laatste Dlhe onderzoek undergraduate resultaten 2014-15)

Toelatingseisen

UK

Voor ingang van september 2018 heeft u het volgende nodig.

Drie jaar full-time

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

Vierjarige plaatsing

 • A-levels - BBB; of
 • BTEC Extended Diploma - DDM; of
 • 120 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis. We accepteren graag aanvragen van volwassen studenten en studenten met toegangskwalificaties of veel andere soorten standaard- en niet-standaardkwalificaties waarvoor we UCAS-punten kunnen berekenen. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

Houd er rekening mee dat een Openbaring en Barring Service (eerder bekend als een openbaarmaking van een Criminal Records Bureau) nodig is voordat u met jonge mensen of kwetsbare bevolkingen werkt, maar het is niet vereist voor toelating tot de BSc (Hons) Psychologie met Sociologie.

Internationale

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Voor ingang van september 2018 heeft u het volgende nodig.

Drie jaar full-time

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

Vierjarige plaatsing

 • A-levels - BBB; of
 • BTEC Extended Diploma - DDM; of
 • 120 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde rang C.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet uw eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheden sterk genoeg zijn voor intensieve academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder