BSc (Hons) in Criminologie en Strafrecht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze graad geeft je de mogelijkheid om de vele factoren die betrokken zijn bij crimineel gedrag en hoe de samenleving reageert via het strafrechtsysteem te onderzoeken.

Je bestudeert de belangrijkste theorieën over criminaliteit en deviantie en hun relevantie voor hedendaags strafrechtbeleid, onderzoek en praktijk.

Daarnaast krijg je een grondige kennis van de structuren van het strafrechtsysteem, waaronder de rechtbanken, de gevangenis, de reclassering en de politie.

Tijdens je studies ontwikkel je uitstekende onderzoeks- en analytische vaardigheden en leer je je ideeën effectief zowel mondeling als schriftelijk te presenteren.

Waarom criminologie en strafrecht bij Swansea?

Gebaseerd op de Hillary Rodham Clinton School of Law, zult u profiteren van het deel uitmaken van een levendige en diverse onderzoeks- en onderwijsomgeving.

We genieten ook een benijdenswaardige reputatie voor ons onderwijs, met criminologie gerangschikt als:

  • 7e in het VK (Times & Sunday Times 2020)
  • 12e in het VK (Guardian University Guide 2020)

Je gaat naar een universiteit die in de Britse top 10 staat voor algemene studenttevredenheid (NSS 2019) en de Britse top 5 voor carrièremogelijkheden (Guardian 2020).

Uw ervaring op het gebied van criminologie en strafrecht

Onze flexibele diplomastructuur met een scala aan optionele modules in je tweede en derde jaar geeft je veel mogelijkheden om je studie aan te passen aan je specifieke interesses, carrièredoelen of ambities voor postdoctorale studie.

We kunnen je ondersteunen bij het regelen van stageplaatsen in een breed scala aan instellingen, zowel in het VK als in het buitenland.

Criminologie en strafrechtelijke werkgelegenheidskansen

Het bestuderen van een BSc in Criminologie en Strafrecht aan Swansea University van Swansea University kan leiden tot een aantal carrières. Onze afgestudeerden gaan naar een breed scala van beroepen, waaronder werken in:

Gemeenschapsontwikkeling, strafrecht, lokale overheid, de politie, postdoctorale studie, de gevangenisdienst, de reclassering, onderzoek, maatschappelijk werk, onderwijs, opleiding, Britse overheid, slachtofferhulp en vrijwilligersorganisaties.

Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

  • Inzetbaarheidsworkshops, werkgeversgesprekken, evenementen op maat en carrièrebeurzen.
  • Individueel advies en begeleiding door professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs.
  • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en vrijwilligerswerkmogelijkheden.
  • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala van onderwerpen over loopbaanbeheer.
  • Advies en begeleiding over postdoctorale studie en financiering.
  • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Inzetbaarheid aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De School of Law hanteert een proactieve benadering om de inzetbaarheid van afgestudeerden te verbeteren, met een toegewijde medewerker voor inzetbaarheid en plaatsing. De school biedt een scala aan lokale, nationale en internationale stages, professionele cursussen, advies en ondersteuning om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je ambities te bereiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder