BSc (Hons) in Culinair Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BSc (Hons) in Culinair Management integreert ervaringsgericht leren met academische strengheid om je voor te bereiden op de concurrerende culinaire industrie.

Van praktische culinaire vaardigheden, samen met management- en leiderschapsvaardigheden, dit 3-jarige programma geeft studenten een voorsprong om uit te blinken in deze professionele sector. Door middel van lezingen, demonstraties, work-based leren en hands-on ervaringen, zullen studenten worden blootgesteld aan de technieken van hoogwaardige voedselbereiding en -presentatie. Aan de zakelijke kant zorgen cursussen zoals marketing, communicatieve vaardigheden, het managen van mensen, kleine ondernemingen en kwaliteitsbeheer ervoor dat afgestudeerden goed zijn afgerond om aan de eisen van de industrie te voldoen.

Essentiële praktische ervaring in de sector zal worden opgedaan door een stage van 18 weken. Dit diploma is geaccrediteerd door Le Cordon Bleu en na de succesvolle afronding van het programma, krijgen de geslaagden twee certificaten; een van Sunway University en een andere van Le Cordon Bleu, een toonaangevend instituut op het gebied van culinaire kunsten en gastvrijheid.

intakes

Januari maart

Looptijd

3 jaar (voltijd)

Carriere vooruitzichten

  • Director of Food and Beverage
  • Restaurant Eigenaar / Ondernemer
  • Chef de Cuisine / Executive Chef
  • Keukenmanager
  • Eten Schrijver / criticus
  • In-flight Food Manager
  • Corporate Chef

modules

  • Accounting voor besluitvorming
  • Basis culinaire operaties
  • Drankstudies
  • principes
  • Zakelijk toerisme
  • Intermediate Culinary Operations
  • principes van marketing
  • Engels voor de toeristische dienstverleningsindustrie
  • Voedselveiligheid
  • Basisrestaurant-operaties
  • Gevorderde culinaire technieken
  • Geavanceerd gebak
  • Keuken
  • Eten
  • Voedingsketenbeheer
  • Hoeveelheid voedselproductie
  • Kwaliteitsmanagement
  • Eten
  • Onderzoeksmethoden voor gastvrijheid
  • Communicatie vaardigheden
  • Bedrijfsstatistieken
  • Ontwikkeling en beheer van hospitality-faciliteiten
  • Het managen van mensen in de horeca
  • Small Business Venture
  • Onderzoeksproject
  • Stage

Toelatingseis

  • STPM: Gemiddelde C of CGPA 2.0 (min 2 Principals)
  • Een niveau: minimaal 8 punten
  • Australian Matriculation: ATAR 55
  • Canadian Matriculation: 55%
  • MUFY: 55%
  • Sunway Foundation in Arts: CGPA 2.0
  • Sunway Foundation in wetenschap en technologie: CGPA 2.0
  • UEC: Maximaal 28 punten van 5 onderwerpen (alle Grade Bs)
  • IB: Voltooid met minimaal 24 punten (exclusief bonuspunten)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For almost 30 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and ... Lees meer

For almost 30 years Sunway University has established a reputation both in Malaysia and overseas, as an inspiring educational leader. Perfectly harnessing the highest quality of academic personnel and an exceptionally diverse range of programmes any global educational powerhouse would be proud of. Lees Minder