De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.
Van praktische culinaire vaardigheden, samen met management- en leiderschapsvaardigheden, dit 3-jarige programma geeft studenten een voorsprong om uit te blinken in deze professionele sector. Door middel van lezingen, demonstraties, work-based leren en hands-on ervaringen, zullen studenten worden blootgesteld aan de technieken van hoogwaardige voedselbereiding en -presentatie. Aan de zakelijke kant zorgen cursussen zoals marketing, communicatieve vaardigheden, het managen van mensen, kleine ondernemingen en kwaliteitsbeheer ervoor dat afgestudeerden goed zijn afgerond om aan de eisen van de industrie te voldoen.
Essentiële praktijkervaring in de branche zal worden opgedaan tijdens een stage van 18 weken. Deze graad is geaccrediteerd door de Le Cordon Bleu en na succesvolle afronding van het programma krijgen afgestudeerden twee certificaten; een van de Sunway University en een van de andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut in culinaire kunsten en gastvrijheid.intakesJanuari, april en augustusLooptijd3 jaar (voltijd)Carriere vooruitzichtenDirector of Food and Beverage
Restaurant Eigenaar / Ondernemer
Chef de Cuisine / Executive Chef
Keukenmanager
Eten Schrijver / criticus
In-flight Food Manager
Corporate ChefmodulesAccounting voor besluitvorming
Basis culinaire operaties
Drankstudies
Principes en technieken van bakken en gebak
Bedrijf van toerisme en gastvrijheid
Intermediate Culinary Operations
principes van marketing
Engels voor de toeristische dienstverleningsindustrie
Voedselveiligheid en hygiëne
Basisrestaurant-operaties
Gevorderde culinaire technieken
Geavanceerd gebak
Keuken en cultuur van Maleisië
Voedsel en voeding
Voedingsketenbeheer
Hoeveelheid voedselproductie
Kwaliteitsmanagement
Beheer van voedsel en dranken
Onderzoeksmethoden voor gastvrijheid
Communicatie vaardigheden
Bedrijfsstatistieken
Ontwikkeling en beheer van hospitality-faciliteiten
Het managen van mensen in de horeca
Small Business Venture
Onderzoeksproject
StageToelatingseisSTPM: Gemiddelde C of CGPA 2.0 (min 2 Principals)
Een niveau: minimaal 8 punten
Australian Matriculation: ATAR 55
Canadian Matriculation: 55%
MUFY: 55%
Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
Sunway Foundation in wetenschap en technologie: CGPA 2.0
UEC: Maximaal 28 punten van 5 onderwerpen (alle Grade Bs)
IB: Voltooid met minimaal 24 punten (exclusief bonuspunten)