BSc (Hons) Sportcoaching

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BSc (Hons) Sportcoaching-graad heeft tot doel je inzicht te ontwikkelen in de dynamische en complexe interacties die bestaan binnen de coachingomgeving. De cursus zal u inzicht geven in hoe theorieën uit verschillende gebieden zowel kunnen worden geïnformeerd als door de praktijk kunnen worden geïnformeerd om uw kritische en innovatieve probleemoplossende vermogens te ontwikkelen. Je zult je kennis van het complexe en dynamische karakter van coaching kunnen toepassen en combineren met die van andere disciplines zoals fysiologie, biomechanica, psychologie, ethiek, culturele studies, prestatieanalyse en aangepaste fysieke activiteit.

Belangrijk is dat je gedurende de cursus verschillende mogelijkheden zult hebben om kwalificaties te verwerven die geassocieerd zijn met verschillende nationale bestuursorganen. Door middel van een reeks praktische sessies, werkervaringsmogelijkheden en stages, bevordert u een appreciatie van hoe u beïnvloedt en wordt beïnvloed door coaches, sporters en belangrijke anderen. Deze ervaringen, de kennis die tijdens je opleiding is ontwikkeld en de coachingkwalificaties geven de cursus een unieke positie om traditionele kennis en vaardigheden te combineren met meer hedendaagse benaderingen van coaching die kunnen worden gebruikt als basis voor toekomstige banen.

De cursusinformatie op deze pagina heeft betrekking op de inzending van september 2019. Dit programma zal in 2018/19 periodiek worden herzien. Als zodanig kan de inhoud van de onderstaande inhoud worden gewijzigd om ervoor te zorgen dat het programma actueel blijft. Aanvragers worden na bevestiging op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Aan het leren

Effectieve leer-, onderwijs- en beoordelingsmethoden ondersteunen de educatieve doelen en de leerresultaten van al onze programma's en modules. Leer- en lesmethoden kunnen lezingen, seminars, workshops, tutorials en praktische sessies omvatten. Onze virtuele leeromgeving is ook een integraal onderdeel van het leerpakket dat de behoeften van onze studenten ondersteunt.

Leadcolleges introduceren belangrijke onderwerpen en concepten, terwijl seminars, tutorials, workshops en praktische sessies gericht zijn op de toepassing van sleutelbegrippen met het doel de ervaring en betrokkenheid van de student te verbeteren. Je zult ook tutors ontmoeten op een één-op-één basis. Als een school werken we hard om studentgerichte leermogelijkheden te bieden die een hoge kwaliteit en flexibele leeromgeving bieden.

employability

De Cardiff Met EDGE ondersteunt u om te gedijen in de moderne wereld. Gedurende je opleiding zul je een scala aan mogelijkheden ervaren om je ethische, digitale, mondiale en ondernemerscompetenties te ontwikkelen door middel van probleemgestuurd leren, praktijkcases uit de praktijk, geïntegreerde werkervaringen op de campus en kansen voor werkgestuurde leerplekken buiten de campus . We zorgen ervoor dat u een waaier aan mogelijkheden krijgt om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals communicatie, teamwork en leiderschap.

Tijdens je eerste studiejaar krijg je de kans om technische kwalificaties uit te voeren op een aantal voor de industrie relevante gebieden, waaronder sportcoaching, lichaamstraining

Toelatingseisen

Aanvragers zouden normaal gesproken vijf GCSE's moeten hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh eerste taal) en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 112 - 120 punten van 3 A-niveaus (of equivalent) ). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • A Levels: 112 - 120 punten om BB op te nemen. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal worden beschouwd als een derde onderwerp

  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma: DMM binnen een relevant onderwerp
  • VTCT Extended Diploma in Sports Studies Grade DMM overall
  • Irish Leaving Certificate: 112 - 120 punten van Highers met 3 x H2-cijfers (minimale beoordeling bij Higher is H4)
  • Scottish Advanced Highers: 112 - 120 punten met cijfers CC
  • Toegang tot Hoger Onderwijs Diploma: Geef met 15 credits bij Onderscheid en 30 credits bij Verdienste
  • Aanvragers moeten bij voorkeur een sterk sportprofiel hebben

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder