BSc (Hons) Sport En Bewegen Voor De Gezondheid

University of Kent, School of Sport & Exercise Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Sport En Bewegen Voor De Gezondheid

University of Kent, School of Sport & Exercise Sciences

Overzicht

Sport en Bewegen voor Gezondheid is een nieuwe opleiding aangeboden door de School of Sport and Exercise Sciences. Dit BSc (Hons) graad is bedoeld voor studenten die graag hun passie te combineren voor sport en bewegen met het verlangen naar gezondheid-gerelateerde studie. In deze science-based programma, ontwikkel je een scala aan laboratorium-en klinische vaardigheden die je geeft een uitstekend platform voor een carrière in de sport, bewegen en gezondheid beroepen.

Als onderdeel van je opleiding, studeren u een verscheidenheid aan disciplines, waaronder sport en bewegen psychologie en voeding. Je hebt ook de mogelijkheid om uw eigen gebeurtenis te bevorderen, en te kijken naar de problemen in verband met het openbaar aan te moedigen om meer fysiek actief te worden. In je laatste jaar, je je eigen onderzoek uit te voeren, te kiezen uit gespecialiseerde opties die kunnen bestaan ​​uit kracht en conditie, lichamelijke activiteit interventies en hedendaagse problemen in de voeding.

De School of Sport and Exercise Sciences is uitstekend uitgerust. U profiteert ook van wordt gegeven door medewerkers die zowel uitstekende docenten en toonaangevende onderzoekers op hun vakgebied. De school biedt een enthousiaste en ondersteunende omgeving voor gemotiveerde en ambitieuze studenten. In aanvulling op onze oefening wetenschappelijke laboratoria en sport therapie clinics op de campus, de school heeft zijn eigen specifieke specialistische faciliteiten van Medway Park. Deze nieuwe faciliteiten omvatten een klimaatkamer, een van de eerste loopbanden in een Britse universiteit speciaal ontworpen om impact te verminderen tijdens het sporten, 3D-video beeldvorming en-analyse, kracht pedaal en ganganalyse en een echografie scanner.

Programma doelstellingen

Het programma is gericht op:

 • voorzien van een multi-disciplinair onderwijs
 • studenten voor te bereiden op de uitdagingen van een groeiende en snel veranderende sport-gezondheid-industrie, terwijl hen te voorzien van een ruime keuze van de loopbaan paden
 • bieden de vaardigheden die nodig zijn om de gezondheid en de prestaties van een individu of groep met behulp van een multidisciplinaire aanpak te bevorderen
 • zorgen voor een kritische kennis en begrip van de sport en beweging wetenschappen
 • presenteren een waardevolle educatieve ervaring met de mogelijkheid om theorie en praktijk te integreren.

Leerresultaten

Je verwerft kennis en inzicht in:

 • anatomische en fysiologische beginselen
 • de menselijke reactie om te oefenen
 • de theoretische basis van kwalitatief en kwantitatief onderzoek
 • de voeding die nodig is om te presteren op een optimaal niveau
 • de aard van een psychologische benadering in relatie tot sport en bewegen
 • oefening recept voor een scala aan bevolkingsgroepen
 • sociale processen die individuele en collectieve gedrag en participatie / prestaties in de sport te beïnvloeden.

Internationale studenten

De universiteit ontvangt toepassingen uit meer dan 140 verschillende nationaliteiten en dus zullen de aanvragen van aspirant-studenten met een breed scala aan internationale kwalificaties te overwegen. Onze International Development Office zal u graag aankomende studenten te adviseren over toelatingseisen. Zie onze International Student website voor meer informatie over onze land-specifieke eisen.

Jaarlijkse collegegeld

EU / UK
Voltijd: 9000 EUR
Deeltijd: 4500 EUR

Internationale
Voltijd: 14860 EUR
Deeltijd: 7440 EUR

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op December 7, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Canterbury, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates