BSc (Hons) Wiskunde En Statistiek

Coventry University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Wiskunde En Statistiek

Coventry University

Deze cursus loopt vanaf 2017/18.

Bedrijven hebben mensen nodig die complexe datasets kunnen analyseren en uitleggen wat ze betekenen in een taal die we allemaal kunnen begrijpen. Als dat zo klinkt, kan dit de cursus zijn die u zoekt.

Mathematics_and_Statistics_GG13_H

WAAROM KIES DEZE KURSUS?

U zal een mix van wiskunde- en data-analyse modules bestuderen en een enorme verscheidenheid aan interessante en aantrekkelijke problemen aanpakken, van zakenvoorspelling en simulatie naar medische statistieken en overlevingsanalyse. Deze probleemoplossende benaderingen helpen u bij het ontwikkelen van belangrijke afgestudeerde vaardigheden zoals analyse en communicatie.

Als u deze cursus kiest, kan u profiteren van:

 • Een cursus die voldoet aan de opleidingseisen van de Chartered Mathematician-benoeming toegekend door het Instituut voor Wiskunde en haar Toepassingen (IMA) - als gevolg van daaropvolgende training en ervaring in werkgelegenheid om equivalente competenties te verkrijgen aan die die door het Quality Assurance Agency (QAA ) Voor geleerde meestersgraden;
 • Werkgever banden met bedrijven zoals GlaxoSmithKline, Sopra, Unipart en National Grid;
 • One-to-one ondersteuning van het Wiskunde Ondersteuningscentrum, georganiseerd door Sigma, het internationaal beroemde Centre for Excellence in Wiskunde en Statistische Ondersteuning;
 • Plaatsbepaling mogelijkheden om te solliciteren bij bedrijven die eerder hebben meegerekend: Financial Services, National Grid, Mercedes-Benz en Morgan Stanley;
 • Onderwezen door actieve onderzoekers in Toegepaste Wiskunde, die het Research Excellence Framework (REF 2014) uitvoeren, scoorde 86% van de outputs als wereldleider of internationaal uitstekend;
 • De mogelijkheid om in het buitenland te studeren als onderdeel van het Erasmus-programma.

ACCREDITATIES

int-wiskunde-logo

Instituut voor Wiskunde en haar Toepassingen (IMA)

Accreditaties worden verlengd conform het accreditatieproces van de accreditatie en onder voorbehoud van de universiteit die dezelfde hoge normen van de cursus bezorgen.

Wat zal ik leren?

Het eerste jaar legt de wiskundige fundamenten en academische vaardigheden vast waarop de rest van de cursus bouwt.

Gedurende het tweede jaar versterkt u uw kennis van de kernwiskundige methodes, verbreding van de statistische elementen en de mogelijkheid om een ​​andere module te kiezen. Uw studie zal een sterke praktische nadruk hebben in moderne data analyse.

In het laatste jaar gaat u verder met het bestuderen van de bovenstaande thema's en gaat u ook in een eindafstudeerproject met diepgaand statistisch onderzoek in een vakgebied dat u interesseert, onder het wekelijkse toezicht van een van de statistici van de afdeling.

HOE ZAL DEZE KURSUS WORDEN GEGEVEN?

Uw rooster is gebaseerd op lezingen, computerlaboratoria en voorbeeldklassen. We plannen wekelijkse sessies waar uw module docenten beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden, en bovenop de groepssessies hebben u regelmatige persoonlijke tutorials.

Het wiskundeondersteuningscentrum is zeven dagen per week geopend om u een-één te ondersteunen. Het Centrum heeft ook gespecialiseerd personeel om extra ondersteuning te bieden voor dyslexische studenten.

U zal met personeel werken op werkelijke problemen van industrie, handel en onderzoeksgroepen, zoals u zou willen in de professionele praktijk; Dit betekent dat u alle professionele vaardigheden tegelijkertijd kunt ontwikkelen, terwijl u de technische inhoud van uw diploma kunt leren.

HOE ZAL IK WORDEN BEOORDEN?

Een geschatte percentageverdeling van hoe je eindcijfer wordt beoordeeld is als volgt: formele examens 47%; Coursework, inclusief tests en groepswerk 47%; Praktisch werk, inclusief presentaties 6%.

Een verplichte Add + -uitvoermodule moet ook worden ingevuld: zie de pagina op het Add + vantage-schema voor meer details.

ONDERWIJS CONTACTUREN

Elke module heeft een andere mix tussen lezingen, tutorials en labs. In een typische week heb je 15-19 contacturen van les en dit zal afbreken als:

Persoonlijke zelfstudie / kleine groepslessen: 1 uur persoonlijke studiehandleiding (of later individueel project toezicht) per week

Middelgroot onderwijs: 6-12 uur lessen, laboratoria en ateliersessies per week

Grote groepslessen: 6-12 uur lesles per week

Persoonlijke studie: 20 uur per week studeren en herziening in uw eigen tijd - inclusief begeleide studie met behulp van handouts, online activiteiten, enz.

