BSc (Hons) Softwareontwikkeling voor het bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: BCS Tech Gold Tech Partnership

GCU is de eerste universiteit in Schotland die dit innovatieve Tech Industry Gold-programma aanbiedt, dat geaccrediteerd is door het Tech Partnership.

Het programma is ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende Britse werkgevers om u de kennis, vaardigheden en inzichten te bieden om een ​​professionele softwareontwikkelaar te worden.

Als je aan dit programma studeert, profiteer je van directe betrokkenheid van de werkgever in de vorm van Industry Insight Lectures, case-study's van projecten, deelname aan wedstrijden in het Verenigd Koninkrijk, deelname aan werkgeverschap-studentenevenementen, stages en netwerkmogelijkheden met studenten van andere universiteiten. U krijgt de juiste balans tussen technisch, interpersoonlijk, projectmanagement en zakelijke vaardigheden die nodig zijn als softwareontwikkelaar. Bovendien zult u veel mogelijkheden hebben om uw vaardigheden onder de aandacht te brengen van werkgevers.

Studenten aan dit programma worden aangemoedigd om een ​​industriële stage te ondernemen, die kan worden ondernomen bij het afronden van het derde jaar. Je kunt in het buitenland studeren met het Europese Erasmus Exchange-programma en buitenlandse trainingservaring opdoen via de Internationale Associatie voor de uitwisseling van studenten voor technische ervaring ( IAESTE).

Je carriere

Dit programma is ontworpen om je voor te bereiden op een carrière als softwareontwikkelaar; typische functies zijn onder andere: Softwareontwikkelaar, Webontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Ontwikkelaar voor mobiele toepassingen, Cloud Engineer, Systeemanalist, Databaseontwikkelaar, Software Tester, IT-consultant of UX-ontwikkelaar.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Fundamentals of Computing, Mathematics for Computing, Fundamentals of Software Engineering, Web Platform Development 1, Programming 1, Integrated Project 1.

Jaar 2

Mens-computerinteractie, gegevensstructuren

Jaar 3

Systeemprogrammering, geavanceerde programmering, architectuur van toepassingen

Jaar 4

Optioneel Industrial Stage Year 4/5: Secure Software Development, Big Data, Cloud Platform Development, opties in Mobile Platform Development of Web Platform Development 2, Honours Project.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

BBBB inclusief wiskunde, computergebruik of natuurkunde plus Nat 5 Engels bij C. Nat 5 Wiskunde op C is ook vereist als deze niet op hoger niveau wordt genomen

Een level

CCC inclusief een uit Wiskunde, Computing of Fysica plus GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief een uit wiskunde, informatica of natuurkunde. Wiskunde en Engels zijn vereist op gewoon niveau O2 als ze niet op hoger niveau worden afgelegd

IB Diploma

24 punten moeten wiskunde of computerwetenschappen bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij MMM

Jaar 2

Een level

120 tariefpunten vanaf A-niveau inclusief een minimum D in computergebruik of wiskunde. Moet ook GCSE Engels hebben op Maths op C / 4.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Bekroond Tech Industry Gold door Tech Partnership. Tech Industry Gold-graden worden door werkgevers gedefinieerd om studenten de technische, zakelijke en interpersoonlijke vaardigheden te bieden waarmee ze in de technologiesector veel vraag hebben. techindustrygolddegrees.com. De opleiding is ook geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT.

Stages

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​industriële plaatsing te doen bij voltooiing van jaar 3. Dit kan een plaatsing van een jaar zijn of er is ook een optie voor een plaatsing van 12 weken in het tweede semester van jaar 3. Deze plaatsingen zijn niet verplicht of gegarandeerd .

Evaluatiemethoden

Een reeks methoden zal worden gebruikt om de leerresultaten te beoordelen; deze omvatten examens, cursussen, klassentests, groepsprojecten, presentaties en schriftelijke rapporten. Groepsprojecten worden beoordeeld op de voordelen van de ontwikkelde oplossing, evenals op innovatie, communicatie van de oplossing en de mogelijkheid om als onderdeel van een team te werken. Gedurende hun laatste jaar zullen studenten een individueel project uitvoeren. Dit programma wordt ondersteund door en is ontworpen met input van, e-skills UK, de Sector Skills Council for Business en Information Technology. Studenten profiteren van het werken door case studies evenals "goeroe" lezingen door belangrijke werkgevers, zoals IBM, de NHS, en Capgemini. Door te werken met e-skills UK zorgt dit programma ervoor dat afgestudeerden zowel inzetbaar als productief zijn. GCU zal de eerste universiteit in Schotland zijn die zijn programma's onderschreven door e-skills UK. Bovendien wordt dit programma geaccrediteerd door de British Computer Society.

Leer methodes

We streven ernaar om flexibel te zijn en toegang te bieden tot hardware en software buiten laburen. In ons onderwijs gebruiken we zowel open source als professionele software. Studenten profiteren van gratis licenties voor verschillende professionele softwareproducten. Het leren van studenten wordt ondersteund door het gebruik van de virtuele leeromgeving van Glasgow Caledonian University, GCULearn. Leermateriaal wordt digitaal aangeboden. Door nauw samen te werken met e-skills Britse studenten die aan dit programma studeren, profiteren van directe werkgeversbetrokkenheid door middel van goeroe lezingen, netwerkmogelijkheden en ondersteuning voor loopbaanbegeleiding. De e-skills community online netwerkdienst is ook beschikbaar om interactie mogelijk te maken met branchedeskundigen en medestudenten in heel het VK. Een jaar lang is er een optionele plaatsingsmogelijkheid tussen jaar 3

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder