BSc (Hons) in Business Computing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Met onze cursus Business Computing onderzoekt u hoe kritieke computers voor bedrijven zijn en leert u hoe u computeroplossingen kunt maken om aan een groot aantal bedrijfsbehoeften te voldoen. Als onderdeel van je studie, ontwikkel je een basiskennis van het ontwerpen en bouwen van softwaresystemen en groei je een brede basis van vaardigheden door een combinatie van theorie en praktijk. De vaardigheden die u leert, worden zeer gewaardeerd door werkgevers - of het nu in de software-industrie zelf is of in een bredere en meer strategische context voor het ontwikkelen van IT-oplossingen voor elk bedrijf.

We zullen u helpen een sterke band op te bouwen met de industrie en u hebt tijdens jaar 3 de mogelijkheid om deel te nemen aan een zomervakantie van drie maanden of een stage van een jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren via onze uitwisselingsprogramma's.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Ons praktische onderwijs, samen met onze links naar de industrie, geeft je de kennis en vaardigheden voor een carrière die voldoet aan de computerbehoeften van het bedrijfsleven.

# 2 Ons onderzoek in Computing Science and Mathematics wordt door Research Assessment Exercise (RAE) als "internationaal uitstekend" beschouwd en biedt een voorsprong op onze zakelijke computercursus.

# 3 Afgestudeerden zijn geaccrediteerd door de British Computer Society als een Chartered Information Technology Professional.

Cursus details

In Semesters 1-3 nemen studenten van onze drie computergerelateerde graden (computerwetenschap, software-engineering en bedrijfscomputing) dezelfde kernmodules in computerwetenschap.

Kernthema's zijn: Computational Thinking; Programmeren met behulp van Java; Sociale en professionele problemen; Bruikbaarheid en toegankelijkheid van interfaces; Datastructuren, objecten en algoritmen. Er zijn ook drie kernbedrijfsmodules en je neemt elk semester een extra vak.

We begrijpen dat studenten verschillende achtergronden hebben en in Semester 1 kunnen we de cursus aanpassen aan uw eerdere ervaring en kwalificaties.

In Semesters 4-8 bestaat de cursus uit zowel kernmodules als optionele geavanceerde modules, waardoor je de kans krijgt om je specifieke interesses verder te onderzoeken.

Final-Year Honours-studenten werken aan een onafhankelijk project, waarbij het meestal gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van een computertoepassing binnen een zakelijke context.

Er is een reeks optionele modules beschikbaar, gebaseerd op computerwetenschap, bedrijfskunde, marketing en managementwetenschap.

Onze studenten genieten ook van toegang tot een actieve computerclub die een aantal activiteiten en projecten organiseert voor diegenen die geïnteresseerd zijn in computerwetenschap en software-engineering.

Onderwijs

We zijn onderscheiden met vijf sterren voor ons onderwijs door de QS World University Rankings 2017/18.

U leert over Business Computing door middel van lezingen, kleine tutorgroepen en seminars, en door praktisch en laboratoriumwerk.

Beoordeling

De Computing Science component, in het bijzonder, wordt onderwezen als een zeer praktisch vak en bijna alle modules bevatten praktische opdrachten. Typisch tellen deze voor 50 procent van de assessment, waarbij de rest wordt toegekend aan het examen.

Voor het Honours-diploma worden de cijfers voor alle geavanceerde modules uit de semesters 5 - 8 gecombineerd om je eindclassificatie te geven.

Stagemogelijkheden

We bieden zomertredens van drie maanden en een zomervakantie van een jaar. Er zijn plaatsingsmogelijkheden voor lokale kleine en middelgrote ondernemingen en grote bedrijven.

Contact

Dr. Andrea Bracciali

44 (0) 1786 467446

abb@cs.stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (non-EU) £ 14.460,00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder