BSc (Hons) boekhouding

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

  • Duur: 3 jaar
  • Kwalificatie toegekend: BSc (Hons) Accounting
  • Awarding Body: Canterbury Christ Church University, UK
  • Taal van de instructie: Engels
  • Wijze van onderzoek: voltijds
  • ECTS Credits: 180

Natuurlijk inzicht

Boekhouding vormt de kern van alle zakelijke beslissingen en omvat een breed scala aan carrières, van traditionele auditing tot wereldwijde managementconsulting. Om dit te weerspiegelen, heeft ons ervaren team een breed scala aan modules samengesteld die u in staat stellen om een grondige kennis van de boekhouding te verwerven zonder zich te committeren aan een carrière als accountant. Alexander College heeft, in samenwerking met Canterbury Christ Church University, sterke professionele banden en biedt geweldige mogelijkheden om werkervaring op te doen om u voor te bereiden op de toekomst. Met dit specifieke programma krijgt u ook vrijstellingen van professionele examens bij de toonaangevende accountantsorganisaties, zoals ACCA.

Onderwijzen en leren

De cursus wordt gegeven via een gevarieerde mix van leeromgevingen, waaronder tutor-geleide, onafhankelijke student-geleide en groepsprojecten. Lezingen, workshops / seminars en groepsprojecten zijn goed voor 12 uur contacttijd per week en je zult minstens evenveel tijd doorbrengen in de essentiële onafhankelijke studie, inclusief onderzoek, online werk en voorbereiding op beoordeling. Gastsprekers en praktijkcases verbreden de kennis van de branche en zorgen ervoor dat afgestudeerden klaar zijn voor werk en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het veld.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door een mix van cursussen en examens, die allemaal gericht zijn op het beoordelen van niet alleen wat je weet en kunt doen, maar ook op het ontwikkelen van de afgestudeerde attributen die door werkgevers worden gewaardeerd. Deze attributen omvatten communicatie- en presentatievaardigheden, IT- en rekenvaardigheden, teamwerk, project- en tijdmanagementvaardigheden, evenals de intellectuele vaardigheden van probleemoplossing, kritisch denken, analyse en evaluatie, creativiteit en innovatie.

Cursussen komen in veel verschillende vormen: essays en rapporten, businessplannen en toegepaste onderzoeksprojecten, portfolio's en wekelijkse notities, beoordeelde groeps- en individuele presentaties en posters. Je moet ook nadenken over en commentaar geven op je eigen leer- en persoonlijke ontwikkeling.

Inschrijving en duur

Dit is een driejarig voltijdprogramma. Elk academisch jaar begint meestal in de eerste week van oktober en, in sommige gevallen, de laatste week van september. Het academisch jaar duurt 32 weken. Studenten kunnen zich tot twee weken voor de startdatum van de cursus inschrijven. Vroege inschrijving wordt echter geadviseerd, omdat de plaatsen beperkt zijn.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten ten minste 17 jaar oud zijn op 1 september van het jaar dat zij aan de cursus wensen deel te nemen en moeten houder zijn van een Secondary School Diploma of Foundation Diploma / Certificate of equivalent. U moet ook bewijs van bekwaamheid in de Engelse taal overleggen.

Graduatievereisten

De gehele cursus bestaat uit in totaal 18 modules over 3 jaar. Om de BSc-graad in Accounting te behalen, moet u alle modules voltooien om de vereiste 180 studiepunten (ECTS *) te behalen. Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om de volledige cursus te voltooien, komt u mogelijk in aanmerking voor een tussentijdse prijs, mits u de vereiste minimumcredits hebt behaald. Een certificaat kan worden uitgereikt aan studenten die meer dan 60 studiepunten hebben behaald of een diploma voor studenten die meer dan 120 studiepunten hebben behaald voordat ze hun studie stopzetten.

* Europees overschrijvingssysteem

Waarna?

Veel afgestudeerden studeren boekhouding op professioneel niveau. Deze uitzonderlijk veelzijdige graden openen echter deuren naar verschillende functies in het bedrijfsleven. Uitstekende begeleiding door ons ervaren team zal u begeleiden en voorbereiden op uw eerste zakelijke of professionele accountancyrol. Onze afgestudeerden vertrekken met cruciale vaardigheden, diverse loopbaantrajecten en waardevolle kennis en ervaring van echte omgevingen om te gedijen in een competitieve arbeidsmarkt met een snel veranderende, wereldwijde economie. Vanwege het flexibele karakter van deze cursus kunnen studenten in dienst treden in samenhang met hun studie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awa ... Lees meer

Alexander College has a long-standing history of educational excellence and this is owed, in no small part, to our established UK connections and collaborations with accredited UK Universities and awarding bodies. Over the years we have established a number of close links and in addition to our own recognised programmes, we currently offer UK undergraduate and postgraduate degrees in collaboration with Canterbury Christ Church University (CCCU). Deciding to study for a degree is not an easy choice; it requires a high level of commitment and dedication in order to succeed. At Alexander, we understand this and strive to make your time with us an enjoyable, rewarding and worthwhile experience. Lees Minder
Larnaca , Paphos + 1 Meer Minder