BSc (Hons) in 3D Animation and Visualization

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) in 3D Animation and Visualization

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Alleen jaar 3

3D-animators creëren een denkbeeldige wereld vol met mensen, stripfiguren en alledaagse objecten die bewegen en interacteren in een steeds veranderende omgeving. Gebruikmaken van de modernste ontwerpsoftware 3D-animators laten fictieve werelden er echt uitzien.

Dit programma zal u aanspreken als u zich wilt specialiseren in 3D-computeranimatie voor digitale film en visuele effecten, games, architecturale en conceptvisualisatie, virtuele simulatie of bewegende beelden. Het programma laat je kennismaken met de moderne praktijken van het creëren van 3D-inhoud voor de creatieve industrie, helpt je je carrièrepad te realiseren en biedt je de mogelijkheid om je te specialiseren in een passende functie.

Studio faciliteiten omvatten 3D Computer Animation Labs, Virtual Reality Lab, HD Video Production Suite, Art Studio, Digital Audio Recording Studio en Game Design Studio met 3D Laser Scanning tools, Motion Capture tools en Rapid Prototyping-machines.

Het programma is ontworpen met aandacht en feedback ontvangen van professionals in de 3D computeranimatie-industrie. Herkennende de huidige ontwikkelingen in Computer Generated Imagery (CGI), games, VFX en animatie, dit programma weerspiegelt de huidige eisen van de industrie.

Je carriere

Tot de spannende carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van deze cursus behoren een 3D-animator, 3D-modeler, 3D grafische ontwerper, game-animator, architecturale visualisatieartiest, video SFX-artiest en pre-visualisatiekunstenaar voor tv en film.

Wat ga je studeren

Jaar 3

Advanced Character Animation, Integrated Project, Motion Graphics, 3D Production for Industry, (Elective) User Psychology of Game Pre-Production Workshop, Research Vaardigheden

Jaar 4

Honours Project, Creative Practice, Advanced 3D Visualization

Toelatingseisen

Jaar 3

HND

3D-computeranimatie (of equivalent) met een A / B in de gegradeerde eenheden. Aanvragers dienen een digitale portfolio in te dienen.

Portfolio indienen

Alle aanvragers moeten een digitaal portfolio indienen om het creatieve potentieel, de motivatie en de geschiktheid voor het programma te peilen. Portfolio's kunnen op de shortlist staan ​​om een ​​interviewfase uit een kleiner aantal aanvragers mogelijk te maken.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid voor International Exchange. Dit kan zijn voor een trimester of een jaar studie aan een andere instelling, vaak bij een van onze Europese partners, waar cursussen in het Engels worden aangeboden. Op dit moment doen studenten die deze optie volgen, dit op jaar 3 en krijgen ze credits voor hun diploma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 31, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
Home / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten
Locations
Verenigd Koninkrijk - Glasgow, Schotland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates