BSc (Hons) in Cyber Security

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

Digitaal ondersteunde technologieën en diensten ondersteunen de meeste aspecten van het moderne leven. Zorgen dat informatie veilig is en diensten blijven draaien, is de verantwoordelijkheid van cybersecuritybeoefenaars en computerbeveiligingsdeskundigen.

De cursus is de eerste in Wales en de derde in het VK voor leermogelijkheden en de achtste in het VK voor academische ondersteuning (WGU-analyse van niet-gepubliceerde NSS-gegevens voor 2019).

Deze les:

 • Pakt de vooruitgang in cybersecurity aan door een diepgaand begrip van IT-beveiliging, hacking, forensisch onderzoek en de toekomstige en opkomende technologieën die verband houden met dit snel veranderende veld.
 • Biedt mogelijkheden om real-life projecten uit te voeren en u voor te bereiden op werk binnen de industrie.
 • Biedt mogelijkheden om een computer en netwerksystemen te bouwen en te configureren, evenals de nodige ondersteuningssystemen, zodat deze effectief kunnen werken in een reeks werkomgevingen.
 • Onderzoekt de problemen in verband met het beheer van dit soort systemen en met name de noodzakelijke aspecten van netwerkbeveiliging.
 • Biedt de optie van een stagejaar.

Je kunt er ook voor kiezen om deze cursus als een basisjaar te studeren BSc (Hons) Cyber Security (vier jaar inclusief propedeusjaar) UCAS-code: H098

Sleutelfunctionaliteit

 • Hands-on lesgeven in een reeks vaardigheden, technieken en hulpmiddelen voor cybersecurity, zoals cryptografie; authenticatie; toegangscontrole; virussen en malware; penetratietesten; risicomanagement; en forensisch onderzoek.
 • Het optionele Industrial Placement Year biedt studenten de mogelijkheid om de werkplek uit de eerste hand te ervaren en waardevolle werkervaring op te doen voor de toekomst.
 • Uitgebreide pc- en netwerkcomputervoorzieningen met internettoegang.
 • Het cursusteam heeft sterke banden met de North Wales Cyber Security Cluster, een door de industrie geleid forum voor cybersecurity-professionals en werkgevers, en studenten op het programma hebben de gelegenheid om deel te nemen en betrokken te zijn bij hun vergaderingen en evenementen.
 • Bekroonde computerafdeling - beoordeeld als 'wereldleider' in de laatste Britse onderzoeksbeoordeling (REF 2014).
 • De universiteit is de thuisbasis van ARCLab, dat is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van computer- en informatica.
 • 1e in Wales en 3e in het VK voor leermogelijkheden en 8e in het VK voor academische ondersteuning (WGU-analyse van niet-gepubliceerde NSS-gegevens voor 2019).

Toelatingseisen

BSc (Hons) Cyberbeveiliging

UCAS-code: 8L6D

De academische vereisten voor de cursus zijn 112 UCAS-tariefpunten op GCE A-niveau of gelijkwaardig, inclusief IT, computergebruik, wiskunde of natuurkunde.

Kandidaten, die niet voldoen aan de bovenstaande criteria, zullen individueel beoordeeld worden via een interview.

Als je in een ander Europees land hebt gestudeerd, bekijk dan de toelatingsvoorwaarden voor je kwalificatie.

Hoe Industrial Placement-cursussen werken bij de Wrexham Glyndwr University

Al onze studenten die een industriële stage willen volgen via een van onze computerprogramma's, zullen zich aanvankelijk inschrijven voor de 3-jarige versie van de cursus waarvoor ze zich hebben aangemeld.

Tijdens niveau 5 (jaar 2) van het programma, volg je zelfstudiesessies over het stagejaar, inclusief het proces van het vinden van een geschikte stage, de verwachtingen van je stagejaar en begeleiding bij het opstellen van je voorstel. In semester 2 werkt u met een plaatsingscoördinator om uw voorstel in te dienen, dat vervolgens wordt bekeken en beoordeeld. Als je tijdens dit proces succesvol bent, ga je door naar je industriële stage in je derde jaar en komen ze terug voor niveau 6 (in totaal 4 jaar).

Dit betekent dat, hoewel uw eerste aanvraag voor de industriële plaatsing is, uw volgende aanbieding van ons zal zijn voor de 3-jarige versie van uw cursus. Uw voorkeur voor het jaar van de industriële stage wordt opgenomen in uw studentrecord, zodat we weten dat dit uw voorkeursroute is wanneer u zich bij ons inschrijft.

Beoordeling

Beoordeling wordt gezien als een integraal onderdeel van leer- en beoordelingscriteria die gekoppeld zijn aan individuele module-leerresultaten.

Evaluatiemethoden omvatten praktische beoordelingen, rapporten en essays, analyse van case-study's, mondelinge presentaties, seminar papers, projectwerk, persoonlijke ontwikkelingsportfolio, examens en ongeziene klasse testen. Beoordeling omvat zowel individuele als groeps / team-gebaseerde opdrachten.

In de gespecialiseerde beveiligingsmodules kunnen studenten hands-on ervaring opdoen met praktische beoordeling, waarbij ze een reeks computersystemen gaan configureren en de processen van penetratietesten en ethisch hacken doorlopen.

Onderwijzen en leren

Wrexham Glyndŵr University zet zich in voor het ondersteunen van onze studenten om hun academisch potentieel te maximaliseren.

We bieden workshops en ondersteuningssessies op gebieden zoals academisch schrijven, effectieve notities maken en voorbereiden op opdrachten. Studenten kunnen afspraken maken met docenten van academische vaardigheden die zich bezighouden met het helpen omgaan met de praktische aspecten van universitair werk.

Carriere vooruitzichten

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

Het programma produceert afgestudeerden die klaar zijn voor een loopbaan, voornamelijk op het gebied van cyberbeveiliging, netwerkbeheer en -beheer, en systeembeheerders. Er is echter een aantal andere rollen die geschikt zijn voor afgestudeerden, zoals:

 • Cyber Security Analyst
 • Beveiligingsadviseur
 • Penetratie Tester
 • Cyber Threat Intelligence Analyst
 • Beveiligingsingenieur
 • Infrastructure Security Engineer

Studenten zullen ook een kern van brede computer- en IT-vaardigheden ontwikkelen die hen toegang geven tot rollen zoals:

 • Software ontwikkelaar
 • Netwerktechnicus
 • IT consultant
 • Netwerk en IT-ondersteuning
 • Netwerkadministrator
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder