BSc (Hons) bedrijfsinformatiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BSc (Hons) Business Information Systems-graad is ontworpen om uw kennis en expertise te ontwikkelen bij de analyse, ontwikkeling en toepassing van socio-technische systemen en het belang van informatietechnologie en informatica in de samenleving. Het biedt een diep begrip van de onderliggende theoretische onderbouwing van informatie, technologie en systemen toegepast in moderne zakelijke omgevingen.

Studenten zullen worden blootgesteld aan de ultramoderne theorieën, technologieën en onderzoek die de samenleving de komende tien jaar zullen vormen en transformeren. Op een hoger niveau bereidt dit programma je voor op graduaat werk door de impact en het belang van informatiesystemen voor het VK en de wereldwijde digitale economie te demonstreren.

De cursus begint met het ontwikkelen van fundamentele programmeervaardigheden en gaat verder met het toepassen van deze vaardigheden in webgebaseerde applicaties. Verbredingsopties richten zich op het ontwerp van informatiesystemen voor wereldwijde bedrijfsvoering, gegevens- en kennisbeheer, multimedia en interactie, operationeel beheer, cyberbeveiliging en bedrijfsinformatie.

Afgestudeerden kunnen opereren als softwareontwikkelaars met inzicht in het cruciale belang van bedrijfsinformatiesystemen voor wereldwijde handel.

Aan het leren

Een studentgerichte benadering van leren en onderwijzen wordt aangemoedigd en ontwikkeld door het gebruik van een breed scala aan lesstrategieën, waaronder: lezingen, tutorials, seminars, technische laboratoria, reflecterende blogs, individuele en groepsprojecten, verder verbeterd door de praktijk studies en gastcolleges van experts uit de industrie en ondersteund door onze virtuele leeromgeving van Moodle.

Vanwege de aard van het programma zijn praktische laboratoria en workshops de sleutel tot het ontwikkelen van technisch inzicht en vaardigheden van studenten, ondersteund door solide theoretische grondslagen. Van studenten wordt verwacht dat zij hun kennis en begrip verder ontwikkelen door middel van gerichte zelfstudie en onafhankelijke leertijd - naast de levering op tijdbasis - om een professioneel portfolio van projectwerk te ontwikkelen terwijl zij overstappen naar een afgestudeerde baan, bijvoorbeeld via bloggen en op GitHub.

Studenten worden academisch en pastoraal ondersteund door het programmateam, geleid door de programmadirecteur en ondersteund door jaarbegeleiders. Hun werk wordt ondersteund door het Personal Tutor-team binnen de School, die een aanspreekpunt bieden voor algemene academische en pastorale kwesties. De afdeling heeft een actieve Student Computing Society, een officiële vereniging voor studentenverenigingen, en een BCS-studentenhoofdstad die gedurende het academiejaar een breed scala aan evenementen, activiteiten en excursies aanbiedt.

employability

Het primaire doel van deze opleiding is om je kennis en expertise te ontwikkelen in de analyse, ontwikkeling en toepassing van informatiesystemen. Het toont de bredere impact en het belang van informatica en technologie voor zowel de samenleving als de Britse en wereldwijde digitale economie, naast de ontwikkeling van sterk overdraagbare computationele denkwijzen, analytische en probleemoplossende vaardigheden, evenals een breed scala aan zakelijke en datavaardigheden. .

Deze opleiding wordt momenteel geaccrediteerd door BCS, het Chartered Institute for IT - het orgaan dat wereldwijd het wereldwijde IT-beroep verdedigt met meer dan 70.000 leden. Deze opleiding voldoet aan de opleidingsvereisten voor professioneel lidmaatschap en de status van gecharterde student (na succesvolle afronding van sectorervaring op het juiste niveau van anciënniteit).

Afgestudeerden van Business Information Systems vinden een breed scala aan carrièremogelijkheden in zowel de traditionele IT- en telecomsector, als de meerderheid van de andere industriële sectoren, waaronder de digitale / creatieve industrie, financiële en professionele diensten, management consultancy en in het algemeen publieke sector. Ervaringen uit de echte wereld worden verkregen als onderdeel van uw studie door verplichte werkervaring, evenals optionele jaarstages voor sandwiches en industriële stages. De afgelopen jaren zijn onze studenten erin geslaagd om stages te behalen in nationaal concurrerende programma's met Microsoft, HP, General Electric en het Met Office.

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zijn er ook meer geleerd postdoctorale studie-opties in informatiesystemen, computers en bedrijven

Toelatingseisen

Functieroute:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Kandidaten die niet over een normale minimale startkwalificatie beschikken, worden geïnterviewd en individueel beoordeeld op basis van hun eerdere achtergrond van leren of werken.

Mate:

Vijf GCSE-passen inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96 punten van ten minste 2 A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate Advanced Diploma beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM
  • 96 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 96 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder