BSc (Hons) computergebruik

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Prospectus downloaden

Regent betekent bedrijf

Onze BSc (Hons) in Computing is een flexibele en verreikende undergraduate cursus ontworpen om u te ondersteunen met gerichte aandacht, industriële inzichten en uitstekende IT-middelen.

Bedenk je eigen weg naar specialismen en potentiële loopbaanopties en ga door naar de volledige opleiding met toegewijde hulp van deskundig onderwijzend personeel.

Waarom een Computing-graad behalen?

Deze boeiende en flexibele cursus is gebaseerd op sleutelelementen van andere Pathways om u een breed, door de industrie geïnformeerd programma te geven.

Naarmate je verder komt, heb je de mogelijkheid om 'in te zoomen' op aspecten van het onderwerp waarin je persoonlijke interesse en sterke punten hebt, of die je carrière- of studiedoelen ondersteunen.

Met opzettelijk kleine klassen, kunnen we u meer betekenisvolle en gepersonaliseerde interactie bieden met onze toegewijde en enthousiaste docenten - van wie velen met uitgebreide industriële inzichten en ervaring komen.

Ondertussen geven gastsprekers en docenten u toegang tot zeer relevante en actuele input vanuit de industrie.

Waarom Regent College London ?

 • Zeer goed geïnformeerde docenten die groeps- en één-op-één ondersteuning bieden, zodat u toegang hebt tot de hulp en het advies dat u nodig hebt om te slagen wanneer u het nodig hebt.
 • Gastsprekers uit de industrie en het bedrijfsleven, zodat u vragen kunt stellen, kunt deelnemen aan een debat en kunt profiteren van hun kennis, advies en begeleiding.
 • Flexibele studie-opties met dag-, avond- en weekendschema's, zodat u uw studie kunt aanpassen aan uw persoonlijke en / of professionele verplichtingen.
 • Kleine klassen die ervoor zorgen dat u volledig kunt deelnemen en profiteren van de volledige aandacht van ons uitzonderlijke onderwijsteam.
 • Een centrale locatie met uitstekende bibliotheek- en IT-faciliteiten, wifi en goed uitgeruste onderwijs-, leer- en studieruimtes in het hart van het bruisende West-End van Londen.

Progressiemogelijkheden

Met computertechnologieën die een grotere rol spelen in alle aspecten van het moderne leven, vinden afgestudeerden hun vaardigheden in veel vraag in een breed scala van industrieën.

Een computergraad combineert theoretische studie en praktische projecten waar u vakspecifieke vaardigheden kunt leren, zoals programmeren, systemen, databases, computerplatforms, website-productie en netwerken.

De zachte vaardigheden die een computeropleiding u kan bieden, omvatten communicatie-, leiderschaps- en organisatorische vaardigheden, die allemaal zeer gewild zijn bij werkgevers.

Wat kan ik met deze kwalificatie doen?

Computervaardigheden zijn essentieel in de wereld van vandaag. Computing is een wereldwijde activiteit en afgestudeerden zijn overal ter wereld inzetbaar. Enkele van de belangrijkste gebieden waarop afgestudeerden zich bezighouden, zijn netwerkontwerp, programmeren, webontwikkeling, softwareapplicatie, interactieve multimediarollen, IT-ondersteuning, consultancy en operations, e-commerce en bedrijfsanalyse.

Sommige typische werkgevers zijn IT-adviesbureaus en IT-serviceproviders, maar omdat de meeste bedrijven afhankelijk zijn van computers om effectief te kunnen functioneren, zijn er ook mogelijkheden binnen telecommunicatie, ruimtevaart en defensie, financiële diensten, detailhandel, gezondheidszorg, productie en de publieke en derde sector.

Na het voltooien van deze graad, kun je er ook voor kiezen om je eigen bedrijf op te zetten met webdesign of IT-consultancy.

Toelatingseisen

 • UCAS-punten: 96
 • Niveau 3: Alle onderwerpen zijn acceptabel
 • GCSE's: vijf in klasse C of hoger / klasse 4 tot 9
 • IELTS: 6.0 met niet minder dan 5.5 in elke band (niet-native speakers)

Als je geen GCSE's / A-niveaus hebt gestudeerd en niet-traditionele toegangskwalificaties of relevante werkervaring hebt, zullen we je aanvraag graag in overweging nemen. U moet een interview bijwonen als onderdeel van het toelatingsproces.

Als u niet voldoet aan de toelatingseisen voor deze cursus, overweeg dan de BSc (Hons) Computing with Foundation Year (UCAS-code: G511).

Cursusspecificatie

 • UCAS-code: G510
 • Duur: 3 jaar
 • Niveau: RQF Niveau 4-6
 • Aanbestedende instantie: University of Bolton
 • Beoordeling: examens, essays, rapporten en presentaties
 • Wijze van levering: Full Time
 • Tijdschema opties: Week Dagen / Avonden / Weekends
 • Campus: Central London, Harrow, Southall
 • Opnamedata: september, januari
 • Vergoeding: £ 9.250 per jaar.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Lees meer

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Lees Minder
Wembley , Londen , Londen , Eg , Londen + 4 Meer Minder