BSc (Hons) Software Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De opleiding Software Engineering is ontworpen om kennis en expertise te ontwikkelen bij het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van software voor moderne omgevingen en platforms door een breed scala aan softwareontwikkelingstools, -technologieën en -methodologieën te bestuderen. Het ontwikkelt een cultuur en waardering voor softwaretimmerwerk en 'codemanship': het creëren van bruikbare en bruikbare softwarevoorwerpen.

De cursus behandelt soortgelijke fundamenten als die van computerwetenschappen, maar met de nadruk in latere jaren op het ontwerp en de ontwikkeling van software voor specifieke toepassingen, evenals het onderzoeken van architecturale paradigma's zoals parallel en gedistribueerd computergebruik.

Studenten hebben de mogelijkheid om hun studie uit te breiden met onderwerpen als het onderwijzen van computergebruik, computergraphics en de wet met betrekking tot digitale beveiliging en voorbereid te zijn op een gevarieerde carrière in toegepaste software-engineering. Als zodanig kunnen studenten afstuderen met een onderscheiding in:

- BSc (Hons) Software Engineering (Web Technology)
- BSc (Hons) Software Engineering (Augmented

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd en ontwikkeld door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische labs, reflectieve blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door echte wereld case studies en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en inzicht verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - in aanvulling op de levering op tijdschema - om een professioneel portfolio van projectwerk en software-artefacten te ontwikkelen wanneer zij overstappen naar een afgestudeerde baan, naar bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door jaarbegeleiders. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties. De afdeling heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstad die gedurende het academiejaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies aanbiedt.

employability

Het primaire doel van deze opleiding is om uw kennis en expertise te ontwikkelen bij het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van software voor moderne omgevingen en platforms. Het zal de bredere impact en het belang van software en technologie voor de Britse en wereldwijde digitale economie demonstreren, een cultuur ontwikkelen en waardering voor softwaretimmerwerk en codemanschap door bruikbare en bruikbare softwarevoorwerpen te maken. Bovendien beschikt u over zeer overdraagbare computationele, analytische en probleemoplossende vaardigheden.

Gediplomeerden in Software Engineering zullen een breed scala aan carrièremogelijkheden vinden in zowel de traditionele IT- en telecomsector, als de meerderheid van de andere industriële sectoren (zowel publiek als privaat), inclusief de digitale / creatieve industrieën, financiële en professionele diensten, geavanceerd advisering op het gebied van productie, engineering en management. Ervaringen uit de echte wereld worden verkregen als onderdeel van uw studie door verplichte werkervaring, evenals optionele jaarstages voor sandwiches en industriële stages. De afgelopen jaren zijn onze studenten erin geslaagd om stages te behalen in nationaal concurrerende programma's met Microsoft, HP, General Electric en het Met Office.

Deze opleiding wordt momenteel geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT - het orgaan dat wereldwijd het wereldwijde IT-beroep verdedigt met meer dan 70.000 leden. Deze opleiding voldoet aan de opleidingsvereisten voor professioneel lidmaatschap en de status van gecharterde student (na succesvolle afronding van sectorervaring op het juiste niveau van anciënniteit).

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zijn er ook hier postdoctorale studie-opties in computer- en informatiesystemen bij Cardiff Met, evenals onderzoeks- en PhD-programma's.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2, minimum H4-score geteld in puntenaanbieding
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder