BSc (Hons) Software Engineering

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

Een carrière in IT ontwerpen

Detailhandel, productie, defensie, gezondheidszorg, onderwijs - de meeste sectoren van de overheid en de industrie vertrouwen op softwaresystemen en professionele, competente en creatieve software-ingenieurs die deze ontwikkelen en onderhouden.

Onze BEng (Hons) in Software Engineering graad biedt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te slagen op dit gebied.

Waarom een Software Engineering diploma?

Bezorgd over het bouwen en onderhouden van softwaresystemen en andere computergebaseerde oplossingen, is software engineering een echt wereldwijde industrie. Door alle elementen van het proces te onderzoeken - van een eerste begrip van het probleem, via analyse, ontwerp en ontwikkeling tot testen, documentatie en onderhoud, biedt deze graad u een gerichte, maar volledig afgeronde opleiding.

We ondersteunen u bij het verkennen van de onderliggende principes van software-engineering en helpen u tegelijkertijd kennis en praktische ervaring op te doen met de nieuwste technologieën.

U wordt aangemoedigd om zowel de technische als menselijke aspecten te waarderen die te maken hebben met gebieden als softwaresystemen en -ontwerp, systeemanalyse, programmering, database-specificatie en -ontwerp en systeembeveiliging.

Naast technische kennis, krijg je kansen om ervaring op te doen in communicatie en presentatie, probleemoplossing en tijdbeheer.

Onze focus ligt op het helpen van u om branchegerelateerde vaardigheden te ontwikkelen die u voorbereiden op een carrière in software-engineering.

Waarom Regent College London ?

 • Zeer goed geïnformeerde docenten die groeps- en één-op-één ondersteuning bieden, zodat u toegang hebt tot de hulp en het advies dat u nodig hebt om te slagen wanneer u het nodig hebt.
 • Gastsprekers uit de industrie en het bedrijfsleven, zodat u vragen kunt stellen, kunt deelnemen aan het debat en kunt profiteren van hun kennis, advies en begeleiding.
 • Flexibele studie-opties met dag-, avond- en weekendschema's, zodat u uw studie kunt aanpassen aan uw persoonlijke en / of professionele verplichtingen.
 • Kleine klassen die ervoor zorgen dat u volledig kunt deelnemen en profiteren van de volledige aandacht van ons uitzonderlijke onderwijsteam.
 • Een centrale locatie met uitstekende bibliotheek- en IT-faciliteiten, wifi en goed uitgeruste onderwijs-, leer- en studieruimtes in het hart van het bruisende West-End van Londen.

Progressiemogelijkheden

Software-ingenieurs kunnen in elke fase van de levenscyclus van softwareontwikkeling werken. Taken kunnen het produceren van projectvereisten, het schrijven van algoritmen, codering, testen, implementatie of onderhoud omvatten.

Een afgestudeerde software-ingenieur heeft een breed scala aan technische en overdraagbare vaardigheden ontwikkeld, zoals geavanceerde IT-vaardigheden, analytische vaardigheden, communicatie, creativiteit en innovatie, onafhankelijkheid, logica, rekenvaardigheid, projectbeheer en organisatie.

De vraag naar bekwame en gekwalificeerde software-ingenieurs neemt toe. Dit wordt bevorderd door een transformerend economisch landschap, gedreven door de behoefte aan oplossingen voor computertechnologie.

Wat kan ik met deze kwalificatie doen?

Afgestudeerden in softwaretechnologie die nieuw zijn in het vakgebied, beginnen vaak als programmeur en werken op naar een positie met een grotere verantwoordelijkheid, of dit nu als architect of als projectmanager is.

Banen die direct verband houden met een graad van software-engineering zijn onder meer spellenontwikkeling, systeemontwikkeling, webontwerp, webontwikkeling, zoekmachineoptimalisatie, beheer van informatiesystemen en bedrijfsanalyse.

Er zijn ook een breed scala aan loopbaanopties beschikbaar in de sectoren business, engineering, gezondheidszorg, gaming, publishing, IT, retail, onderwijs, geneeskunde, ruimtevaart en cybersecurity.

Toelatingseisen

 • UCAS-punten: 104
 • Niveau 3: Alle onderwerpen zijn acceptabel
 • GCSE's: vijf in klasse C of hoger / klasse 4 tot 9
 • IELTS: 5.0 met niet minder dan 4.5 in elke band (niet-native speakers)

Als je geen GCSE's / A-niveaus hebt gestudeerd en niet-traditionele toegangskwalificaties of relevante werkervaring hebt, zullen we je aanvraag graag in overweging nemen. U moet een interview bijwonen als onderdeel van het toelatingsproces.

Als u niet voldoet aan de toelatingseisen voor deze cursus, overweeg dan de BSc (Hons) in Software Engineering met Foundation Year (UCAS-code: G531).

Cursusspecificatie

 • UCAS-code: G530
 • Duur: 3 jaar
 • Niveau: RQF niveau 3-6
 • Aanbestedende instantie: University of Bolton
 • Beoordeling: examens, essays, rapporten en presentaties
 • Wijze van levering: Full Time
 • Tijdschema opties: Week Dagen / Avonden / Weekends
 • Campus: Central London, Harrow, Southall
 • Opnamedata: september, januari
 • Vergoeding: £ 9.250 per jaar.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder