BSc (Hons) Sportprestatieanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De Sport Performance Analysis-graad is een toegepast sportwetenschappelijk programma dat zich richt op het begrijpen, verbeteren en analyseren van prestaties in de sport. Het curriculum ontwikkelt progressief je kennis van tactische analyse, het meten van technische effectiviteit en specifieke techniekanalyse in actuele sportprestaties met behulp van een reeks moderne technieken en technologie. Daarnaast maak je kennis met de gedragsanalyse van coach en sporters en de toepassing van technieken voor het volgen van atleten.

De kernmodules in prestatieanalyse worden aangevuld en aangevuld met modules uit relevante gebieden van coaching, pedagogiek en sport- en bewegingswetenschap. Deze elementen geven de cursus een unieke smaak die u in staat stelt om de theoretische principes en toegepaste procesvaardigheden te begrijpen die ten grondslag liggen aan prestatieanalyse.

Je krijgt veel kansen om je praktische en contextuele kennis te ontwikkelen in training, coaching en prestaties waarmee je je eigen professionele praktijk als analist en die van artiesten en coaches in een scala aan sporten kunt evalueren en aanpassen. Het stelt je ook in staat om de specifieke, professionele vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een carrière in prestatieanalyse te beginnen.

De cursusinformatie op deze pagina heeft betrekking op de inzending van september 2019. Dit programma zal in 2018/19 periodiek worden herzien. Als zodanig kan de inhoud van de onderstaande inhoud worden gewijzigd om ervoor te zorgen dat het programma actueel blijft. Aanvragers worden na bevestiging op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen.

Aan het leren

Effectieve leer-, onderwijs- en beoordelingsmethoden ondersteunen de educatieve doelen en de leerresultaten van al onze programma's en modules. Leer- en lesmethoden kunnen lezingen, seminars, workshops, tutorials en praktische sessies omvatten. Onze virtuele leeromgeving is ook een integraal onderdeel van het leerpakket dat de behoeften van onze studenten ondersteunt.

Leadcolleges introduceren belangrijke onderwerpen en concepten, terwijl seminars, tutorials, workshops en praktische sessies gericht zijn op de toepassing van sleutelbegrippen met het doel de ervaring en betrokkenheid van de student te verbeteren. Je zult ook tutors ontmoeten op een één-op-één basis. Als een school werken we hard om studentgerichte leermogelijkheden te bieden die een hoge kwaliteit en flexibele leeromgeving bieden.

Leer- en lesmethodes benadrukken en faciliteren de ontwikkeling van je kritische redenering en moedigen de integratie van praktijk en theorie aan. Gedurende je opleiding zul je zowel door de docent geleid leren als zelfgestuurde methoden van leren ervaren, de onafhankelijkheid en reflectie vergroten en je aanmoedigen om een positieve houding ten opzichte van levenslang leren te ontwikkelen.

employability

De Cardiff Met EDGE ondersteunt u om te gedijen in de moderne wereld. Gedurende je opleiding zul je een scala aan mogelijkheden ervaren om je ethische, digitale, mondiale en ondernemerscompetenties te ontwikkelen door middel van probleemgestuurd leren, praktijkcases uit de praktijk, geïntegreerde werkervaringen op de campus en kansen voor werkgestuurde leerplekken buiten de campus . We zorgen ervoor dat u een waaier aan mogelijkheden krijgt om overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen, zoals communicatie, teamwork en leiderschap.

Tijdens je eerste studiejaar krijg je de kans om technische kwalificaties uit te voeren op een aantal voor de industrie relevante gebieden, waaronder sportcoaching, lichaamstraining

Toelatingseisen

Aanvragers moeten normaal gesproken vijf GCSE's hebben, inclusief Engelse taal (of Welsh eerste taal) en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 120 - 128 punten van 3 A-niveaus (of equivalent) ). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • A Levels: 120 - 128 punten om BB op te nemen. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal worden beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma: DDM overall bij een relevant onderwerp
  • VTCT Extended Diploma in Sport Studies grade DDM overall
  • Irish Leaving Certificate: 120 - 128 punten van Highers om 3 x H2-cijfers te omvatten (minimale beoordeling bij Higher is H4)
  • Scottish Advanced Highers: 120 - 128 punten om cijfers CC op te nemen
  • Acces to Higher Education Diploma: slaag voor 15 credits met onderscheiding en 30 credits met Merit
  • Aanvragers moeten bij voorkeur een sterk sportprofiel hebben

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder