BSc (Hons) Sport Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De opleiding Sportmanagement stelt je in staat om het kritisch inzicht, de professionele kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die nodig zijn om een leidinggevende functie op te nemen in de steeds groter wordende sport- en activiteitensector. Dit kan in leiderschapsrollen zijn die te maken hebben met onderzoek naar hedendaagse problemen en uitdagingen in verband met moderne sport; het ontwikkelen en leveren van community sport en activiteit; het ontwikkelen en beheren van geschikte structuren en omgevingen voor topsport en het bestuur en beheer van sport op nationaal en internationaal niveau, in het moderne tijdperk.

Een essentieel onderdeel om dit te kunnen bereiken, is door inzicht te krijgen in hoe sport wordt bestuurd vanuit een mondiaal perspectief en een waardering van de sportconsument als zowel een fan als een deelnemer. Je krijgt ook de kans om een breed scala aan managementgebieden te verkennen die te maken hebben met sport. Deze omvatten financiën, human resources, operaties, evenementen, media, communicatie en marketing.

Wij helpen u de basisprincipes te begrijpen en vast te stellen van wat het betekent om een manager in de branche van vandaag te zijn. Concepten zoals kwaliteit, strategie en beleid zullen worden verkend naast je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling; dit gebeurt via een sportieve context, maar wordt geleverd op een manier die je in staat stelt om je kennis en vaardigheden over te dragen naar andere sectoren. Het programma biedt u een goed gedefinieerde, eigentijdse basis waarop u uw carrière kunt opbouwen.

Aan het leren

Effectieve leer-, onderwijs- en beoordelingsmethoden ondersteunen de educatieve doelen en de leerresultaten van al onze programma's en modules. Leer- en lesmethoden kunnen lezingen, seminars, workshops, tutorials en werkgerelateerde praktische sessies omvatten. Deze worden ook aangevuld met gastsprekers en industriële excursies die helpen om het leren te assimileren. Onze virtuele leeromgeving is ook een integraal onderdeel van het leerpakket dat de behoeften van onze studenten ondersteunt.

Leadcolleges introduceren belangrijke onderwerpen en concepten, terwijl seminars, tutorials, workshops en praktische sessies gericht zijn op de toepassing van sleutelbegrippen met het doel de ervaring en betrokkenheid van de student te verbeteren. Je zult ook tutors ontmoeten op een één-op-één basis. Als een school werken we hard om studentgerichte leermogelijkheden te bieden die een hoge kwaliteit en flexibele leeromgeving bieden.

Leer- en lesmethoden benadrukken en faciliteren de ontwikkeling van je kritische redenering en moedigen de integratie van theorie en praktijk aan. Gedurende je opleiding zul je zowel door de docent geleid leren als zelfgestuurde methoden van leren ervaren, de onafhankelijkheid en reflectie vergroten en je aanmoedigen om een positieve houding ten opzichte van levenslang leren te ontwikkelen.

employability

De Cardiff Met EDGE ondersteunt u om te gedijen in de moderne wereld. Gedurende je opleiding zul je een scala aan mogelijkheden ervaren om je ethische, digitale, wereldwijde en ondernemende competenties te ontwikkelen door middel van probleemgestuurd leren, praktijkcases uit de praktijk, geïntegreerde werkervaringen op de campus en kansen voor werkgerelateerde leerplekken buiten de campus. . We zorgen ervoor dat u een waaier aan mogelijkheden krijgt om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals communicatie, teamwork en leiderschap.

Tijdens je eerste studiejaar krijg je de kans om technische kwalificaties uit te voeren op een aantal voor de industrie relevante gebieden, waaronder sportcoaching, lichaamstraining

Toelatingseisen

Aanvragers zouden normaal gesproken vijf GCSE's moeten hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh eerste taal) en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 112 - 120 punten van 3 A-niveaus (of equivalent) ). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • A Levels: 112 - 120 punten om BB op te nemen. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal worden beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended: DMM to overall in een relevant onderwerp
  • VTCT Extended Diploma in Sports Studies met DMM in het algemeen
  • Irish Leaving Certificate: 112 - 120 punten van Highers met 3 x H2-cijfers (minimale beoordeling bij Higher is H4)
  • Scottish Advanced Highers: 112 - 120 punten met cijfers CC
  • Toegang tot Hoger Onderwijs Diploma: Geef met 15 credits met Onderscheid en 30 credits met Verdienste
  • Aanvragers zouden bij voorkeur een sterk sportprofiel moeten hebben

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

7 redenen om in het Verenigd Koninkrijk te Cardiff Metropolitan University aan Cardiff Metropolitan University :


Reden één - Graduate inzetbaarheid
Alle cursussen bij Cardiff Met zijn gericht op de toekomstige carrière van onze studenten en hun inzetbaarheid. Onze bacheloropleidingen omvatten allemaal stageplaatsen en we hebben een aantal postdoctorale cursussen met mogelijkheden voor eenjarige stages. Onze focus op studentondernemerschap helpt onze studenten om zeer inzetbare afgestudeerden te worden.

Reden twee - Excellente lesgeven en tevredenheid van studenten
Cardiff Met heeft een zilveren rating behaald in het Teaching Excellence Framework en ontvangt consequent hoge niveaus van studententevredenheid. Een aantal van onze cursussen scoorde onlangs 100% in de nieuwste National Student Survey.

Reden drie - Internationale studentenondersteuning
Cardiff Met is trots op zijn internationale studentenondersteuning en we zijn de afgelopen 10 jaar 6 keer in de UK gerangschikt. We hebben een toegewijd Global Student Advice Team dat studenten helpt vanaf het moment dat ze hun aanbod aan de universiteit accepteren. Van het aanvragen van hun visum, het vinden van accommodatie en het ontmoeten van u op de luchthaven wanneer u in het VK aankomt, tot het helpen u te vestigen in het leven in het VK, en het aanbieden van academische vaardigheden, het team hier haalt de stress weg van het komen om te studeren in een nieuwe land, en kunt u zich concentreren op uw studies.

Reden vier - Fantastische studentenfaciliteiten
Cardiff Met heeft de afgelopen jaren aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in onze studentenfaciliteiten, met £ 70 miljoen aan voltooide en geplande investeringen. Van ultramoderne workshops en studio's tot toonaangevende sportfaciliteiten en studentencentra, de universiteit heeft alles wat je nodig hebt om uit te blinken tijdens je studie.

Reden vijf - Een geweldige studentencommunity
Met een actieve studentenvereniging, ondersteuning van studentenclubs en verenigingen, samen met sportteams en clubs voor vaardigheden en capaciteiten van alle niveaus, is Cardiff Met een geweldige plek om betrokken te raken bij alle aspecten van het studentenleven. Onze accommodatie op de campus biedt studenten een veilige en vriendelijke plek om te wonen, en de universiteit is onlangs verkozen tot beste studentengemeenschap in zalen in de National Student Housing Survey.

Reden zes - De stad Cardiff
Cardiff is niet alleen consequent genoemd als de meest betaalbare studentenstad in het VK, het is ook een fantastische plek om te wonen en biedt studenten een zeer hoge levensstandaard. Met alles van entertainment, winkelen, van cultuur tot eten, drinken en evenementen, heeft Cardiff voor elk wat wils.

Reden zeven - Studeer in Wales
Je gaat studeren in het land Wales. Wales biedt studenten de mogelijkheid om een Britse graad te behalen die wereldwijd wordt erkend, in een vriendelijke en mooie omgeving. Het is een geweldige uitvalsbasis om de rest van het Verenigd Koninkrijk te verkennen tijdens je studie, terwijl je alles ontdekt wat dit unieke land te bieden heeft.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder