Cursus overzicht

Deze graad geeft je de mogelijkheid om de vele factoren die betrokken zijn bij crimineel gedrag en hoe de samenleving reageert via het strafrechtsysteem te onderzoeken.

Je bestudeert de belangrijkste theorieën over criminaliteit en deviantie en hun relevantie voor hedendaags strafrechtbeleid, onderzoek en praktijk.

Daarnaast krijg je een grondige kennis van de structuren van het strafrechtsysteem, waaronder de rechtbanken, de gevangenis, de reclassering en de politie.

Tijdens je studies ontwikkel je uitstekende onderzoeks- en analytische vaardigheden en leer je je ideeën effectief zowel mondeling als schriftelijk te presenteren.

Waarom criminologie en strafrecht bij Swansea?

Gebaseerd op de Hillary Rodham Clinton School of Law, profiteert u van deel uitmaken van een levendige en diverse onderzoeks- en onderwijsomgeving.

We genieten ook een benijdenswaardige reputatie voor ons onderwijs, waarbij Criminologie wordt gerangschikt:

  • 4e in het VK (Times
  • 12e in het VK (Guardian University Guide 2020)

Je wordt lid van een universiteit in de Britse top 10 voor algehele studententevredenheid (NSS 2019) en de Britse top 10 voor afgestudeerde prospects (DLHE 2018).

Uw ervaring op het gebied van criminologie en strafrecht

Onze flexibele diplomastructuur met een scala aan optionele modules in je tweede en derde jaar geeft je veel mogelijkheden om je studie aan te passen aan je specifieke interesses, carrièredoelen of ambities voor postdoctorale studie.

We kunnen je ondersteunen bij het regelen van stageplaatsen in een breed scala aan instellingen, zowel in het VK als in het buitenland.

Criminologie en strafrechtelijke werkgelegenheidskansen

Het bestuderen van een BSc in Criminologie en Strafrecht aan Swansea University van Swansea University kan leiden tot een aantal carrières. Onze afgestudeerden gaan naar een breed scala van beroepen, waaronder werken in:

Gemeenschapsontwikkeling, strafrecht, lokale overheid, de politie, postdoctorale studie, de gevangenisdienst, de reclassering, onderzoek, maatschappelijk werk, onderwijs, opleiding, Britse overheid, slachtofferhulp en vrijwilligersorganisaties.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

  • Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:
  • Employability-workshops, werkgeversbesprekingen, op maat gemaakte evenementen en carrièresbeurzen
  • Individueel advies en begeleiding van professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala aan onderwerpen voor loopbaanbeheer
  • Advies en begeleiding bij postdoctorale studie en financiering
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen, advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je ambities te bereiken.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 6 andere vakken van Swansea University »

Laatst bijgewerkt op September 4, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
13,750 GBP
VK / EU: 9000 GBP per jaar. Internationaal: 13.750 GBP per jaar.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019