BSc (Hons) in Cyber ​​Security en netwerken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met de geavanceerde technologieën van vandaag komt de toenemende dreiging van cybercriminaliteit. De nationale cyberbeveiligingsstrategie maakt het belang van goede netwerkverdediging bij het beveiligen van het VK duidelijk. GCU heeft een reeks programma's ontwikkeld die de mogelijkheid bieden om voorop te lopen in de verdediging van cyberspace tegen geavanceerde kwaadaardige aanvallen en toekomstige bedreigingen.

Cyberbeveiliging en netwerken omvat de bescherming van computerapparatuur, informatie en diensten tegen ongeoorloofde toegang, wijziging of vernietiging. Het informeert u over de nieuwste technologieën, helpt u legale, ethische en professionele verantwoordelijkheden te begrijpen en zorgt voor een breed bewustzijn van de industrie.

Je carriere

Deze programma's bereiden je voor op het betreden van de communicatienetwerken, de beveiligingstechniek en de digitale forensische sector, een sector die een op de drie van alle banen in de IT-sector in dienst heeft. Deze sector wordt steeds complexer, met een bijzondere behoefte aan digitale forensische gegevens, digitale beveiliging, ethisch hacken, draadloze en mobiele specialistische vaardigheden.

We zouden verwachten dat digitale beveiliging afgestudeerden te beginnen aan een reeks van carrière Pathways zoals overheden, rechtshandhaving of geassocieerde private sector agentschappen, het bedrijfsleven, het ondersteunen van gespecialiseerde rollen, zoals forensisch artsen, penetratie testers (ethische hackers) en beveiliging en forensische consultants.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Programmeren 1, Computer Networking 1, Web Platform Development 1, Integrated Project 1, Mathematics for Computing, Fundamentals of Computing.

Jaar 2

Secure Systems Administration, Computer Networking 2, Programming 2, Integrated Design Project 2, Database Development, Cyber ​​Security Operations.

Jaar 3

Advanced Routing, Digital Forensic Investigation, Ethical Hacking, Advanced Switching, Integrated Design Project 3, Research Skills en Professional Issues.

Jaar 4

Beveiliging van webtoepassingen, internetbeveiliging, netwerksimulatie, regulering van de informatiemaatschappij, honoursproject.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

BBCC inclusief wiskunde of computerverwerking plus Nat 5 Engels bij C. Nat 5 Wiskunde op C is ook vereist als dit niet op hoger niveau wordt behaald.

Een level:

CCD inclusief wiskunde en zowel computergebruik als ICT.

ILC hoger:

H2 H2 H4 H4 inclusief wiskunde of computerverwerking plus Engels op O2. Wiskunde is ook vereist bij O2 als het niet op hoger niveau wordt behaald.

IB Diploma:

24 punten inclusief computerwetenschappen of wiskunde.

BTEC:

Niveau 3 BTEC Extended Diploma in relevant onderwerp bij MMM.

Jaar 3

HND

Computing Networking of HND Computing technische ondersteuning. Moet A hebben in graden 1 en 2.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Lab-voorzieningen

We hebben volledig industriële standaard CISCO-laboratoria waar netwerken kunnen worden geanalyseerd en onderzocht op kwetsbaarheden. Hiermee kunnen de studenten complexe netwerken van enterprise-klasse plannen, ontwerpen, implementeren, beveiligen en problemen oplossen. Deze laboratoria zijn de grootste in Schotland en worden ondersteund door meer dan 200 apparaten. We hebben ook een volledig uitgerust digitaal forensisch beveiligingslaboratorium dat de iMac's van de huidige generatie gebruikt. We gebruiken virtuele machines om een ​​breed scala aan verschillende besturingssystemen en omgevingen te simuleren om een ​​veilige bron te bieden voor cyberbeveiligingsleren. Mobiele en tabletgebaseerde aanvallen nemen toe en we zijn volledig uitgerust met deze apparaten. Studenten gebruiken standaard hulpmiddelen zoals Metasploit, Nessus, nMap, XRY en Cellbrite om de systeembeveiliging te beoordelen. Recente investeringen in ons gevirtualiseerde afstandsonderwijsplatform stellen studenten in staat om verder te leren van de campus, dit omvat ons innovatieve Netlab online laboratoriumsysteem dat zowel netwerk- als digitale beveiligingsmodules ondersteunt.

Professionele accreditatie

De School of Engineering and the Built Environment is een geaccrediteerde Cisco Academy. Het curriculummateriaal van de professioneel erkende Cisco Certified Network Associate-kwalificatie en Cisco Certified Network Professional is geïntegreerd in dit programma. Met extra werk en beoordelingen kunt u werken aan het voltooien van deze Cisco Certified-kwalificaties.

Plaatsing

Het programma biedt een optionele eenjarige plaatsing van een sandwich die kan worden uitgevoerd na voltooiing van jaar 3. De plaatsing bestaat uit een jaar van praktische betaalde werkervaring in een geschikte bedrijfspositie. De verschillende soorten ondernomen posten kunnen van een heel divers bereik zijn, maar zullen altijd betrekking hebben op uw studiegebied. Recent zijn studenten ondergebracht bij bedrijven zoals IBM, Dell Corporation, National Australia Group, The Royal Bank of Scotland en Strathclyde Police. De plaatsing kan waardevolle ervaring bieden om je carrièrevooruitzichten na het afstuderen te verbeteren.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

Het programma is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van cognitieve en praktische vaardigheden en kennis van opkomende theorieën, methoden en principes. Het doel is om goed afgestudeerde afgestudeerden te vestigen die op de hoogte zijn van de huidige en opkomende technologieën, juridische, ethische en professionele verantwoordelijkheden van beoefenaars begrijpen en een brede bekendheid van de industrie hebben. Het programma stimuleert het creatief denken van studenten, vergroot kennis, vertrouwen en professionele waarden en is ontwikkeld om hedendaagse problemen op het gebied van netwerkinfrastructuren aan te pakken. Een aantal geïntegreerde benaderingen worden gebruikt om de noodzakelijke doelen, doelstellingen en vereiste leerresultaten te bereiken. Daartoe worden verschillende onderwijs- en leermethoden en -strategieën toegepast.

Evaluatiemethoden die worden gebruikt om het behalen van leerresultaten aan te tonen, omvatten examens, cursussen, klassentests, praktische beoordelingen, presentaties, computergebaseerde oefeningen en schriftelijke rapporten. We willen het bestaande ondersteunen en zoeken naar verdere industriële partnerschappen die toegang bieden tot casestudy's en projecten, werkervaring en praktische problemen. De school is ook academische partners van The Council for Registered Ethical Security Testers. De cursus biedt een leergierige leerervaring van een school die een goedgekeurde leverancier van professionele certificering is voor onder andere Cisco, Microsoft, Oracle en 7Safe.

Leer methodes

Het programma legt een aanzienlijke nadruk op het ontwikkelen van geavanceerde praktische technische vaardigheden en deze vervolgens te benchmarken met professionele standaardkwalificaties, zodat we studenten op een aantal verschillende manieren kunnen beoordelen, afhankelijk van de aard van de bestudeerde module. Het studieprogramma ontwikkelt de soft skills die werkgevers verwachten, zoals schrijven, onderzoek en teamwerkvaardigheden. In overeenstemming met de relevante aard van deze cursus, wordt van de studenten verwacht dat ze realistische problemen uit de industrie oplossen. In het derde jaar krijgen studenten de kans om een ​​industriële stage te ondernemen en aan het eind van deze periode naar het Honours-jaar te gaan. Studenten die dit studieprogramma volgen, kunnen verwachten dat ze les krijgen in de beste reeks netwerk- en beveiligingstechnologielaboratoria in Schotland en mogelijk in het Verenigd Koninkrijk, waardoor ze een ongeëvenaarde praktische leerervaring hebben. Ons substantiële Netlab-systeem stelt ons in staat om externe toegang tot onze apparatuur te bieden, waardoor veel van de praktische labs buiten de campus kunnen worden uitgevoerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder