BSc (Hons) in Environmental Science en Outdoor Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Als je een gedegen wetenschapsdiploma wilt dat je ook lesgeeft en je outdooractiviteiten begeleidt, is deze unieke graad voor jou ontworpen.

De University of Stirling is een uitstekende plek om milieukunde te studeren, met onze geschiedenis van innovatie in milieuonderzoek en -studie. Deze cursus combineert de academische elementen van onze Environmental Science-graad met praktische training in navigatie en veiligheid in de open lucht. Je leert hoe je buitenprogramma's ontwerpt, leidt en levert met ecologische en ecologische leerresultaten.

Je onderzoekt de kernkwesties in geografie, landschapsevolutie, menselijke impact op het milieu en milieugeschiedenis. Ons veldonderwijs zal u fascineren en inspireren terwijl het de diverse natuurlijke en menselijke landschappen nabij Stirling exploiteert, en omvat bezoeken aan Zuid-Spanje of IJsland.

Onze toonaangevende bergbeklimmers en outdoorspecialisten leren u leiderschap in de buitenlucht, bergbekwaamheid en milieueducatie. Bovendien ontvangt u de Mountain Leader Award, goedgekeurd door de Mountain Training Association. Dit is een fysiek veeleisende cursus die een bepaald niveau van gezondheid, fitheid en mobiliteit vereist.

Dit is een unieke graad die een solide basis biedt in milieukunde aangevuld met outdoor-ervaring en leiderschap - evenwichtige wetenschappelijke training met brede carrièrekansen.

Daniel Souto, BSc (Hons) Environmental Science and Outdoor Education

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Onze speciaal ontworpen graad combineert modules in Outdoor Education, Geography and Environmental Science

# 2 We hebben sterke banden met werkgevers in de instandhouding en het milieubeheer

# 3 Je leert van enkele van de beste instructeurs en outdoor-opvoeders uit het Verenigd Koninkrijk

Professionele accreditatie

De Mountain Leader Award wordt erkend door de Mountain Training Association en de Adventure Activities Licensing Authority (AALA).

Cursus details

We combineren onderwijs op basis van lessen, substantiële veldgebaseerde kennis over het milieu en praktische training in navigatie, berggevaren en veiligheid buitenshuis. We zullen je ook trainen om buitencursussen te ontwerpen en te leveren met milieu- en ecologische leerresultaten.

We hebben sterke banden met werkgevers in de instandhouding en het milieubeheer, waardoor u de kans krijgt om hands-on ervaring op te doen door samen te werken met industriële partners tijdens uw studie.

In de onderdelen voor buitenopvoeding leer je van enkele van de beste instructeurs en outdoor-trainers in het Verenigd Koninkrijk. De optionele, maar inbegrepen Summer Mountain Leader Award vereist dat je minimaal 40 quality mountain days voltooit.

Deze graad vereist een hoog niveau van gezondheid, fitheid en mobiliteit en een toewijding voor buitenactiviteiten (in het bijzonder bergwandelen).

We hebben een trotse geschiedenis van innovatie op het gebied van milieuwetenschappen. De University of Stirling was een van de eerste universiteiten die in 1980 een opleiding Environmental Science oprichtte en we zijn nog steeds toegewijd aan het opleiden van afgestudeerden met de vaardigheden die vandaag door werkgevers worden gewaardeerd. We bieden de enige Environmental Science MSci-cursus in Schotland, die is geaccrediteerd door de Instelling voor Milieuwetenschappen (IES).

Onderwijs

We hebben vijfsterren excellentie gekregen voor ons onderwijs door de QS World University Rankings 2020.

Je krijgt les in een mix van lezingen, praktijkoefeningen op het veld en in het laboratorium en tutorials. Je hebt de mogelijkheid om werkervaring op te doen als onderdeel van je opleiding, die meetelt voor je studievoortgang.

Veldwerk

Je zult een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteden aan onze uitzonderlijke Schotse landschappen, zowel tijdens excursies als om ervaring op te doen voor je Mountain Leader Award.

De cursus omvat een optionele vijfdaagse veldreis in het VK in jaar 2 en de optie voor veldcursussen in Spanje of IJsland in jaar 3. Kosten hiervoor worden gesubsidieerd, maar er is een financiële bijdrage vereist.

De modules voor buitenopvoeding worden voornamelijk gegeven via residentiële veldcursussen, die plaatsvinden op een aantal van de mooiste locaties van Schotland.

Beoordeling

Cursuswerk evaluaties omvatten outdoor onderwijs lesplanning, landschapsinterpretatie en het opstellen van milieuadviesrapporten. Dit geeft je een zeer relevante opleiding voor de werkgelegenheid terwijl je studeert voor je opleiding.

In het buitenland studeren

Naast de uitwisselingsmogelijkheden die alle Stirling-studenten ter beschikking staan, heeft Environmental Geography een goed uitgebouwd uitwisselingsprogramma met universiteiten, waaronder de University of Guelph in Canada en de University of Fairbanks, Alaska.

Er zijn ook opties voor een Erasmusuitwisseling met universiteiten in Zweden en Duitsland. Tijdens jaar 3 kun je één of twee semesters in het buitenland doorbrengen waar je cursussen studeert die gelijk zijn aan die in Stirling en die je de gelegenheid bieden om je ecologische en culturele ervaring te verbreden.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Dr. Alan Law, programmadirecteur voor opleidingen in de buitenlucht

+44 (0) 1786 467770

alan.law1@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2021/22

  • Buitenlandse studenten (niet-EU): £ 17.900
  • Schotse studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
  • EU-studenten: £ 17.900 *

* Voor EU-studenten die in academiejaar 2021/22 beginnen met studeren, zullen we een automatische studiebeurs van maximaal £ 30.000 toekennen voor de duur van je cursus. Dit is afhankelijk van geschiktheidscriteria

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder