BSc (Hons) Toegepaste Psychologie

Mediterranean College, Athens

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Toegepaste Psychologie

Mediterranean College, Athens

 • Het College met de grootste ervaring in Griekenland tot Psychology & Counselling studie (1977)
 • Gevolgd trouw inhoudelijke eisen van BPS (British Psychological Society) met schrijfrechten aan de Vereniging
 • Het leidt tot rechts psycholoog oefenen in Griekenland
 • De enige nadruk op klinische cursussen en innovatieve cursussen (bv effect van de dieren, internet, etc tattoos)
 • Docenten met uitgebreide onderwijs, onderzoek en klinische ervaring

De School of Psychology Mediterranean College heeft de grootste ervaring in Griekenland - meer dan 3 decennia lang - die universitaire studies in de psychologie. Het programma BSc (Hons) Applied Psychology is een uitstekende keuze voor diegenen die willen een carrière in de psychologie. Tijdens het programma, de studenten in contact komen met moderne onderzoek naar de sociale, ontwikkelings-, cognitieve en biologische aspecten van het menselijk gedrag. Ook verkennen van de psychologie toepassingen in een breed scala van gebieden - van het begrijpen van de aard en oorzaken van geestesziekten, aan de besluitvorming in real-life omstandigheden te onderzoeken.

Het programma is ontwikkeld door de Universiteit van Derby, volgens de criteria van de British Psychological Society BPS (British Psychological Society), waarmee gecertificeerde academische psychologie programma's. Daarom is het een uitstekend oefenterrein voor toekomstige professionele consolidatie van de afgestudeerden, die wordt gewaarborgd door graduate studies en het verkrijgen van klinische ervaring.

Ba_psychology_900X600

toelatingseisen

Het programma is gericht op de middelbare school afgestudeerden die een carrière in de psychologie na te streven.

Voorwaarden en registratiedocumenten:

 • Kopie van de middelbare school of baccalaureaat EPAL
 • Brieven (2)
 • Goede kennis van het Engels (niveau pre-lagere of IELTS 4.5) *
 • academische Interview
 • Foto's (4)
 • Kopie van de identiteitskaart / paspoort

* Het niveau van het Engels naar het Engels programma is gelijk aan IELTS 6.0 of lager.

Kandidaten die geen officiële taal certificaat hebben door een entiteit kan binnen Taaltoets Engels test van Mediterranean College (plaatsing test) te worden ingediend.

Houders van diploma's IVT of HND, studenten TEI / University associate disciplines kan worden toegelaten tot geavanceerde programma via procedure cursussen erkenning. In aanvulling op het bovenstaande documenten moet indienen:

 • Diploma of transcript (cijferlijst)
 • Lessenpakket (indien beschikbaar)

Structuur & Content

Het programma omvat vakken 20 studiepunten (SP), met uitzondering van de stelling van 3ouetous (Applied Psychology Research Project), wat overeenkomt met 40 punten.

De cursussen zijn halfjaarlijks uitgevoerd en het onderwijzen en leren vindt plaats op verschillende manieren: colleges (hoorcolleges), gastcolleges (lezingen door gasten), seminars (tutorials), laboratoria (laboratoria), tutorials (begeleiding), clinics (versterking van lessen) , rollenspellen (role playing games), presentaties (presentaties), toezicht (toezicht), zelfstandig leren (zelfstandig leren).

Het eerste jaar en 50% van de cursussen van het 2e jaar onderwezen en beoordeeld in het Grieks, terwijl de resterende 50% in het tweede jaar en derde jaar worden onderwezen en beoordeeld in het Engels.

Jaar 1 / Niveau 4 Jaar 2 / Level 5 Jaar 3 / Niveau 6
Inleiding tot de sociale en cognitieve psychologie (20 studiepunten) Biologische en Ontwikkelingspsychologie (20 studiepunten) Dwangmatig gedrag (20 studiepunten)
Toepassing van Psychologisch Onderzoek (20 studiepunten) Kwantitatieve methoden Research & Individual Differences (20 studiepunten) Psychologie in het onderwijs (20 studiepunten)
Het belang van de psychologie (20 studiepunten) Afwijkend gedrag en klinische psychologie (20 studiepunten) Autisme Asperger Syndroom en ADHD (20 studiepunten)
Inleiding tot de biologische en Ontwikkelingspsychologie (20 studiepunten) Cognitieve en Sociale Psychologie (20 studiepunten) Klinische toepassingen van de psychologie (20 studiepunten)
Inleiding tot het onderzoek methoden in de psychologie (20 studiepunten) Kwalitatieve methoden: De individuen in de samenleving (20 studiepunten) Proefschrift (40 studiepunten)
Psychologie in the Modern World (20 studiepunten) Gezondheidspsychologie (20 studiepunten) Proefschrift (40 studiepunten)
Engels 1 (0 studiepunten) Engels 2 (0 studiepunten)

Vaardigheden en carrières in de psychologie I (0 studiepunten) Skills & werk in Psychologie II (0 studiepunten)

Teaching & Learning

Het programma omvat cursussen 20 studiepunten (credits), met uitzondering van de stelling van het 3e jaar (Dissertation in Toegepaste Psychologie), wat overeenkomt met 40 credits.

