BSc (Hons) Tuinbouw

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Tuinbouw

Writtle College

WhyW

Deze cursus is ideaal voor studenten die wensen om hun opties open te houden en niet gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van de tuinbouw. Het is geschikt voor mensen die ervaring van de tuinbouw en die willen een brede aanpak te volgen alvorens te beslissen over hun toekomstige carrière hebben beperkt. Na afloop van de cursus zullen de studenten een goede spreiding van praktische tuin- en zakelijke vaardigheden hebben verworven om hen toe te rusten voor een carrière in een ruime keuze aan velden.

Assessment Methods

De undergraduate assessment programma is ontworpen om een ​​breed scala aan vaardigheden en competenties te testen.

  • Case study projecten
  • Essays
  • laboratorium rapporten
  • concrete projecten
  • presentaties
  • Seminars
  • schriftelijke examens

De geschiktheid en het bereik van de beoordeling strategieën op het Horticulture regeling zijn erkend en geprezen door de externe examinatoren. Er zijn mogelijkheden voor formatieve beoordeling, die begeleiding en feedback geeft voor de laatste inzending. Assessment kan zowel op individueel als op groepswerk, maar niet meer dan 25% van elke module evaluatie groepswerk zou zijn. Het werk wordt beoordeeld door docenten en soms door peer assessment ook, wat op zich een waardevol leermoment om evaluatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Opdracht slips uiteengezet de exacte eisen van elke analyse inclusief de timing van die beoordeling. Time management is een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces. Hoewel de cursusteam overzicht heeft genomen en de geplande toetsingskader een spreiding van opdrachten te waarborgen, is het noodzakelijk om te werken meer dan één opdracht tegelijk.

Naarmate de cursus vordert studenten worden aangemoedigd om kritisch zelfbewustzijn te ontwikkelen. Een schriftelijke proefschrift wordt uitgevoerd in het laatste jaar; begeleiding wordt gegeven over de keuze van een passend onderwerp en de ontwikkeling van een onderzoeksvoorstel. Dit biedt de mogelijkheid voor diepgaand onderzoek in naar een actuele en industrie relevant onderwerp van bijzonder belang voor elke student.

Onderwijscentrum Methods

De student leerervaring wordt ondersteund door een combinatie van hoorcolleges en gastsprekers, seminars, practica, veldwerk, groepswerk, bezoeken en tutorials.

Integratie van theorie met de praktijk leren is een belangrijk element van de voorziening, waardoor een sterke beroepsonderwijs focus, actieve participatie en studentgerichte leren. Als studenten vooruitgang door middel van hun opleiding worden ze begeleid om relevante informatie te gebruiken in een passende en doeltreffende wijze met toenemende aandacht gegeven aan zelfstandig leren. Studenten worden verwacht dat zij een bijdrage leveren aan workshops en deel te nemen aan discussies in de klas, om te werken als onderdeel van een team als op individuele taken.

Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de Tuinbouw regeling, en centraal in reflectieve en een leven lang leren. Dit omvat het uitvoeren van een persoonlijke vaardigheden audit en een actieplan, alsmede het ontwikkelen van de inzetbaarheid vaardigheden.

Leermogelijkheden bestaan ​​buiten de formele onderwijstijd. De James Hearsum Lecture Series is een serie van zes 's avonds lezingen, waar vooraanstaande sprekers als Chris Beardshaw, Beth Chatto, James Wong en Christine Walkden geven een lezing op het College die open staat voor studenten, medewerkers en lokale scherp tuinders. Twee Study Weken worden elk jaar lopen en streven ernaar om studenten 'leerervaring. Deze weken zijn cross-curricula studenten uit zowel undergraduate en postgraduate programma's samen te brengen in niet alleen Tuinbouw, maar ook uit andere discipline gebieden, zoals het ontwerp of de instandhouding wanneer de gelegenheid zich voordoet. Dit kan voor een studiebezoek, workshops, of gezamenlijke seminars met de universiteit van Essex.

werkgelegenheid Details

Het is een spannende tijd te worden het invoeren van deze brede beroep en er is een vraag naar opgeleide tuinders; onderzoek van LANTRA de Raad Sector Skills geeft aan dat in de komende jaren zullen er 3000 vacatures op academisch niveau in de tuinbouw.

Kwesties zoals voedselzekerheid, klimaatverandering, de relatie tussen de toegang tot de groene ruimte en de gezondheid agenda, ontwikkelingen, zoals het Olympisch Park Legacy betekent dat de behoefte aan opgeleide hoveniers en tuinders zal toenemen.

Een groot deel van de afgestudeerden in de tuinbouw vinden full-time posities in de industrie binnen zes maanden na het afstuderen. Writtle studenten zijn gegaan om verder onderzoek, zoals post-graduate cursussen op Writtle en elders of gevonden posities als Local Authority Parks officieren, onderwijs officieren met de Royal Horticultural Society en lokale overheden, zoals technische officieren onderzoeksinstellingen, zoals veldproef officers, zoals journalisten, ondernomen stages bij de historische en botanische tuinen Beurs Scheme, of als zelfstandige hoveniers.

Het college heeft goede industriële banden en stimuleert studenten om een ​​industriële zomer stage te ondernemen tijdens hun opleiding. Dergelijke stages ontwikkelt praktische vaardigheden en kennis, samen met andere vaardigheden zoals communicatie, teamwork en het vertrouwen te ontwikkelen. Uit onderzoek aan de Universiteit toont aan dat de combinatie van praktische training met theoretische kennis vergroot de inzetbaarheid mogelijkheden na het afstuderen.

NEW 2016 Verbeter uw inzetbaarheid door nieuwe vakinhoudelijke opleiding

Studenten die een tuinbouw programma start met ons van september 2016 zal de mogelijkheid hebben om extra, vakspecifieke opleiding te volgen tot aan de waarde van £ 1500 per jaar in de vorm van gespecialiseerde korte cursussen te hebben. Deze cursussen studenten in staat om hun inzetbaarheid te vergroten door het selecteren van workshops aangepast aan hun eigen carrière ambities.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 10.700