BSc (Hons) in Computer Game Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

Als eerste beoordeeld in Wales voor algehele tevredenheid en onderwijs, is deze cursus ontworpen om sterke technische ontwikkel- en projectmanagementvaardigheden te ontwikkelen om je inzetbaarheid te verbeteren.

Het team werkt nauw samen met organisaties zoals UK Games Fund, Games Wales en BAFTA Cymru om ervoor te zorgen dat onze studenten altijd toegang hebben tot geavanceerde branchegerelateerde training en kennis. De cursus is ook volledig geaccrediteerd door de British Computing Society.

We zijn de thuisbasis van het innovatieve Games Talent Wales-programma en een Britse regionale Tranzfuser-hub die wordt gesponsord en ondersteund door het UK Games Fund en UK Games Talent. Ons incubatiecentrum is de thuisbasis van verschillende bekroonde game-studio's die eigendom zijn van studenten.

Met meer dan een decennium evolutie achter de rug, zullen de studenten van deze cursus:

 • ontwikkel de technische vaardigheden die het ontwerpen van spellen, het programmeren en de pijplijn voor technische gamekunst ondersteunen
 • geniet van de voordelen van nauwe betrokkenheid van de industrie bij regelmatige bezoeken, opmerkelijke gastsprekers, presentaties, discussiegroepen en sociale evenementen
 • waardevolle ervaring en inzicht verwerven in het ontwikkelingsproces van games en het beheer van een onafhankelijke gamestudio
 • profiteren van een persoonlijke mentor met ervaring in het ontwikkelen van games om je vaardigheden en kennis te helpen ontwikkelen
 • toegang hebben tot ons in-house bedrijfsincubatiecentrum en de nieuwste tools en technologie in een gespecialiseerde game-ontwikkelingsstudio
 • een professioneel portfolio voor gameontwerp en vaardigheden voor kritische inzetbaarheid ontwikkelen
 • biedt de mogelijkheid van een industrieel stagejaar

Deze cursus is beschikbaar om deze cursus te studeren met een Industrial Placement-jaar BSc (Hons) Computer Game Development (met industriële plaatsing) UCAS-code: CGIP

Je kunt er ook voor kiezen om deze cursus te volgen met een propedeuse BSc (Hons) Computer Game Development (vier jaar inclusief propedeusjaar) UCAS-code I620 of als een vierjarige Integrated Masters MComp Computer Game Development

UCAS-code 57KS

Sleutelfunctionaliteit

 • Regelmatig contact met professionals in de games- en media-industrie via gastcolleges, seminars en lokale en nationale evenementen.
 • Je krijgt les van een bekroond onderwijsteam met professionele achtergronden en ervaring in de branche.
 • Toegang tot ons eigen incubatiecentrum voor games.
 • Leer hoe u een professioneel game-ontwikkelingsteam beheert met behulp van industriële standaardmethoden en -methoden.
 • De cursus is een officiële BAFTA Cymru Games Awards-partner en sponsor.
 • Werk met de nieuwste tools en technologie in twee gespecialiseerde studio's voor game-ontwikkeling die zich toeleggen op ontwerp, productie, motion capture en VR.
 • Deze cursus is geaccrediteerd door de British Computing Society.
 • Het optionele Industrial Placement Year biedt studenten de mogelijkheid om de werkplek uit de eerste hand te ervaren en waardevolle werkervaring op te doen voor de toekomst.
 • * 1e in Wales voor lesgeven (WGU-analyse van niet-gepubliceerde NSS-gegevens 2019).
 • * 1e in Wales voor algemene tevredenheid en top 10 in het VK, (WGU-analyse van niet-gepubliceerde NSS-gegevens 2019).
 • De cursus heeft een uitstekende staat van dienst voor afgestudeerden, waarbij veel ex-studenten gaan werken bij enkele van de meest herkenbare gamestudio's ter wereld.

Toelatingseisen

BSc (Hons) Ontwikkeling van computerspellen

UCAS-code: G451

De academische vereisten voor de cursus zijn 112 UCAS-tariefpunten op GCE A-niveau of gelijkwaardig, inclusief een goede pass in IT, computergebruik, wiskunde of natuurkunde.

Hoe Industrial Placement-cursussen werken aan de Wrexham Glyndwr University .

Tijdens niveau 5 (jaar 2) van het programma, volg je zelfstudiesessies over het stagejaar, inclusief het proces van het vinden van een geschikte stage, de verwachtingen van je stagejaar en begeleiding bij het opstellen van je voorstel. In semester 2 werkt u met een plaatsingscoördinator om uw voorstel in te dienen, dat vervolgens wordt bekeken en beoordeeld. Als je tijdens dit proces succesvol bent, ga je door naar je industriële stage in je derde jaar en komen ze terug voor niveau 6 (in totaal 4 jaar).

Beoordeling

Deze cursus is portfolio-gericht en als zodanig zijn er geen formele examens. In plaats daarvan zullen studenten zich richten op het ontwikkelen van technische en theoretische vaardigheden via praktische opdrachten en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Evaluatiemethoden omvatten de productie van digitale (en niet-digitale) spellen, het schrijven van technische en academische rapporten, het compileren en analyseren van productiegegevens, het geven van presentaties, het schrijven van code, het produceren van 3D-modellen en audiobestanden.

Op hogere niveaus van de cursus moeten studenten ook statistische bewijzen van werkuren leveren met ondersteunend bewijsmateriaal als onderdeel van de belangrijkste beoordelingsresultaten.

Onderwijzen en leren

Wrexham Glyndŵr University zet zich in voor het ondersteunen van onze studenten om hun academisch potentieel te maximaliseren.

We bieden workshops en ondersteuningssessies op gebieden zoals academisch schrijven, effectieve notities maken en voorbereiden op opdrachten. Studenten kunnen afspraken maken met docenten van academische vaardigheden die zich bezighouden met het helpen omgaan met de praktische aspecten van universitair werk.

Onafhankelijk leren is een belangrijk aspect van alle modules, omdat het studenten in staat stelt om zowel hun vakspecifieke als sleutelvaardigheden te ontwikkelen. Onafhankelijk leren wordt gepromoot door het gebruik van digitale managementtools zoals Jira en door feedback aan studenten, die verschillende vormen aannemen, waaronder discussies in kleine groepen en één-op-één.

Carriere vooruitzichten

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

Studenten die deze cursus volgen, kunnen een succesvolle carrière smeden als game-programmeurs, games technische artiesten / animators, level designers / ontwikkelaars, producenten of scrum-meesters, app-ontwerpers / -ontwikkelaars.

Onze afgestudeerden werken bij enkele van 's werelds meest herkenbare merken zoals Ubisoft, Sony, Nintendo, Rockstar en Travelers Tales. We werken ook hard om afgestudeerden te ondersteunen die ervoor kiezen om hun eigen spelstudio's op te zetten in ons innovatieve incubatiecentrum voor bedrijven.

Deze cursus biedt praktische vaardigheden op het gebied van programmeren, 3D-modellering, gamedesign en projectbeheer die u kwalificeren om in verschillende rollen in de branche te werken.

Gezien de technische vaardigheden die in de cursus worden verworven, kiezen sommige afgestudeerden ervoor om een carrière na te streven in veel reguliere automatiseringsgebieden, zoals IT-ondersteuning, programmering en technische ontwikkeling, consultancy en internet- en e-commerce-toepassingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder