BSc (Hons) Sport Media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De Sport Media Degree stelt je in staat om het kritische begrip en de professionele kennis van de sportmedia, marketing en communicatie-industrie te ontwikkelen, en geeft je de mogelijkheid om de essentiële journalistiek, uitzendproductie en digitale vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om deel te nemen aan de immer uitbreidende , snel veranderende sportmedia-omgeving.

Dit kunnen uitzendingsjournalistiekposities bij grote omroepen zijn, producentenrollen die inhoud creëren voor sportmerken en digitale platforms of werken in het mediabureau van grote sportorganisaties, sportevenementen en sportbesturen die zich bezighouden met pers, media en sponsors. Het sportmanagement element van het programma zal u toelaten om te leren over de ontwikkeling en het beheer van de structuren en omgevingen in de topsport en de besturing en administratie van sport op nationaal en internationaal niveau. Dit onderdeel is bedoeld om u een basis te geven in hoe professionele sport wordt gefinancierd en een mogelijkheid om de gebieden te onderzoeken waar sportmedia, zaken en marketing elkaar overlappen.

Je krijgt een fundamenteel begrip van hoe de sportmediabranche georganiseerd is vanuit een lokaal, nationaal en wereldwijd perspectief, van tv-verslaggeving tot uitzendrechten, tot de structuur van professionele teams en toernooien. U krijgt een waardering van de sportconsument; dit omvat de consument als een fan, zowel bij het spel of online, en als een deelnemer.

Aan het leren

Effectieve leer-, onderwijs- en beoordelingsmethoden ondersteunen de educatieve doelen en de leerresultaten van al onze programma's en modules. De leer- en lesmethoden binnen het sport- en bewegingswetenschappelijk programma kunnen lezingen, seminars, workshops, tutorials, praktijksessies in een laboratorium, gastsprekers en industriële bezoeken omvatten. Onze virtuele leeromgeving is ook een integraal onderdeel van het leerpakket dat de behoeften van onze studenten ondersteunt.

Leadcolleges introduceren belangrijke onderwerpen en concepten, terwijl seminars, tutorials, workshops en praktische laboratoriumsessies zich richten op de toepassing van sleutelbegrippen met als doel de ervaring en betrokkenheid van de student te vergroten. Je ontmoet ook privéleraren op een één-op-één basis. Als een school werken we hard om studentgerichte leermogelijkheden te bieden die een hoge kwaliteit en flexibele leeromgeving bieden.

employability

De Cardiff Met EDGE ondersteunt u om te gedijen in de moderne wereld. Gedurende je opleiding zul je een scala aan mogelijkheden ervaren om je ethische, digitale, wereldwijde en ondernemende competenties te ontwikkelen door middel van probleemgestuurd leren, praktijkcases uit de praktijk, geïntegreerde werkervaringen op de campus en kansen voor werkgerelateerde leerplekken buiten de campus. . We zorgen ervoor dat u een waaier aan mogelijkheden krijgt om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals communicatie, teamwork en leiderschap.

Tijdens uw tijd bij ons krijgt u de kans om technische kwalificaties uit te voeren op een aantal voor de industrie relevante gebieden, waaronder videobewerking, sociale media

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gesproken vijf GCSE's hebben, inclusief de Engelse taal (of Welsh First Language), Maths * en Science in de rang C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die recentelijk hervormde GCSE's in Engeland hebben), plus 112 - 120 punten van 3 A niveaus (of gelijkwaardig). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • A Levels: 112 - 120 punten met cijfers BB; klasse B voor een bèta-vak (aanvaardbare wetenschappen omvatten biologie, scheikunde, natuurkunde, gym / sportwetenschappen, psychologie, wiskunde of sociale biologie). Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal normaliter worden beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma met DMM als overall in een Science- of PE-vak
  • VTCT Extended Diploma in Sports Studies Grade DMM overall
  • Irish Leaving Certificate: 112 - 120 punten van Highers met 3 x H2-cijfers; één in een Science-onderwerp (minimale beoordeling bij Higher is H4)
  • Scottish Advanced Highers: 112 - 120 punten met cijfers CC
  • Toegang tot Hoger Onderwijs Diploma: Geef met 15 credits met Onderscheid en 30 credits met Verdienste
  • Aanvragers moeten ook bij voorkeur een sterk sportprofiel hebben

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder