BSc (Hons) boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Accounting-opleidingen hebben een eersteklas reputatie met lesgeven op basis van geavanceerd onderzoek.

Bereid u voor op een carrière als registeraccountant - integreer de studie van de theorie en praktijk van de boekhouding en ontvang aanzienlijke vrijstellingen van professionele boekhoudkundige kwalificaties.

De volgende cursussen zijn beschikbaar:

Diploma titel

Looptijd

UCAS-code

BSc (Hons) boekhouding

3 jaar

N400

BSc (Hons) Accounting met industriële / professionele ervaring

4 jaar

N401

BSc (Hons) Zakelijke boekhouding met industriële / professionele ervaring - in samenwerking met PwC

4 jaar

N403

Onze BSc (Hons) Accounting-graad maakt deel uit van het Undergraduate Partnership Program (UPP) van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) en biedt een snelle weg naar de status van registeraccountant. Studenten kunnen kiezen voor een stage van een heel jaar bij verschillende bedrijven binnen en buiten het VK.

Als alternatief is onze nieuwe graad BSc (Hons) Business Accounting een samenwerking tussen de Universiteit van Manchester, PwC en de ICAEW. Deze nieuwe 'Flying Start'-graad combineert academische studie, geïntegreerde professionele stages en vooruitgang in de richting van de ICAEW Chartered Accountant-kwalificatie, de ACA. Plaatsingen binnen de auditafdeling van PwC vinden plaats in het VK in jaren 2 tot 4 van het programma.

Cursus hoogtepunten

  • Werk aan echte projecten voor organisaties zoals de Co-operative Group, HM, Treasury, KPMG, Scottish Government, PwC and HM Revenue and Customs.
  • Nieuwe graad 'Flying Start' in samenwerking met PwC en met geïntegreerde betaalde stages.
  • Sterke banden met de drie belangrijkste boekhoudorganen ICAEW, CIMA en ACCA.

128191_photo-1450101499163-c8848c66ca85.jpgHelloquence / Unsplash

Wat zal ik studeren?

De tweegraadsprogramma's onderscheiden zich zowel qua inhoud als qua aard van de plaatsingsonderdelen. BSc Accounting-studenten studeren twee jaar op de campus, voltooien een optionele stage voor het hele jaar (die wordt aangeboden door een breed scala aan bedrijven) en keren terug naar Manchester voor hun laatste studiejaar. BSc Business Accounting-studenten voltooien kortere stages, allemaal bij PwC, gedurende hun tweede , derde en laatste jaar en volgen een andere cursusstructuur in termen van hun kern- en optionele opleidingsonderdelen.

Ga voor meer informatie over de cursusstructuren van beide programma's naar onze website:

Wat zeggen onze studenten?

“Door een jaar stage te lopen bij Ernst & Young, heb ik mijn bestaande kennis en vaardigheden in de praktijk kunnen brengen. Ik heb meerdere nieuwe vaardigheden opgedaan en heb de 'geheimen van het vak' geleerd. Dit heeft me meer duidelijkheid en vertrouwen gegeven over het soort werk dat ik op langere termijn zou willen doen. Het belangrijkste is dat het plaatsen van een stage mijn vooruitzichten op een baan op een concurrerende arbeidsmarkt enorm heeft verbeterd. ”

Asma Wali werd geplaatst bij Ernst & Young in Fraud Investigation and Dispute Services tijdens haar BSc (Hons) Accounting-graad - nu werkzaam voor Alexander Mann Solutions

"BSc Accounting was anders dan andere cursussen in die zin dat ik niet slechts één student van de 200 was. Er was een kleine groep van ons en dit maakte een enorm verschil - ik voelde me alsof ik altijd werd ondersteund, uitgedaagd en gemotiveerd om de het beste dat ik kon. '

Bhavna Dholakia, afgestudeerd aan BSc Accounting, nu werkzaam als financieel controller

Afgestudeerde carrièremogelijkheden

Recente afgestudeerden in de BSc Accounting werken voor BDO, Deloitte, Ernst & Young, Grant Thornton, HM Revenue and Customs, KPMG, NHS, National Audit Office en PwC als assurantiemedewerkers, auditmedewerkers, forensische accountants, interne auditors, risicoanalisten en belastingadviseurs.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK.

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Lees Minder