BSc (Hons) in Environmental Civil Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

IICHTE IHE CIHT ICE CABE ENAEE

Een civiel ingenieur helpt een aantal van de meest innovatieve structuren ter wereld te maken - de infrastructuur voor transport, energie, industrie en handel is het resultaat van civiele techniek.

Het programma, dat is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van moderators (ICE, IStructE, CIHT, IHE) en de Gecharterde instelling voor water- en milieubeheer (CIWEM), is ontworpen om afgestudeerden te produceren die net zo op hun gemak zijn met de technische en technische aspecten van de industrie. zoals ze zijn met contractbeheer, planning en milieubescherming.

Plaatsbezoeken worden in het hele programma georganiseerd en hebben onlangs de snelweguitbreiding M74, het overstromingspreventieplan van White Cart, nieuwe Forth Crossing en Whitelee Wind Farm opgenomen. Je kunt ook een vijfdaagse studiereis naar Europa bijwonen, gekoppeld aan een van onze Erasmus universitaire partners.

Je carriere

Er zijn werkgelegenheidskansen voor civieltechnische aannemers en adviseurs die zich bezighouden met wegenbouw, steengroeven, de bouw van grote gebouwen en bruggenbouw. Posities van lokale autoriteiten bestaan ​​ook bij de planning en het beheer van grote netwerken. Onze afgestudeerden kunnen profiteren van kansen binnen duurzame ontwikkeling en engineering voor veerkracht.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Foundation Level Civil Engineering, Surveying

Jaar 2

Bevat principes van hydraulica, contractbeheer, constructief ontwerp en geotechniek.

Jaar 3

Inclusief structureel

Jaar 4

Honours Project, Environmental Civil Engineering vakken zoals Advanced Structural Engineering, Water Resource Management en Waste Management.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief wiskunde, natuurkunde, technologische studies of ingenieurswetenschappen plus Nat 5 Engels bij C. Nat 5 Wiskunde op C is ook vereist als deze niet op hoger niveau wordt genomen

Een level

BCC inclusief wiskunde of natuurkunde plus GCSE Engels op C / 4

ILC hoger

H1 H2 H3 H3 inclusief wiskunde of natuurkunde, plus Engels en wiskunde op gewoon niveau O2 indien niet op hoger niveau ingenomen

IB Diploma

24 punten moeten wiskunde en natuurkunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Civil Engineering bij MMM

SWAP-toegang

SWAP STEM-programma bij BBB

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Studenten met een deeltijdprogramma kunnen worden gefactureerd voor het volledige jaarlijkse tarief of voor het aantal voltooide modules per academiejaar. Studenten kunnen in de loop van het jaar in termijnen in aanmerking komen om dit in termijnen te betalen. Bekijk tarieven voor deeltijd en afstandsonderwijs.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Stage

Je kunt in je derde jaar stage lopen bij een industriële partner en als je niet in de industrie zit of in het buitenland studeert bij Erasmus, kun je een vijfdaagse cursus bij het bouwcentrum volgen.

Professionele accreditatie

De Environmental Civil Engineering graad is geaccrediteerd door ICE, IStructE, CIHT en IHE als volledig voldoen aan de academische basis voor een Incorporated Engineer onder de bepalingen van UK-SPEC voor opnames 2016 - 2020.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

accreditatie

Het diploma is geaccrediteerd door de Gezamenlijke Raad van moderators (Institution of Civil Engineers, Institution of Structural Engineers, Chartered Institution of Highways and Transportation en het Institute of Highway Engineers) en voldoet volledig aan de educatieve basis voor de IEng Incorporated Engineer-status. Ga naar www.jbm.org.uk voor meer informatie.

We zijn ook geaccrediteerd door CABE en, belangrijker nog, ENAEE, het Europese netwerk voor accreditatie van technisch onderwijs met een EUR-ACE-label.

Evaluatiemethoden

Een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden, inclusief cursussen en formele examens worden gebruikt. Cursuswerken en klassentests (open of gesloten boek) bevatten rapporten over experimentele activiteiten in structuren / hydraulica-laboratoria of bezoeken ter plaatse aan belangrijke ontwikkelingen zoals de Whitelee Windfarm, de White Cart Flood Prevention Scheme en de nieuwe Forth Crossing. Onze studenten maken ook kennis met praktiserende civiele en structurele ingenieurs als huisbezoek om ervoor te zorgen dat hun leerproces en beoordeling relevant zijn voor de industriestandaarden.

Leer methodes

Eerstejaars studenten volgen een vijfdaagse cursus bouwvaardigheden in Inchinnan, nabij Glasgow. Tweedejaars studenten kunnen verder reizen door deel te nemen aan een Europese studiereis die deels gefinancierd zal worden. Studenten kunnen in hun derde jaar deelnemen aan een industriële stage of de Erasmus Europese studie-uitwisseling. Als alternatief kunnen studenten de beheermodule van het beheerde project selecteren. We hebben onlangs een initiatief geïntroduceerd waarbij onze studenten een vijfdaagse periode bij Constructionarium doorbrengen, een praktische bouwervaring voor studenten en jonge professionals, waarbij ze betrokken zijn bij planning op locatie en een verkleinde versie van een grote constructie implementeren. projecten zoals de Kingsgate-loopbrug of het viaduct van Millau.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder