BSc (Hons) in Computer Games (Indie Development)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Alleen jaar 3

GCU's Computer Games-programma's zijn bedoeld om afgestudeerden te produceren met de juiste mix van praktische vaardigheden en technische kennis om deel te nemen aan de industrie voor computerspellen.

We hebben uitstekende studiofaciliteiten, waaronder HD Video Production Suite, Art Studio, Digital Audio Recording Studio, Game Design Studio met 3D Laser Scanning-tools, Motion Capture-tools en een Rapid Prototyping-machine. Er is een laboratorium voor gebruikerservaringen waar games kunnen worden getest en geëvalueerd en een Virtual Reality-lab met een complete Driving Simulator en andere VR-apparatuur zoals Oculus Rifts. In de jaren 1, 2 en 3 nemen studenten in alle programma's deel aan een geïntegreerd project, een mogelijkheid voor studenten uit de verschillende disciplines om samen spellen te maken. Je zult ook genieten van gastcolleges door experts uit de sector.

Het Indie Development-programma heeft tot doel afgestudeerden te produceren met de juiste mix van praktisch ontwerp voor games en kunstvaardigheden, zakelijke vaardigheden en technische kennis om deze sector te betreden, met een mix van modules die passen bij hun huidige vaardigheden en tegelijkertijd gericht zijn op hun afgestudeerde profiel skillset.

Je carriere

Afgestudeerden zijn gaan werken bij Rockstar, Electronic Arts, Sony en Guerrilla Games.

Wat ga je studeren

Let op: dit programma is bedoeld voor studenten die direct beginnen en studenten moeten de onderstaande modules raadplegen wanneer ze hun keuze voor een niet-gegradueerde module maken.

Jaar 1

Fundamenten van 3D-modellering, Inleiding tot het ontwerpen van spellen, tekenen voor ontwerp, introductie tot animatie, geïntegreerd project 1, digitale fotografie

Jaar 2

Games Design 1, Introductie tot Games Programming, 3D Modellering en Digitaal beeldhouwen, Introductie van 3D Animatie, Mens-computer Interactie, IntegratedProject 2, Game Programming 1, Tekenen voor ontwerp, Game Content Design, 3D Maths voor simulatie

Jaar 3

Geavanceerde karakteranimatie, 3D-productie voor de industrie, gamesproductieproductie, gebruikerspsychologie, geïntegreerd project 3, onderzoeksvaardigheden

Jaar 4

Honours Project, Creative Practice, Advanced 3D Visualization

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 3

Games Art Pathway

HND 3D Computeranimatie met B in de gesorteerde eenheid en succesvolle portfolio-indiening. Daarnaast zijn 2D Animation en 3D Animation-eenheden vereist als onderdeel van de HND

Games Ontwerp Pathway

HND Computer Games-ontwikkeling met een A in de gegradeerde eenheid en inclusief 2D-animatie; 3D-niveau bewerken; Spellen aanpassen en scripten; Game Design Pitch tot behandeling; Game Design Theory; Wiskunde voor interactief computergebruik, essentiële technieken of wiskunde (calculus en matrices voor computergebruik).

Games Software Development Pathway

HND Computerspellen Ontwikkeling met A in de gegradueerde eenheid en inclusief; Gebruikersinterfaceontwerp; Ofwel Maths for Interactive Computing, Essential Techniques of Maths for Calculus and Matrices for Computing.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid voor International Exchange. Dit kan zijn voor een trimester of een jaar studie aan een andere instelling, vaak bij een van onze Europese partners, waar cursussen in het Engels worden aangeboden. Op dit moment doen studenten die deze optie volgen, dit op jaar 3 en krijgen ze credits voor hun diploma.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder