BSc (Hons) Sport

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BSc (Hons) sport- en bewegingswetenschap is geaccrediteerd door de beroepsorganisatie van de branche, de Britse vereniging van sport- en bewegingswetenschappen [BASES] en richt zich op de wetenschappelijke basis van prestaties op het gebied van sport en deelname aan lichaamsbeweging en lichaamsbeweging. Om BASES-eisen te vervullen, volgen sport- en bewegingswetenschapsstudenten een toegewijde Pathway door de drie niveaus die zich richt op het verwerven van inzicht in de belangrijkste sport- en bewegingsdisciplines van fysiologie, biomechanica en psychologie, evenals het verkennen van de interdisciplinaire en multidisciplinaire aspecten van sport en beweging Wetenschap met een hoge mate van beroepsmatige relevantie en ervaring.

Studenten kunnen hun kennis en vaardigheden ook ontwikkelen in een aanvullend optiethema van studie op basis van kracht en conditionering, sportvoeding of verwijsbrief voor oefeningen en fitnessinstructie met de mogelijkheid om aanvullende beroepskwalificaties te behalen.

Gedurende de cursus zul je praktische ervaringen opdoen met op het laboratorium gebaseerde activiteiten en het krijgen van kansen om te observeren en betrokken te zijn in de toegepaste praktijk. Je krijgt veel kansen om je praktische contextuele kennis en vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van sport- en bewegingswetenschap, fitheidstesten, coaching, trainingsvoorschrift en prestatie-instellingen.

De cursusinformatie op deze pagina heeft betrekking op de inzending van september 2019. Dit programma zal in 2018/19 periodiek worden herzien. Als zodanig kan de inhoud van de onderstaande inhoud worden gewijzigd om ervoor te zorgen dat het programma actueel blijft. Aanvragers worden na bevestiging op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Aan het leren

Effectieve leer-, onderwijs- en beoordelingsmethoden ondersteunen de educatieve doelen en de leerresultaten van al onze programma's en modules. De leer- en lesmethoden binnen het sport- en bewegingswetenschappelijk programma kunnen lezingen, seminars, workshops, tutorials, praktijksessies in een laboratorium, gastsprekers en industriële bezoeken omvatten. Onze virtuele leeromgeving is ook een integraal onderdeel van het leerpakket dat de behoeften van onze studenten ondersteunt.

Leadcolleges introduceren belangrijke onderwerpen en concepten, terwijl seminars, tutorials, workshops en praktische laboratoriumsessies zich richten op de toepassing van sleutelbegrippen met als doel de ervaring en betrokkenheid van de student te vergroten. Je zult ook tutors ontmoeten op een één-op-één basis. Als school werken we hard om studentgerichte leermogelijkheden te bieden die een hoogwaardige en flexibele leeromgeving bieden.

employability

Het programma Sport and Exercise Science probeert je inzetbaarheid vanuit drie perspectieven te ontwikkelen. Ten eerste, als een afgestudeerde met een hoge standaard van afgestudeerde vaardigheden ontwikkeld door de Cardiff Met EDGE filosofie die je ondersteunt om te gedijen in de moderne wereld. Gedurende je opleiding zul je een scala aan mogelijkheden ervaren om je ethische, digitale, mondiale en ondernemerscompetenties te ontwikkelen door middel van probleemgestuurd leren, praktijkcases uit de praktijk en praktische werkervaringen op en buiten de campus. Gedurende je hele verblijf bij Cardiff Met zullen we ervoor zorgen dat je een waaier aan mogelijkheden krijgt om overdraagbare afgestudeerde vaardigheden te ontwikkelen, zoals communicatie, teamwerk en leiderschap. Ten tweede, om je als wetenschapper te ontwikkelen, word je aangemoedigd om kritisch te denken en te schrijven; kader en presenteer een met redenen omkleed argument; gegevens verzamelen, verzamelen, analyseren en interpreteren; en ontwerp, implementeer en evalueer een evidence-based interventie of programma. Ten slotte zul je de nodige vakinhoudelijke expertise ontwikkelen om een effectieve sport- en bewegingswetenschapper te worden in het door jou gekozen vakgebied.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten normaal gesproken vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh First Language), Maths * en Science in de rang C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die recentelijk hervormde GCSE's in Engeland hebben), plus 120 - 128 punten van 3 A-niveaus ( of gelijkwaardig). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • A-niveaus: 120 - 128 punten met cijfers BB; klasse B voor een bèta-vak (aanvaardbare wetenschappen omvatten biologie, scheikunde, natuurkunde, gym / sportwetenschappen, psychologie, wiskunde of sociale biologie). Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal normaliter worden beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma met DDM overall in een Science of PE-vak
  • VTCT Extended Diploma in Sports Studies Grade DDM overall
  • Irish Leaving Certificate: 120 - 128 punten van Highers met 3 x H2-cijfers; één in een Science-onderwerp (minimale beoordeling bij Higher is H4)
  • Scottish Advanced Highers: 120 - 128 punten met cijfers CC
  • Toegang tot Hoger Onderwijs Diploma: Geef met 15 credits met Onderscheid en 30 credits met Verdienste
  • Aanvragers moeten ook bij voorkeur een sterk sportprofiel hebben

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder