BSc (Hons) in Environmental Geography and Outdoor Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als je een gedegen wetenschapsdiploma wilt dat je ook lesgeeft en je outdooractiviteiten begeleidt, is deze unieke graad voor jou ontworpen.

Onze cursus combineert de academische basis van onze Environmental Geography-graad met praktisch onderwijs over leidende en leidende groepen buitenshuis en biedt educatieve activiteiten met een geografische en milieukundige nadruk. Onze veldcursussen en praktijklessen zullen u hands-on ervaring geven en u zult de kernkwesties in geografie, landschapsevolutie, menselijke impact op het milieu, veldvaardigheden en milieugeschiedenis begrijpen.

Onze toonaangevende bergbeklimmers en outdoorspecialisten leren u leiderschap in de buitenlucht, bergbekwaamheid en milieueducatie. Bovendien ontvangt u de Mountain Leader Award, goedgekeurd door de Mountain Training Association. Dit is een fysiek veeleisende cursus die een bepaald niveau van gezondheid, fitheid en mobiliteit vereist.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Combineer je bachelordiploma met een bergleidersprijs

# 2 Krijg praktische ervaring met het werken met industriële partners tijdens je studie

# 3 Je neemt een residentiële veldles in IJsland of Spanje

Cursus details

Deze cursussen omvatten een solide aarding in milieu-geografie samen met praktische training in navigatie, berggevaren, veiligheid buitenshuis. We trainen u ook om buitenprogramma's te ontwerpen en te leveren met milieu- en ecologische leerresultaten.

We hebben sterke banden met werkgevers in de instandhouding en het milieubeheer die u de mogelijkheid bieden om hands-on ervaring op te doen met het werken met zakelijke partners tijdens uw studie.

In de onderdelen voor buitenopleidingen leer je van enkele van de beste instructeurs en outdoor-trainers in het Verenigd Koninkrijk. De optionele, maar inclusief Summer Mountain Leader Award vereist dat je minimaal 40 quality mountain days moet voltooien. Deze graad vereist een hoog niveau van gezondheid, fitness en mobiliteit, evenals een toewijding voor buitenactiviteiten en bergwandelen.

Onderwijs

We zijn onderscheiden met vijf sterren voor ons onderwijs door de QS World University Rankings 2017/18.

Je krijgt les in een mix van lezingen, praktijkoefeningen op het veld en in het laboratorium en tutorials. Je hebt de mogelijkheid om werkervaring op te doen als onderdeel van je opleiding die meetelt voor je studievoortgang.

Veldwerk

Je zult een aanzienlijke hoeveelheid tijd doorbrengen in onze uitzonderlijke Schotse landschappen, zowel op veldcursussen als om ervaring op te doen voor je Mountain Leader Award.

De cursus omvat een optionele vijfdaagse veldcursus in het VK in jaar 2 en 3 jaar opties voor veldlessen in Spanje of IJsland. De kosten zijn voor deze worden gesubsidieerd, maar een financiële bijdrage is vereist.

De modules voor buitenopvoeding worden voornamelijk gegeven via residentiële veldcursussen, die plaatsvinden op een aantal van de mooiste locaties van Schotland.

Beoordeling

Cursuswerk evaluaties omvatten outdoor onderwijs lesplanning, landschapsinterpretatie en het opstellen van milieuadviesrapporten. Dit geeft je een zeer relevante opleiding voor de werkgelegenheid terwijl je studeert voor je opleiding.

In het buitenland studeren

Naast de uitwisselingsmogelijkheden die alle Stirling-studenten ter beschikking staan, heeft Environmental Geography een goed uitgebouwd uitwisselingsprogramma met universiteiten, waaronder de University of Guelph in Canada en de University of Fairbanks, Alaska.

Er zijn ook opties voor een Erasmusuitwisseling met universiteiten in Zweden en Duitsland. Tijdens jaar 3 kun je één of twee semesters in het buitenland doorbrengen waar je cursussen studeert die gelijk zijn aan die in Stirling en die je de gelegenheid bieden om je ecologische en culturele ervaring te verbreden.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Dr. Alan Law, programmadirecteur voor opleidingen in de buitenlucht

+44 (0) 1786 467770

alan.law1@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2021/22

  • Buitenlandse studenten (niet-EU): £ 17.900
  • Schotse studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
  • EU-studenten: £ 17.900 *

* Voor EU-studenten die in academiejaar 2021/22 beginnen met studeren, zullen we een automatische studiebeurs van maximaal £ 30.000 toekennen voor de duur van je cursus. Dit is afhankelijk van geschiktheidscriteria

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder