BSc (Hons) in Building Surveying

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: CIOB RICS CABE

Building Surveyors zijn belangrijke professionals in de sectoren acquisitie, gebouwbeheer en ontwikkeling van het onroerendgoedvak en adviseren over zowel commerciële als residentiële bouwprojecten.

Building Surveying is een zeer gevarieerd beroep, met hoofdgebieden op het gebied van ontwerp, bouwtechnologie, conservering, Computer-Aided Design (CAD), Building Information Modeling (BIM), professionele praktijk / studies, bouwpathologie, prestaties, duurzaamheid en regelgeving.

Bij GCU ligt de nadruk sterk op praktische ervaring met bezoeken ter plaatse en live projectwerk. Experts uit de branche geven gastcolleges en u zult zes tot acht maanden doorbrengen op een stage in jaar 3. Degenen die ernaar streven Chartered Surveyors te worden, zullen in een dominante klantgerichte omgeving werken. Uitstekende communicatievaardigheden zijn daarom essentieel. Er zijn mogelijkheden om in het buitenland te studeren aan onze partneruniversiteiten in heel Europa. Honours-afgestudeerden kunnen gaan werken om een ​​volledig lidmaatschap te verkrijgen van zowel de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) als het Chartered Institute of Building (CIOB).

Je carriere

Er is altijd een grote vraag naar onze afgestudeerden; ze zijn gaan werken voor praktijken zoals Jones Lang Lasalle, Watts, Trident, Cushman en Wakefield, CBRE, Doig Smith, Colliers, Brown

Wat ga je studeren

Jaar 1

Principes van bouwtechnologie

Jaar 2

Bouwprestaties, bouwprocesbeheer

Jaar 3

Plaatsing, bouwtechnologie, ontwerp

Jaar 4

Gebouwontwikkeling, duurzaamheid

Deeltijdstudenten

Houd er rekening mee dat in uw laatste jaar de variëteit van het onderwerp beperkt zal zijn, mocht u uw aanwezigheid willen beperken. Voor sommige bezoeken ter plaatse kan het ook nodig zijn om extra tijd met uw werkgever af te spreken of jaarlijks vakantie te nemen. In alle gevallen zullen studenten verplicht zijn om een ​​avondles bij te wonen buiten de normale dag (en) van deelname.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBC plus Nat 5 English and Maths op C

Een level

CCC plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4

ILC hoger

H2, H2, H2, H2 plus Engels en wiskunde op gewoon niveau O2

IB Diploma

24 punten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij MMM

Jaar 2

HNC

HNC Built Environment onderwerp met een B in de Graded Unit.

Een level

BBC plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4.

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Built Environment onderwerp bij DMM.

Jaar 3

HND

HND Bouwmeetkunde met A in de gesorteerde eenheden, andere HND-programma's in de gebouwde omgeving kunnen worden overwogen.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Studenten met een deeltijdprogramma kunnen worden gefactureerd voor het volledige jaarlijkse tarief of voor het aantal voltooide modules per academiejaar. Studenten kunnen in de loop van het jaar in termijnen in aanmerking komen om dit in termijnen te betalen. Bekijk tarieven voor deeltijd en afstandsonderwijs.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Stage

Je stage van 6 tot 8 maanden in het derde jaar kan in Schotland of in het buitenland worden voltooid.

Professionele accreditatie

De Building Surveying degree is geaccrediteerd door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) en het Chartered Institute of Building (CIOB). Afgestudeerden kunnen doorgaan naar de gecharterde lidmaatschapsstatus (MRICS / MCIOB).

Studiereis

Er zijn mogelijkheden om in het buitenland te studeren, waaronder een Europese studiereis van een week.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

accreditatie

De Building Surveying degree is geaccrediteerd door RICS The Royal Institution of Chartered Surveyors en CIOB The Chartered Institute of Building. Na succesvolle afronding van je studie kun je werken aan MEICS Chartered Membership of RICS en MICOB Chartered Membership of CIOB.

Evaluatiemethoden

Evaluatiemethoden omvatten cursussen en formele examens. Onze studenten hebben veel mogelijkheden om hun inzetbaarheid te vergroten door in het buitenland te studeren. Via KAR Scholarship-financiering hebben onze studenten in Ladakh in India en Guedelon in Frankrijk gewerkt; studenten hebben stages genoten in Nieuw-Zeeland, terwijl volgend jaar twee studenten naar de Universiteit van Barcelona gaan voor een Erasmus Exchange van zes maanden.

Leer methodes

De inzetbaarheid van onze studenten is deels te danken aan onze uitstekende banden met onze professionele partners, waaronder de Royal Institution of Chartered Surveyors, het Chartered Institute of Building (die onze standaardcursusaccreditatie verzorgt) en Historic Scotland, evenals een half jaar industriële plaatsing aan het begin van het derde jaar, iets dat geen enkele andere Schotse instelling biedt. Voor hun laatste jaar ondernemen onze studenten Building Surveying Studies, een op de industrie gebaseerd project gedreven door de professionele competentie-eisen die essentieel worden geacht door de Royal Institution of Chartered Surveyors. Dit project wordt volledig ondersteund door onze Industry-links met sitebezoeken in combinatie met en lezingen die vaak door professionele partners worden gegeven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder