BSc (Hons) Wiskunde

University of Stirling

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) Wiskunde

University of Stirling

Overzicht

Houd je van nummers zoals anderen genieten van muziek, poëzie of kunst? Vind je het leuk om wiskunde te gebruiken om fenomenen uit de echte wereld te verklaren en problemen op te lossen?

Wiskundige training ontwikkelt specifieke vaardigheden en brede analytische expertise, die in alle beroepen worden gewaardeerd. Er is ook een bijzondere vraag naar afgestudeerden die niet alleen kwantitatieve vaardigheden hebben, maar ook weten hoe ze te gebruiken.

Deze cursus biedt die gewilde combinatie - door onze manier van lesgeven en onze focus op real-world toepassingen van zowel wiskundige als statistische technieken. U gebruikt de rekenlaboratoria voor wiskunde bijvoorbeeld als een integraal onderdeel van uw leerproces, waardoor uw studie even veel experimenteel als theoretisch is.

Onze afdeling Computing Science and Mathematics biedt een stimulerende en ondersteunende leeromgeving en we hebben een sterke en actieve onderzoeksgroep. Zijn primaire interesse is de toepassing van wiskunde op biologie, economie en levenswetenschappen, en we bieden gecombineerde Honours degrees in de relevante disciplines.

Mathematical Contest in Modeling

Sinds 2011 nemen de teams University of Stirling de University of Stirling deel aan een internationale wedstrijd van COMAP (VS). In 2017 namen meer dan 8.500 teams uit de hele wereld deel. Het is een geweldige manier om onderzoek en leiderschapsvaardigheden op te doen. In 2017 eindigden vier van onze teams in de top 9% van de wereld.

De University of Stirling Mathematics Society

We hebben een levendige wiskundelerie waar je door middel van teamactiviteiten meer vaardigheden kunt ontwikkelen. Het wordt gerund door studenten voor studenten.

Stirling-studenten hebben zeer succesvol deelgenomen aan de internationale Mathematical Contest in Modeling. In 2017 stonden vier van de vijf van onze teams in de top 9% van de wereld.

Toegepaste wiskunde kan ook worden bestudeerd als een bachelordiploma (UCAS-code G120).

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 We bieden een stimulerende en ondersteunende leeromgeving met ultramoderne computervoorzieningen.

# 2 Onze cursusmedewerkers zijn actief in onderzoek dat onze koers verfrist om de vooruitgang op het gebied van computer en wiskunde te weerspiegelen.

# 3 Gelegenheid om wereldwijde wiskundige competities te betreden

Cursus details

In Semesters 1-3 volg je Wiskunde plus twee andere vakken. Materiaal dat op secundair niveau wordt behandeld, wordt beoordeeld en toegepast voordat het verder wordt ontwikkeld, waardoor een soepele overgang van een onderwijsaanpak naar een universitaire opleiding wordt gewaarborgd.

Je neemt kernmodules in: Calculus of One and Several Variables; Vectoren, Matrices, Complexe getallen en hun toepassing in de meetkunde en systeemtheorie; Statistieken en Waarschijnlijkheid; en analyse. U kunt er ook voor kiezen om een ​​extra wiskundemodule te nemen in Discrete Structures.

In Semesters 4-8 behandelt de cursus een breed scala aan vaardigheden. Geavanceerde modules bestrijken de volgende sleutelgebieden: wiskundige technieken voor het oplossen van een breed scala aan problemen; de theorie die aan deze wiskundige technieken ten grondslag ligt; en modelbouw, bijvoorbeeld, het omzetten van real-world problemen in wiskundige vorm. Dit omvat projecten waarmee vaardigheden op het gebied van toegepaste wiskunde verder kunnen worden ontwikkeld.

Onderwijs

We zijn onderscheiden met vijf sterren voor ons onderwijs door de QS World University Rankings 2017/18. Veel van de cursusmodules worden beoordeeld door middel van klassentests en een eindexamenexamen.

Beoordeling

Extra wekelijkse gemarkeerde opdrachten worden gebruikt door docenten en studenten om de voortgang te volgen. In sommige modules worden klassetests vervangen door projecten waarin u problemen op basis van real-world gegevens oplost. Typisch, in het laatste semester, onderneemt u een uitdagend project of een reeks problemen onder begeleiding van een projectbegeleider.

Stagemogelijkheden

We bieden zomerstages aan met personeel of bedrijven.

Contact

Dr Anthony O'Hare

44 (0) 1786 467427

anthony.ohare@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op May 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
48 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Buitenlandse studenten (niet-EU): £ 12.140 - Schotse en EU-studenten: £ 1.820 - Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Locations
Verenigd Koninkrijk - Stirling, Schotland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates