BSc (Hons) in Accounting, Business Finance and Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Boekhouding is de voertaal. Het geeft managers, investeerders en overheden de informatie die ze nodig hebben om financieel gezonde beslissingen te nemen.

In de steeds complexere moderne bedrijfsomgeving is er een grote vraag naar bekwame professionals die flexibel kunnen werken in teams over bedrijfsgrenzen heen. Je hebt strategische focus nodig en de mogelijkheid om de besluitvorming te beïnvloeden en op een verantwoorde manier te oordelen.

Deze cursus plaatst boekhoudkundige en financiële vaardigheden in een bredere zakelijke context. U krijgt de technische vaardigheden en probleemoplossende vaardigheden die u van een boekhoud- en financieel programma mag verwachten, maar krijgt ook de gelegenheid om sterke communicatievaardigheden, een breed commercieel bewustzijn en een kritische benadering van zakelijke problemen te ontwikkelen.

Geaccrediteerd door een aantal professionele instellingen, deze academisch uitdagende en beroepsgerichte graad is een ideale opstap naar een carrière in accountancy en management.

accreditatie

Deze graad is professioneel erkend door het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) en het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Deze professionele accreditaties stellen onze afgestudeerden in staat om vrijstelling te vorderen van een aantal Professional Stage-papers van de ICAEW- en CIMA-syllabussen.

Cursusinhoud

Onze bedrijfs- en management-, boekhoud- en financiële graden delen een aantal gemeenschappelijke elementen in Jaar 1 om u kennis te laten maken met de kernconcepten die aan deze belangrijke disciplines ten grondslag liggen. Naarmate je vordert, ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je in je eerste jaar hebt opgedaan, en geef je zowel diepte als breedte aan je leren.

Aan het einde van je cursus heb je een goed begrip van boekhoud- en financieringspraktijken en hoe deze verband houden met het bedrijfsleven en management.

In het buitenland studeren

Jaar in het buitenland

Alle driejarige cursussen van de York Management School bieden je de mogelijkheid om een jaar in het buitenland toe te voegen tussen de jaren twee en drie van je cursus.

Zomer in het buitenland

Dompel jezelf een paar weken of de hele zomer onder in een korte cursus, vrijwilligersprogramma of loopbaangerelateerde zomerschool.

Jaar 1

Jaar 1 laat je kennis maken met het bedrijfsleven en management, en enkele van de belangrijkste concepten en technieken die worden gebruikt in de boekhouding en financiën. Modules geven je een breed overzicht van onderwerpen die je later kunt bestuderen. Je leert ook belangrijke vaardigheden voor accountancy en statistische analyse.

Jaar 2

In jaar 2 ontwikkel je je begrip verder en verken je enkele nieuwe studiegebieden. Je leert nieuwe onderzoekstechnieken, raakt bekend met belangrijke bedrijfsprocessen en past je praktische vaardigheden toe bij het plannen en oplossen van problemen.

Jaar 3

In je laatste jaar kun je optionele modules kiezen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, onderwerpen die je kent beter te bekijken of een interessant onderwerp in detail te onderzoeken. Je neemt vier kernmodules, plus twee optionele modules of een proefschrift op basis van een origineel onderzoeksproject.

Houd er rekening mee dat de modules die u kiest, van invloed kunnen zijn op welke professionele accreditaties u in aanmerking komt.

Leren door ontwerp

Elke cursus in York is ontworpen om duidelijke en ambitieuze leerresultaten te bieden. Deze leerresultaten geven je inzicht in wat je aan het einde van de cursus kunt doen. We ontwikkelen elke cursus door modules te ontwerpen die uw vaardigheden naar de leerresultaten laten groeien en u helpen uit te leggen wat u aan werkgevers kunt bieden.

Lesindeling

We richten ons op het onderwijzen van de vaardigheden en expertise die werkgevers willen. We gebruiken praktische problemen en case studies van onze industriële partners om ervoor te zorgen dat onze modules relevant zijn voor de moderne industrie. Het onderzoekgestuurde onderwijs van onze gepassioneerde docenten stelt je in de voorhoede van actuele problemen in het bedrijfsleven en management.

We gebruiken een breed scala aan lesmethoden voor verschillende leerstijlen, waaronder:

 • lezingen
 • Seminaries met kleine groepen
 • Op activiteiten gebaseerde workshops
 • Groepsprojecten
 • Individuele projecten

Onze cursussen zijn ontworpen om u aan te moedigen verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen leren en ontwikkeling, maar met alle ondersteuning die u nodig hebt, is verkrijgbaar bij onze academici.

Carrières en vaardigheden

Onze op maat gemaakte inzetbaarheidssessies helpen u bij het identificeren en verbeteren van uw vaardigheden. Ons toegewijde ondersteuningsteam helpt u bij het opbouwen van een inzetbaarheidsportfolio en om u op uw best te presenteren voor de volgende stap in uw carrière.

Onze afgestudeerden gaan door naar een loopbaan in alle aspecten van bedrijfskunde en management. Velen gaan naar postdoctorale graden in York en andere toonaangevende universiteiten.

Carrièremogelijkheden

Posities van recent afgestudeerden zijn onder meer:

 • Accountant
 • Analyst
 • revisor
 • Bedrijfsadviseur
 • Directeur
 • Financieel adviserend medewerker
 • HR executive afgestudeerd
 • Investeringsbankier
 • Politie agent
 • Belastingconsultant
 • Technologie consultant

Overdraagbare vaardigheden

Naast specifieke boekhoudvaardigheden en professionele accreditatie van een aantal brancheorganisaties, helpt deze cursus bij het ontwikkelen van uw vaardigheden op het gebied van:

 • Kritisch denken
 • Probleemoplossing
 • Communicatie, presentatie en rapportage
 • Rekenvaardigheid en gegevensanalyse
 • Tijdsbeheer
 • Teamwork en leiderschap
 • Onderhandelen en overtuigen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, ... Lees meer

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, carving out a reputation as an academic powerhouse where a clear focus on excellence has secured national and international recognition alongside longer established institutions. Lees Minder