BSc (Hons) regeling in logistiek en Enterprise Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) regeling in logistiek en Enterprise Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Kenmerken van de regeling

Om aan de behoeften van Hong Kong Society ontmoeten bij het verbeteren van het concurrentievermogen in het beheer van moderne logistieke operaties, technologische en IT gerelateerde ondernemingen in een mondiale omgeving, is deze regeling is ontwikkeld om een ​​nieuwe generatie van de logistiek ingenieurs, enterprise ingenieurs en professionals die bevoegd zijn voor te bereiden logistiek en zakelijke transacties door middel van het gebruik van integratieve engineering technologie, informatietechnologie en management.

Deze regeling biedt uitgebreide training van de logistieke en zakelijke activiteiten op het gebied van bedrijfsprocessen, informatiestromen, organisatiestructuur, inforamtion systemen, logistieke systemen, facility design, supply chain management en operations management. Het stelt ook afgestudeerden aan de essentiële management en zakelijke vaardigheden die essentieel zijn voor de effectieve ontwerp, de planning en efficiënte werking van de ondernemingen in het kader van de moderne logistiek en zakelijke omgeving zijn.

Studenten toegelaten tot de regeling zal het gemeenschappelijk curriculum te bestuderen voor de eerste anderhalf jaar. Ze zijn dan vrij om hun programma keuzes (één op de twee programma's) te maken.

Doelstellingen van de regeling

In de huidige geglobaliseerde en concurrerend ondernemingsklimaat, logistieke bedrijven en ondernemingen moeten identificeren, vastleggen en beheren van moderne logistieke en zakelijke kansen. Om succesvol te zijn, moeten zij efficiënt in hun activiteiten en kunnen aanpassen aan veranderingen in de omgeving, de markt en verwachtingen.

Om aan de behoeften van de studenten en de maatschappij te voldoen, heeft dit programma ontwikkeld om studenten met de gespecialiseerde vaardigheden uit te rusten in het beheer van logistiek en bedrijfsprocessen in moderne organisaties en bedrijven, in een mondiale context.

Door het bouwen van een solide basis van fundamentele kennis en vaardigheden in de logistiek en enterprise engineering, elk aspect verzorgt opleidingen, met focus op een specifiek doel programma.

Programma's in het kader van de regeling

BSc (Hons) in Logistics engineering met management

Logistics Engineering is een van de belangrijkste industrieën die is geïdentificeerd door de HKSAR regering versnelde ontwikkeling en substantiële groei van de lokale economie. Bijgevolg zal de groei van de logistieke activiteiten in deze regio enorm in de komende jaren.

Logistics Engineering met het management kan worden gedefinieerd als het gebruik van technologie om de processen van planning beheren, uitvoeren en controleren van de efficiënte en effectieve stroom en opslag van goederen, alsmede de en gerelateerde informatie uit het beginpunt naar het punt van consumptie, zodat zij voldoen aan de eisen van de klant.

Het beheren van de logistiek is een zeer interessant gebied, waarbij het effectieve beheer van human resources, materialen, stapelaars, informatie, en de betrokken financiering via een netwerk van leveranciers, fabrikanten, distributeurs en klanten. Het is steeds moeilijker worden naarmate de trend naar globalisering van de markten en mass customization versnelt.

Doelstellingen van dit programma

Om logistieke ingenieurs en professionals die bevoegd zijn op het ontwerp, de implementatie, de controle zijn, en de uitvoering van logistieke systemen en gerelateerde technologieën te produceren, evenals het vermogen van studenten om complexe systemen van het bedrijfsleven, logistiek en technologie voor steeds meer technologie-enabled beheren ontwikkelen logistieke bedrijven.

De erkenning van beroepskwalificaties

Het programma is voorlopige erkenning verleend door de Hong Kong Instituut van Ingenieurs (HKIE) voor alle cohort van afgestudeerden van 2012 tot en met het jaar 2018.

Afgestudeerden zullen ook volledige vrijstelling (Logistics stream) worden verleend van de Professional Qualifying Examination (PQE) leidt tot het Chartered lidmaatschap van het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILTHK).

BSc (Hons) in Enterprise Engineering met management

bedrijven zijn organisaties, industriële en commerciële, dat de economie vorm te geven van de moderne wereld. Zij omvatten alle soorten organisaties, zoals business bedrijven, productiebedrijven, luchtvaartmaatschappijen, banken, ministeries, enz. Enterprise engineering omvat een familie van wetenschappelijke methoden en instrumenten gericht op het ontwerpen en veranderen ondernemingen hun processen en systemen. Het management kan worden gedefinieerd als de kunst van het krijgen van dingen gedaan door mensen heen. Het is het proces van het leiden en aansturen van een organisatie, zoals een zakelijke onderneming, door middel van de inzet en manipulatie van middelen.

De integratie van enterprise engineering en management, Samen met de toepassing van internet en informatietechnologie, levert de principes, praktijk, instrumenten en technologie aan een organisatie in staat te stellen haar middelen effectief te beheren, competitieve voordelen te bereiken, leveren hoogwaardige producten en diensten, en voldoen aan de verwachtingen en eisen van de klant.

Doelstellingen van het programma

Om enterprise ingenieurs die bevoegd zijn voor het ontwerpen en uitvoeren van complete "ondernemingen", die hen onderscheiden van andere technische professionals zijn te produceren. Onze definitie van de onderneming omvat alle soorten organisaties, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen, ministeries, en productie bedrijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
120,000 HKD
Locations
Hongkong - Hongkong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Hongkong - Hongkong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan