BSc (Hons) in Business en Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

In een steeds moordender wordende wereldeconomie streven we ernaar om reflectief, sociaal en ethisch bewuste specialisten in operationeel management te creëren.

Je leert problemen identificeren, relevante informatie verzamelen en je gegevens analyseren om beslissingen te nemen en actie te ondernemen.

De BSc in Business and Management is wiskundig strenger dan de equivalente BA en is een uitgebalanceerde graad die u voorbereidt om complexe zakelijke beslissingen te nemen in een volatiele wereldwijde markt.

Cursusinhoud

Onze bedrijfs- en management-, boekhoud- en financiële graden delen een aantal gemeenschappelijke elementen in Jaar 1 om u kennis te laten maken met de kernconcepten die aan deze belangrijke disciplines ten grondslag liggen.

Naarmate je vordert, ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je in je eerste jaar hebt opgedaan, waardoor je leren zowel diepgang als breedte krijgt, met de nadruk op wiskundige vaardigheden en statistische analyse. U kunt optionele modules kiezen om uw kennis te verbreden of uw specialisme onder de aandacht te brengen.

In het buitenland studeren

Jaar in het buitenland

Alle driejarige cursussen van de York Management School bieden je de mogelijkheid om een jaar in het buitenland toe te voegen tussen de jaren twee en drie van je cursus.

Zomer in het buitenland

Dompel jezelf een paar weken of de hele zomer onder in een korte cursus, vrijwilligersprogramma of loopbaangerelateerde zomerschool.

Jaar 1

In jaar 1 bestudeer je zeven kernmodules, die enkele van de belangrijkste concepten en technieken introduceren die worden gebruikt in het bedrijfsleven en management. De modules geven een breed overzicht van onderwerpen waarin u zich in latere jaren wilt specialiseren, met evaluaties die zijn ontworpen om uw academische vaardigheden te ontwikkelen. U zult uw begrip van boekhoudkundige en statistische onderzoeksmethoden vergroten.

Jaar 2

In jaar 2 ontwikkel je je begrip verder en verken je enkele nieuwe studiegebieden. Modules bouwen voort op de concepten die in jaar 1 zijn geïntroduceerd en vergroten uw begrip van belangrijke onderwerpen, onderzoekstechnieken en praktische vaardigheden.

Jaar 3

In je laatste jaar, neem je drie kernmodules. U kunt vervolgens optiemodules kiezen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, onderwerpen die u kent beter te bekijken of een interessant onderwerp in detail onderzoeken.

Je kunt drie optiemodules nemen, of één optiemodule plus een proefschrift op basis van een origineel onderzoeksproject.

Leren door ontwerp

Elke cursus in York is ontworpen om duidelijke en ambitieuze leerresultaten te bieden. Deze leerresultaten geven je inzicht in wat je aan het einde van de cursus kunt doen. We ontwikkelen elke cursus door modules te ontwerpen die uw vaardigheden naar de leerresultaten laten groeien en u helpen uit te leggen wat u aan werkgevers kunt bieden.

Lesindeling

We richten ons op het onderwijzen van de vaardigheden en expertise die werkgevers willen. We gebruiken praktische problemen en case studies van onze industriële partners om ervoor te zorgen dat onze modules relevant zijn voor de moderne industrie. Het onderzoekgestuurde onderwijs van onze gepassioneerde docenten stelt je in de voorhoede van actuele problemen in het bedrijfsleven en management.

We gebruiken een breed scala aan lesmethoden voor verschillende leerstijlen, waaronder:

 • lezingen
 • Seminaries met kleine groepen
 • Op activiteiten gebaseerde workshops
 • Groepsprojecten
 • Individuele projecten

Onze cursussen zijn ontworpen om u aan te moedigen verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen leren en ontwikkeling, maar met alle ondersteuning die u nodig hebt, is verkrijgbaar bij onze academici.

Carrières en vaardigheden

Onze op maat gemaakte inzetbaarheidssessies helpen u bij het identificeren en verbeteren van uw vaardigheden. Ons toegewijde ondersteuningsteam helpt u bij het opbouwen van een inzetbaarheidsportfolio en om u op uw best te presenteren voor de volgende stap in uw carrière.

Onze afgestudeerden gaan door naar een loopbaan in alle aspecten van bedrijfskunde en management. Velen gaan naar postdoctorale graden in York en andere toonaangevende universiteiten.

Carrièremogelijkheden

Posities van recent afgestudeerden zijn onder meer:

 • Regisseur
 • Regionale manager
 • Assistent manager
 • Hoofd oogst en logistiek
 • Media assistent
 • Auditmedewerker
 • Verkoopmedewerker
 • Audit assistent
 • Property manager

Overdraagbare vaardigheden

 • Kritisch denken
 • Probleemoplossing
 • Communicatie, presentatie en rapportage
 • Rekenvaardigheid en gegevensanalyse
 • Tijdsbeheer
 • Teamwork en leiderschap
 • Onderhandelen en overtuigen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, ... Lees meer

Founded on principles of excellence, equality and opportunity for all, the University of York opened in 1963 with just 230 students. Since then we have become one of the world's leading universities, carving out a reputation as an academic powerhouse where a clear focus on excellence has secured national and international recognition alongside longer established institutions. Lees Minder