Het eerste jaar en 50% van de cursussen van het 2e jaar onderwezen en beoordeeld in het Grieks, terwijl de resterende 50% in het tweede jaar en derde jaar worden onderwezen en beoordeeld in het Engels. Kader van het programma, de student beweegt uit een reeks van theorieën en vaardigheden in het eerste jaar tot een onafhankelijk onderzoek en een synthese van de kennis en de interpretatie van het derde jaar.

De cursussen zijn halfjaarlijks uitgevoerd en het onderwijs, leren en beoordeling wordt uitgevoerd op verschillende manieren, het aanbieden van de studenten een multidisciplinaire educatieve ervaring:

Vakdidactiek lezingen, seminars, discussies, case studies, interactieve workshops.

Leermethodes: onafhankelijke studie - onderzoek, lezingen door professionals (gastcolleges), studiebezoeken, practica, rollenspelen (rollenspelen), praktijk, onderzoek, controle (toezicht).

Assessment Methods: bibliografisch werk, groepswerk, tests, brochures, mondelinge presentaties, oefeningen, poster presentaties, research papers.

Het onderwijsproces wordt verrijkt door de verdere activiteiten Schoolpsychologie en college breder, waaronder:

 • Organisatie van wetenschappelijke bijeenkomsten / Esperides
 • Studenten Organisatie Jaarlijkse Conferentie Interscience (Annual Student Conference)
 • Mode Advisory Center
 • Deelname van studenten in wetenschappelijke conferenties
 • Gecertificeerde bijscholing en specialisatie cursussen (via de Middellandse Zee Professional Studies)
 • Deelname van studenten aan projecten van het Centrum voor Onderzoek van de mediterrane College
 • deelname van studenten aan MVO-activiteiten en vrijwilligerswerk, georganiseerd door de Middellandse Zee College

voordelen

Waarom kiezen voor Toegepaste Psychologie Mediterranean College:

 • De Middellandse Zee College is een hogeschool met meer ervaring en expertise in Griekenland (van 1977) naar de autonome universitaire opleidingen Psychologie en counseling biedt studies in alle onderwijsniveaus, van HND tot Master te bieden.
 • De BSc (Hons) Toegepaste Psychologie van de Universiteit van Derby volgt getrouw in structuur en inhoud (disciplines) de eisen van BPS (British Psychological Society), de Britse branchevereniging waarbij formeel erkend en effectief Psychologie graden.
 • Deze universiteit Psychologie programma leidt tot een BSc (Bachelor of Science) en niet BA (Bachelor of Arts), waardoor het minder theoretisch en meer toegepast.
 • Het programma is onlangs vernieuwd (2016) en bevat velden die de psycholoog vandaag nodig hebben. Het is de enige undergraduate opleiding Psychologie in Griekenland dat de klinische cursussen (afwijkend gedrag psychologie, klinische psychologie, etc.) benadrukt en tegelijkertijd de innovatieve cursussen zoals "Psychologie in de moderne wereld", met betrekking tot actuele thema's in de menselijke psychologie, zoals het effect dier, de psychologie van de mode, tatoeages en body art, terrorisme en psychologie, web-effecten.
 • Het programma wordt gegeven in het Grieks (eerste helft) en Engels (tweede helft), zodat studenten soepel en geleidelijk worden ingevoerd om te studeren in het Engels. Speciale cursussen Engels die het eerste en het tweede jaar is ontworpen voor de wetenschap van de psychologie (terminologie) en volledig te voldoen aan de eisen van de Engels-sprekende deel van het programma (studenten geen aanvullende cursussen buiten het college nodig). Afgestudeerden van het programma, net als de houders van de Britse universiteit hebben hun Engels en hun kennis van de taal die op Proficiency niveau geperfectioneerd.
 • Studenten van het programma te leren, leren en geëvalueerd op verschillende manieren, niet alleen met de colleges en tentamens: workshops, rollenspelen, lezingen door professionals, excursies, poster presentaties, individuele onderzoek, toezicht, enz. De nadruk van het programma voor onderzoek ten gunste van de studenten zowel aan hun studie op postdoctoraal niveau en hun latere loopbaan voort te zetten.
 • leraren van het programma zijn gecertificeerd (geaccrediteerd docenten) van de Universiteit van Derby voor elke les die ze leren, en ingeschreven bij leraren colleges griffie van het ministerie van Onderwijs. De Middellandse Zee College in samenwerking met de Universiteit van Derby implementeert een geïntegreerd systeem van selectie, evaluatie en bijscholing van docenten, zodat studenten krijgen een uitstekende academische opleiding, persoonlijke ondersteuning en versterking van hun sociale en professionele vaardigheden door middel van het programma.
 • Studenten worden ondersteund tijdens de duur van hun studie aan het college van adviseurs - Professor (persoonlijke tutor), met behulp waarvan het opstellen en uitvoeren van hun personeel persoonlijk ontwikkelingsplan (POP - Personal Development Planning).
 • De universiteit van Derby, volgens ranking Guardian van de universiteit (2017), gelegen in de TOP50 van de Britse universiteiten, het bezetten van de 2e plaats bij Britse universiteiten vertegenwoordigd in Griekenland.
 • De School of Psychology Mediterranean College biedt een kans om alle studenten te verwerven, terwijl het bestuderen van hun waardevolle praktijkervaring, door de open stageplaatsen of vrijwilligerswerk in het netwerk van College partners.
 • De School of Psychology, in samenwerking met de mediterrane Professional Studies biedt studenten de mogelijkheid om deel te nemen - naast hun studie - gespecialiseerde seminars over het gebruik van psychometrische instrumenten in exclusieve samenwerking met het bedrijf ISON Psychometrica en gecertificeerde bijscholingen in Counseling, psychotherapie en klinische diagnose - Evaluation.
 • Studenten psychologie Mediterranean College actief deel te nemen aan de acties van MC Employability Scheme, het Integrated Development Plan inzetbaarheid van Mediterranean College, die hen voorbereidt op de duur van de studie concurrerende en klaar om de veeleisende arbeidsmarkt betreden zijn.

prospects

Afgestudeerden van het programma bezit van een erkende universiteit. Als ze dat willen, kunnen ze hun diploma formeel te erkennen door de Griekse autoriteiten (SAEP - erkenning van beroepskwalificaties Board).

De bevoegde instanties voor de erkenning van diploma en een beroepsopleiding psycholoog rechten in M. Groot-Brittannië is de BPS (British Psychological Society) en HCPC (Gezondheidszorg Beroepen Raad). Het invullen van de Bachelor, afgestudeerden individuele toepassing en apokotoun de GBC (Graduate Basis voor Chartered lidmaatschap) en de mogelijkheid van progressie naar Chartered Psychologen. Voortzetting van postdoctorale studie en registratie te HCPC, gedreven om professionele rechten in Griekenland.

Na voltooiing van de BSc (Hons) Applied Psychology, kunnen afgestudeerden blijven postdoctorale het Mediterranean College of op universiteiten in het buitenland of ervoor kiezen om direct naar de arbeidsmarkt.

De afgestudeerde programma's (Master) van de Mediterrane College die de afgestudeerden kunnen kijken met relevante praktijkervaring zijn de volgende:

 • MSc Adult Cognitieve gedragstherapie
 • MSc Integratieve Counseling en Psychotherapie
 • MA Onderwijs (Special Needs)
 • MA Onderwijs (Leadership and Management)
Als alternatief kunnen zij specialiseren door te kiezen voor een van de Grieks-sprekende, professionele gecertificeerde cursussen van de Middellandse Zee Professional Studies in de volgende gebieden:

 • Klinische diagnose en evaluatie
 • Education & Administratie van psychometrische instrumenten / Test
 • Counseling & Psychotherapy
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Synthetische Counseling & Psychotherapy
 • Consultative Relations
 • Beroepskeuzebegeleiding Counseling
 • Life Coaching
 • speech Therapy
 • Verworven Neurologische Aandoeningen
 • Speciaal Onderwijs Toepassingen
Het invullen van de afgestudeerden kan succesvol samen te werken in opleiding Psychologie en specialisatie / aanpak programma's:

 • Diverse overlegorganen zoals centra voor geestelijke gezondheidszorg, consulting stations, gemeenschap ondersteunende eenheden, maatschappelijk welzijn
 • scholen
 • Ziekenhuizen en klinieken
 • Drug behandeling, rehabilitatie en re-integratie
 • Porties human resource management business
 • Bedrijven business & marktonderzoek consultancy
 • onderzoekscentra
 • Speciaal onderwijs centra en scholen voor speciaal onderwijs
 • Humanitaire en ontwikkelings-NGO's
en een eigen geestelijke gezondheid consultants (freelancers)
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,940
Locations
Griekenland - Athene
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Griekenland - Athene
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Oct. 2018
Griekenland - Athene
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan