BSc (Hons) Sport En Bewegen Wetenschap

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Sport En Bewegen Wetenschap

University Campus Suffolk

Overzicht

Wat is Sport en Bewegen Wetenschap?

Sport en beweging wetenschap betreft het toepassen van wetenschappelijke methoden, analyse en praktijk binnen de fysieke activiteit, bewegen, gezondheid en sport prestaties disciplines. Je kan grofweg verdelen de toegepaste gebruik van sport en bewegen wetenschap in twee hoofdgebieden: (1) gezondheid van de mens, en (2) sportieve prestaties De voordelen voor de gezondheid die voortvloeien uit het leven van een lichamelijk actieve leefstijl zijn bekend. Bewijs blijft zich ontwikkelen in deze internationaal belangrijke gebied van de wetenschap. Oefening wordt gebruikt om de gezondheid te bevorderen en te verminderen risico van de ziekte in bijna elk lichamelijk systeem.

Sportwetenschappen ondersteuning helpt elite prestaties in het hedendaagse sportcompetities verbeteren. Dit wordt herhaaldelijk gedemonstreerd op een grote verscheidenheid van mondiale sportevenementen. Elementen van sportwetenschappen steun nu filteren neer op niet-topsporter groepen. Sport wetenschappers gebruiken wetenschappelijke, evidence-based opleidingsprogramma's om atleten voor te bereiden voor de concurrentie, en de risico's van een slechte gezondheid en diverse verwondingen verminderen.

Waarom zou ik studeer Sport en Bewegen Science aan UCS?

Door het houden van klasse klein houdt verzekeren wij u in staat om al het onderzoek van wereldklasse faciliteiten te gebruiken tijdens je studie zal zijn. We zijn niet afhankelijk van de theoretische onderwijs alleen, of gewoon tests en apparatuur te demonstreren aan u. U kunt de onderzoeksapparatuur in onze laboratoria, voor elk van de belangrijkste onderwerpen van de graad. Dit biedt u een uitstekende praktische vaardigheden en de best mogelijke student ervaring, in aanvulling op uw theoretisch leren. Samen vormen deze te bevorderen en het beste ontwikkelen vakkennis en zeer gewaardeerd inzetbaarheid vaardigheden.

We bieden ook een zeer persoonlijke benadering van uw hoger onderwijs. Wij zullen u bij naam kennen; je bent niet alleen een nummer! Je zal ook worden gegeven door het onderzoek-actieve sport en lichaamsbeweging wetenschappers. Het personeel dat zal je leren meerdere studies gepubliceerd in hooggeplaatste wetenschappelijke tijdschriften hebben, en gaan regelmatig in de professionele adviesbureaus. We hebben geen postdoctorale studenten vragen om de academische sessies te leveren voor ons. We genieten van het onderwijzen van u!

Onze studenten ook genieten van de voordelen van de uitstekende verbindingen met professionele sport en bewegen wetenschap organisaties. Deze kan sterk verbeteren van uw inzetbaarheid vaardigheden en de algehele student ervaring. Onze studenten momenteel geniet van meerdere stages bij Ipswich Town FC Academy en stagemogelijkheden met Allied Health Professionals.

Wat zal ik studeren?

De BSc (Hons) Sport en Bewegen Science graad aan UCS bestaat uit drie belangrijke wetenschappelijke disciplines, volgens de nationale normen onderwerp: fysiologie, biomechanica en psychologie. Wij zijn ook gespecialiseerd in de uitoefening en sportvoeding, en binnen de fysiologie gebied valt dit. De laatste gebied gaat de vitale onderzoeksmethoden en statistische analyses onderwerpen. Deze zijn zeer gewaardeerd door zowel de sport en de uitoefening van de wetenschap en de algemene graduate werkgevers. Klik op het tabblad Inhoud en Modules voor meer informatie over de onderwerpen die u zal bestuderen.

Naast theorie-gebaseerde sport en bewegen wetenschap bepaling, zal u ook profiteren van onze uitstekende praktisch leren en onderzoeksmiddelen. Deze faciliteiten zijn voorzien van moderne en uitgebreide oefening en biochemie laboratoria. We zijn er trots op om te zeggen dat u persoonlijk zal gebruik maken van de research-kwaliteit faciliteiten in je studie.

Kan ik kiezen optionele modules en onderwerpen?

Ja dat kan. Het laatste jaar van de opleiding is bijna volledig gebaseerd op optionele keuzes. Zo kunt u zich richten op uw favoriete onderwerpen, en degenen die het meest relevant zijn voor carrièremogelijkheden die u interessant kunnen zijn. Wij bieden advies en begeleiding op de optionele module keuzes in uw studie. Klik op het tabblad Inhoud en Modules voor meer informatie over de onderwerpen die u zal bestuderen.

Heeft de mate bieden uitstekende carrièremogelijkheden?

De mate is ontworpen om afgestudeerden die beschikken over de wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn voor de beroepspraktijk te ontwikkelen.

We zijn trots om onze studenten te helpen ontwikkelen tot een uitstekende afgestudeerden. Ze bezitten een uitzonderlijk niveau van vakkennis en praktische vaardigheden. Voor zowel de 2012/2013 en 2013/2014 academisch jaar, ten minste 30% van het laatste jaar cohort hadden hun onderzoeksproject geaccepteerd voor presentatie op de nationale Britse Vereniging van Sport en Bewegen Wetenschappen Student Conference. Dit is een uitzonderlijk hoog percentage, en zij werden presenteren naast vele postdoctorale studenten!

Wij geloven dat dit wordt bereikt als gevolg van de persoonlijke aanpak wij voor uw hoger onderwijs, en het laboratorium onderzoek en praktische vaardigheden die je bereikt tijdens je studie. Deze twee factoren enorm profiteren je persoonlijke ontwikkeling en verbetering van veel 'graduate niveau' kwaliteiten die werkgevers nodig hebben.

Er zijn tal van carrièremogelijkheden voor onze afgestudeerden. Niet alleen omdat sport en bewegen wetenschap blijft ontwikkelen als een internationaal belangrijk gebied van de wetenschap, maar ook omdat je een 'science afgestudeerde' zal zijn, hebben een wetenschappelijke graad bestudeerd. Klik op het tabblad Meer informatie om meer te weten te komen over de carrièremogelijkheden, en enkele voorbeelden van waar onze afgestudeerden zijn gegaan om te werken na hun studie bij ons te zien.

De BSc (Hons) Sport en Bewegen Science graad wordt bestudeerd over drie jaar. Wij beschouwen en aanvaarden volwassen kandidaten voor de drie-jarige opleiding. Werkervaring kan de UCAS eisen die we gebruiken voor schoolverlaters vervangen.

Voor de studenten die de vereiste kwalificaties voor de ingang van drie jaar programma ontbreken, de Stichting Jaar route (C605) biedt een alternatieve studie kans.

Inhoud en Modules

De BSc (Hons) Sport en Bewegen Science graad is ontworpen om afgestudeerden die beschikken over de wetenschappelijke kennis en praktische vaardigheden die nodig zijn om te werken in de beroepspraktijk te ontwikkelen.

U zult verplichte modules in het eerste en tweede jaar dat de drie belangrijkste thema's bestrijken bestuderen; fysiologie, biomechanica en psychologie, naast de methoden van onderzoek en analyse modules. Dit zorgt ervoor dat u voldoende kennis in de drie kernelementen van sport en beweging wetenschap.

In het derde en laatste jaar, alle modules zijn optioneel keuzes, afgezien van het proefschrift en Engaging Science modules. Deze gelegenheid om optionele modules selecteren kunt u zich richten op uw favoriete onderwerpen, en de maat van uw eigen studies om de gewenste carrière na het afstuderen het beste van dienst.

Jaar eerste modules zijn onder andere:

 • Menselijke Fysiologie
 • Human fysiologische metingen
 • Celbiologie en Biochemie
 • Kinesiologie
 • Inleiding tot de psychologie
 • Wetenschappelijke Logica en Analyse

Tweede jaar modules zijn onder andere:

 • Inspanningsfysiologie
 • Exercise Metabolism and Nutrition
 • Sport en Bewegen biomechanica
 • Sport- en Bewegingspsychologie
 • Werkgebaseerd Experience (optie)
 • Research Methods
 • Onderzoek Statistieken

Derdejaars modules zijn onder andere:

 • Proefschrift (afstudeeronderzoek)
 • Sportprestaties Fysiologie
 • Klinische inspanningsfysiologie
 • Functional Foods en Metabolisme
 • Obesitas en energie Homeostasis
 • Toegepaste Psychologie Sport
 • Toepassingen van Exercise Psychology
 • Biomechanische analyse van de menselijke beweging
 • Performance Analysis in Sport
 • Boeiende Science

Hoe zal ik worden onderwezen en beoordeeld?

We maken gebruik van een breed scala van het onderwijs, het leren en evaluatiemethoden. Het doel is om je uit te dagen met een verscheidenheid aan ervaringen in een ondersteunende omgeving, die u in staat stelt zich te ontwikkelen tot een zeer inzetbaar afgestudeerd. Als je verder komt in de mate, is er een verschuiving naar student geïnitieerde activiteiten die autonome studie en beroepsgerichte relevante graduate vaardigheden te bevorderen.

Formele lesmethoden omvatten lezingen en seminars, evenals meer activity-based en ervaringsgerichte leren (bv laboratorium werk, veldtesten en case studies van de sporter en klinische het type patiënt scenario's).

Tijdens de opleiding, zal u worden beoordeeld hoewel een gevarieerde mix van essays, examens, laboratorium rapporten, praktische observaties, presentaties, en een laatste jaar onderzoeksproject met het verzamelen en analyseren (het proefschrift) gegevens.

Het eerste jaar is waar je een aantal fundamentele wetenschappelijke kennis die relevant zijn voor sport en beweging te tonen. Er zijn meer examens in het eerste jaar, in vergelijking met de tweede of laatste jaar, want ze passen het onderwijzen en leren gebieden. Het laatste jaar echter is sterk gericht op de inzetbaarheid vaardigheden, en de evaluaties weerspiegelen dat doel (het gebruik van presentaties, interviews, enz.). Daarom worden assessments ontwikkeld en gebruikt om uw persoonlijke ontwikkeling als een aanvulling op een eventuele sport en bewegen wetenschap graduate.

Leren de studenten wordt vergemakkelijkt door een ondersteunende, enthousiaste, research actieve team van medewerkers. UCS bezit ook een uitstekende student ondersteunende infrastructuur.

Verdere Informatie

Carrièremogelijkheden

Na succesvolle afronding van de opleiding, afgestudeerde kansen omvatten de werkgelegenheid in een breed scala van gezondheid, sport, beweging en levensstijl gerelateerde beroepen; projectteams onderzoek, postdoctorale studie en primaire / secundaire onderwijs (met inbegrip van lichamelijke opvoeding en de bètavakken).

Enkele mogelijke (en recente) omgeving van de afgestudeerden zijn onder andere: sportieve prestaties fysiologen, sportieve prestaties analisten, kracht en conditie huisartsen, klinisch oefening wetenschappers, sport ontwikkeling officieren, gezondheid en beweging adviseurs, GP verwijzing oefening consultants, sport en / of lichaamsbeweging onderzoekers, en MSc en PhD-training.

Secundaire wetenschap en lichamelijke opvoeding onderwijs (na een jaar lesgeven postdoctorale opleiding) zijn ook populaire bestemmingen. Gezien de mate is gebaseerd op de natuurwetenschappen, de mogelijkheid om zowel de wetenschap en lichamelijke opvoeding leren sterk ondersteund.

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar