BSc (Hons) in Equine Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus richt zich op de wetenschap achter de nieuwste ontwikkelingen in de paardenindustrie.

Het programma omvat belangrijke diergeneeskundige modules zoals de zoogdierbiologie en diergeneeskundige microbiologie en immunologie, waarmee afgestudeerden toegang krijgen tot een breed scala aan paraveterinaire postdoctorale cursussen en werkgelegenheidskansen. De modules bevatten belangrijke laboratoriumvaardigheden die tijdens de opleiding worden ontwikkeld en die leiden tot de mogelijkheid voor studenten om samen te werken met industriële partners.

De links met 'live' onderzoeksprojecten en mogelijkheden om nieuwe, verbeterde wetenschappelijke laboratoriumfaciliteiten te gebruiken, creëren een levendige en goed toegeruste omgeving voor het uitvoeren van niet-geslaagde proefschriften.

De route bereidt studenten voor op banen in brede gebieden binnen de paardenindustrie, waaronder voeding, stoeterij, prestatiebeheer, para-veterinaire, farmaceutische verkoop en diagnostisch laboratoriumwerk en paardenonderzoek. Het biedt ook kansen voor afgestudeerden voor toegang tot management in andere sectoren en heeft een zeer brede wetenschappelijke opleiding die toegang biedt tot meer dan 25 postgraduaatsopleidingen zowel binnen als buiten het paardenveld.

Wat zal ik studeren?

De cursus richt zich op de nieuwste ontwikkelingen in de paardenwetenschappen, waardoor afgestudeerden een basis hebben in de wetenschappelijke vaardigheden die essentieel zijn voor de paardenindustrie.

De BSc (Hons) in Equine Science aan Reaseheath biedt zowel academische excellentie als studenttevredenheid.

De cursus wordt gevalideerd door de Universiteit van Chester en zorgt ervoor dat studenten afstuderen met een diploma van een gerespecteerde universiteit met een hoog niveau van academische en professionele vaardigheden.

De BSc (Hons) in Equine Science bevat belangrijke diergeneeskundige modules waarmee afgestudeerden toegang hebben tot een reeks para-veterinaire postacademische cursussen en werkgelegenheidskansen.

Het HE Equine-team is een expert in hun vakgebied met uitgebreide ervaring in de sector, studenten profiteren van hun passie voor kennisoverdracht. Het team biedt ongeëvenaarde studentenondersteuning om studenten de mogelijkheid te bieden om academisch succes te behalen.

Toelatingseisen

 • 96 UCAS-punten
 • Een niveau bij voorkeur om biologie (of verwant onderwerp) te omvatten
 • of BTEC Level 3 kwalificatie (2 jaar) op Merit in een relevant onderwerp
 • Toegang tot HE Diploma
 • Volwassen studenten (21 jaar) zullen op individuele basis en substantieel worden beschouwd.

Verdere studie

 • Postdoctorale studie.

Carrièremogelijkheden

 • Consultancy
 • Paardenrevalidatie
 • Paardenvoeding
 • Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van paarden en para-diergeneeskunde
 • Paarden onderzoek
 • Veterinaire fysiotherapie.

Let op: acceptatie op rijeenheden is onderworpen aan beoordeling en gewichtslimiet van 13 stenen.

Collegegeld

Als student in het hoger onderwijs moet je twee belangrijke kosten halen; uw collegegeld en kosten van levensonderhoud.

Onze voltijdse collegegelden voor Britse en EU-studenten die naar de universiteit gaan in 2017/18 of 2018/19 zijn £ 9.250. Deze kosten worden in rekening gebracht voor elk academiejaar van een cursus en worden jaarlijks door het college vastgesteld.

Als je een internationale student bent of voor de laatste informatie over het studiegeld, bezoek dan de pagina over studiefinanciering op onze website .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellenc ... Lees meer

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellence and student satisfaction. Lees Minder