BSc (Hons) in Cyber Security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Nu bedrijven zich steeds meer willen verdedigen tegen cyberaanvallen, groeit het aantal vacatures snel. Als je interesse hebt in de nieuwste technologieën, een flair voor probleemoplossing en een vermogen om snel na te denken, is het vervullen van een carrière in cybersecurity iets voor jou.

 • Bereid je voor op rollen op hoog niveau in de strijd tegen cybercriminaliteit.
 • Krijg alle theoretische kennis en praktische vaardigheden die vereist zijn door de hedendaagse cybersecurity-professionals.
 • Leer meer over de indrukwekkende omgeving van ons nieuwe netwerk- en beveiligingspakket.
 • Neem een optioneel stagejaar, dat u goed van pas komt bij het behalen van een lonende baan bij het afstuderen.
 • Doe mee met spannende projecten zoals het ALICE-experiment, waarin we samenwerken met toonaangevende organisaties van CERN, de Europese organisatie voor nucleair onderzoek.
 • Word een zeer inzetbare afgestudeerde - we staan op de 15e plaats van alle Britse universiteiten en op de 12e plaats voor Engelse instellingen, met 96% van de afgestudeerden aan het werk of verder studeren binnen zes maanden na afronding van hun opleiding (HESA 2016).

Beveiliging is een essentiële vereiste voor op computers gebaseerde systemen. Naarmate het aantal veiligheidsgerelateerde incidenten blijft toenemen, neemt ook de vraag naar expertise op het gebied van cyberbeveiliging toe.

Technische vaardigheden op hoog niveau

Onze BSc (Hons) Cyber Security bereidt u voor om een succesvolle beveiligingsspecialist te worden. Je bestudeert beveiligingsbeleid, wettelijke en regelgevende vereisten, risico- en kwetsbaarheidsbeoordelingen, beveiligingsarchitectuur en -ontwikkeling, methoden voor informatieborging, ethisch hacken en incidentbeheer.

We zullen u voorzien van de know-how voor het kritisch analyseren en evalueren van reacties op beveiligingsgerelateerde incidenten. Je ontwikkelt ook de technische vaardigheden die nodig zijn om de fysieke infrastructuur en software te specificeren, te bouwen en te ontwikkelen om te zorgen dat oplossingen robuust en veilig zijn.

Een ideale leeromgeving

We hebben een nieuwe netwerk- en beveiligingssuite met een volledige reeks draadloze en conventionele apparatuur van fabrikanten zoals CISCO, D-Link, Linksys en Netgear®. Ons onderwijs omvat een boeiende mix van lezingen, tutorials en laboratoriumwerk.

Vergroot uw inzetbaarheid

Employability-vaardigheden zijn geïntegreerd in veel van de aangeleerde modules van de BSc (Hons) Cyber Security. Je kunt er zelfs voor kiezen om een jaar lang te werken aan een relevante plaatsing, samen met professionals uit de sector. Een ervaring die je een voorsprong geeft op de markt voor afgestudeerden.

Naast het assisteren bij stages en stages, bieden we uitgebreide ondersteuning om uw toekomstperspectief tijdens uw studie te verbeteren en afgestudeerde functies te beveiligen wanneer u uw cursus hebt voltooid. Dit omvat workshops over inzetbaarheid en persoonlijke ondersteuning op gebieden zoals het schrijven van CV's en het voorbereiden van een interview.

Wat ga je studeren

Fase een

Je studeert modules zoals:

 • Introductie in de informatica
 • Stichtingen in de informatica
 • Computationele wiskunde
 • Programmeren 1
 • Stichtingen in Cyber Security en Digital Forensics
 • Programmeren 2

Fase twee

Je studeert modules zoals:

 • databases
 • Ethisch hacken
 • Digitaal forensisch onderzoek
 • Het probleem van het bewijs
 • Communicatie- en beveiligingsprotocollen
 • Team Project
 • Optioneel plaatsingsjaar

Fase drie

Je studeert modules zoals:

 • Multimedia beveiliging
 • Onafhankelijke studies
 • Veiligheidsmanagement
 • Risico- en kwetsbaarheidsbeoordeling
 • Beveiligingsarchitectuur en toekomstige trends

Hoe je zult leren

Modules worden meestal beoordeeld via een of meer cursussen opdrachten en / of een of meer examens. Sommige modules worden alleen beoordeeld via cursussen, andere worden alleen beoordeeld via examen, terwijl anderen een combinatie van beide gebruiken.

Afhankelijk van de aard van een bepaalde cursusopdracht, ontvangt u mogelijk de opdrachtspecificatie aan het begin van de module voor inlevering aan het einde van de module. Als alternatief kan je het later in de module krijgen om het te voltooien voor een bepaalde deadline.

Toelatingseisen

Typische toelatingseisen september 2020

UCAS-punten 120 (tot 16 vanaf AS-niveaus)
Specifieke eisen op A-niveau

Geen specifieke vakvereisten

Specifieke eisen bij GCSE GCSE-wiskunde en Engelse graad C / graad 4 (of hoger) of gelijkwaardige kwalificatie
IELTS 6.0 (met 5.5 in elk vakgebied)
Interview / auditie N.v.t.
Portefeuille N.v.t.

Careers

Er is veel vraag naar vaardigheden bij het ontwikkelen, onderhouden en beveiligen van computersystemen, evenals bij de technische kant van ontwikkeling en onderzoek van beveiligingsprotocollen.

Deze graad biedt uitgebreide training en voorziet u van de persoonlijke eigenschappen die u nodig hebt voor een verscheidenheid aan carrières binnen de cybersecurity.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great star ... Lees meer

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great start. We know how important it is to have the best teaching, and we’re proud to be rated Gold in the Teaching Excellence Framework; but we also offer so much more, with some of the best university facilities in the country, opportunities for industry experience and practical, hands-on learning to make your studies relevant to life after graduation. To help broaden your horizons, we offer a wide range of opportunities to study abroad, whatever your subject – a great way to experience a different culture, meet new people and add to your CV. Lees Minder