TOELATINGSEISEN

Essentiële toegangsvereisten

5 GCSE's In de rang A * -C inclusief Engelse wiskunde, of gespecificeerde equivalenten.

A-Levels: BBB-BBC om wiskunde in te vullen. Exclusief Algemene Studies.

BTEC Level 3 Uitgebreid Diploma: Individueel beoordeeld.

Toegang: Individueel beoordeeld.

International Baccalaureate Diploma: 31 om 4 punten in Wiskunde op hoger niveau in te vullen.

HOE ZAL DEZE KURSUS KUNNEN MIJN LOOPPROCES VOORZIEN?

Statistici werken in vrijwel elke sfeer van het leven en de werkvooruitzichten voor statistieken afgestudeerden zijn veelbelovend.

Een wiskunde- en statistiekkwalificatie van de Universiteit van Coventry kan u een breed scala aan carrièremogelijkheden geven op gebieden zoals bedrijfsanalyse, overheidsbeplanning, energievoorspelling, wetenschappelijk onderzoek, de farmaceutische industrie, medische statistieken, marktonderzoek, systeembetrouwbaarheid en kwaliteitscontrole.

Coventry University is toegewijd aan het voorbereiden op je toekomstige carrière en geeft je een concurrentievoordeel op de afgestudeerde arbeidsmarkt. Het team van carrières en medewerkers van de universiteit biedt een breed scala aan ondersteunende diensten om u te helpen plannen en voorbereiden op uw carriere.

De faculteit Employability and Placement team, EC Futures, zijn de trotse winnaars van de Best University Placement Service (UK 2015), gepresenteerd door de NUE Awards.

GEEN GEHALTE EXTRAS

Inbegrepen in de vergoedingen:

 • Specifiek kernlezenmateriaal en software (om te draaien op een Windows omgeving);
 • Eventuele verplichte Britse residentiële fietsreizen;
 • Eventuele verplichte Britse bezoeken en uitstapjes;
 • 1000 zijkanten van zwart-wit laserprints;
 • Onderwijskosten vrijstelling voor plaatsing en studie in het buitenland jaar

Extra kosten niet inbegrepen in de vergoedingen:

 • Eventuele optionele overzeese fietstochten of bezoeken: £ 400 + per reis

Geen verborgen extra's maken deel uit van onze studentenbelofte, en door uw aanbod van een plaats bij ons te accepteren wordt er een student contract gesloten tussen u en de universiteit.

ADD + VANTAGE

De focus op het voorbereiden van studenten op succesvolle futures stelt Coventry apart als een universiteit. De sleutel: het ontwikkelen en verbeteren van de inzetbaarheid van studenten en het leveren van een ernstig concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. Bij Coventry begint het vanaf het begin.

De modules Add + vantage geven een breed scala aan werkervaring en extra curriculaire activiteiten aan die jaarlijks worden genomen en die studenten kennis en vaardigheden verbreden in een werkgerichte omgeving. Er is een zeer breed scala van Add + vantage vrije keus vakgebieden, en ze worden geregeld in thema's.

MOGELIJKHEDEN VOOR EEN INTERNATIONALE ERVARING

Om uw inzetbaarheid te verbeteren en wereldwijd afgestudeerden te creëren, stelt u in staat om in het buitenland te studeren als onderdeel van uw cursus. Dit omvat Europa (via het Erasmus-programma), Amerika en Azië.

We erkennen dat studenten veel meer inzetbaar zijn met internationale ervaring en we zullen ondersteuning bieden in aanvragen voor financiële bijstand.

Accreditatie * Instelling Wiskunde en haar Toepassingen (IMA)

GLOBAL LEADERS PROGRAMMA

CGE-logo-200x200

Wist u dat we meer studenten internationale reizen dan andere Britse universiteiten, volgens gegevens van de experts in hoger onderwijs data en analyse, HESA?

In 2014/15 konden we in totaal 2.264 studentenervaringen in het buitenland verlenen die minstens vijf dagen duurde, waarvan 73% onze eigen georganiseerde reizen voor studenten en 27% van de postreizen. Bovendien hebben we meer dan 5000 studenten kunnen helpen in andere landen, van Amerika naar China, India en daarbuiten.

Veel van deze reis is mogelijk gemaakt via ons Global Leaders Program, waarmee studenten de uitdagingen van de wereldwijde arbeidsmarkt kunnen voorbereiden en hun bredere persoonlijke en professionele vaardigheden kunnen versterken en ontwikkelen.

De doelstellingen van het programma, waarin in aanmerking komende voorgraadse en postdoctorale studenten kunnen deelnemen, is om praktische carriereworkshops te geven en de deelnemers in staat te stellen verschillende bedrijfskulturen te ervaren.Disclaimer:

Houd er rekening mee dat alle internationale bezoeken / kansen en opdrachten onderhevig zijn aan een succesvolle studentenapplicatie en criteria die worden voldaan. Locaties, conferenties en werkervaring zijn allemaal onderhevig aan verandering. Neem contact op met de faculteit voor actuele informatie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Coventry, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
UK / EU-kosten: £ 9,250 / Internationale vergoedingen: £ 12.471