BSc (Hons) in Finance en Business Analytics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De toepassing van passende financiële technologie en analytische vaardigheden is een groeiende prioriteit, met name voor financiële professionals. In steeds competitievere omgevingen vereisen professionals in de financiële sector een gedetailleerder beeld van de financiële gegevens van hun organisatie.

Dit programma is ontworpen met input van vooraanstaande professionals uit de industrie en brengt een balans tot stand tussen de mechanica van de analysemethoden en het dynamische besluitvormingsproces met betrekking tot financiën. We streven ernaar onze studenten te ontwikkelen als financiële professionals van de toekomst die, uitgerust met analytische vaardigheden, over de juiste attributen beschikken om risico's te verminderen door slimmere, tijdige en nauwkeurigere financiële beslissingen te nemen.

Studenten verwerven technische data science-vaardigheden en niet-technische managementvaardigheden samen met een diepgaand inzicht in de toepassing van analytics in de context van financieel management. De kernethos van het programma is ontworpen in overeenstemming met de missie van de universiteit 'Making Knowledge Work' om de nieuwste Finance- en Business-analysevaardigheden te bieden voor het nemen van weloverwogen beslissingen en het bevorderen van een betere kwaliteit van financieel management als een beroep.

U krijgt de kans om vertrouwd te raken met gespecialiseerde software voor bedrijfsanalyse, SAS, die wordt beschouwd als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van gegevensanalysesoftware die op grote schaal wordt gebruikt in de bedrijfswereld. Je leert ook over extra tools en technieken die nodig zijn voor het beheren van je zelfontwikkeling als manager in lijn met je carrière-ambities in een inspirerende en door innovatie geleide omgeving.

Je ontwikkelt je begrip van onderwerpen zoals:

 • Financiële analyse en boekhouding
 • Multinationale financiën en investeringen
 • Fundamentals van Business Analytics en kunstmatige intelligentie
 • Big Data Analytics voor bedrijven
 • Risicobeheer en derivaten

Bovendien zullen onze op onderzoek gerichte academici je leren gedurende de gehele duur van deze opleiding vergemakkelijken, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends op het gebied van Finance en Business Analytics. Door middel van innovatief onderwijs en praktische toepassing, is dit programma gericht op het opnemen van financiële en bedrijfsanalyses, waardoor u in de voorhoede van de afgestudeerde competitie staat voor functies zoals financieel analist, auditanalist, financieel manager, manager bedrijfsontwikkeling en vele anderen.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

We gebruiken SAS, een van 's werelds toonaangevende industriële gegevensanalysesoftware als onderdeel van deze opleiding om studenten op te leiden.

SAS is een van onze strategische partners en erkent dit programma. Zij zijn pleitbezorgers voor onze studenten om ervaring op te doen met de software, die veel wordt gebruikt in de bedrijfswereld.

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

112 UCAS-punten.

A-niveaus: Er zijn geen specifieke vakvereisten.

BTEC Extended Diploma: DMM - er zijn geen specifieke vakvereisten.

Kandidaten voor toegangsprogramma's: er zijn geen specifieke vakvereisten.

Internationale vereisten voor baccalaureaat: 112 punten om minimaal 2 HL-vakken plus HL3 of SL4 in het Engels en wiskunde op te nemen

Plus een minimum van GCSE Engels en wiskunde in de rang C of 4 (equivalenten geaccepteerd).

Engelse taalvereisten

 • Minimale IELTS op 6.0 of het equivalent

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Alle module-informatie is voor 2020-invoer en kan worden gewijzigd.

Eerste jaar

Kern

 • Bedrijfseconomie (AFE4001-B)
 • Basisprincipes van kunstmatige intelligentie en data-analyse (OIM4012-B)
 • Inleiding tot boekhouding (AFE4005-B)
 • Inleiding tot financiën (AFE4004-B)
 • Principles of Management (OIM4006-B)
 • Foundations of Marketing (MAR4002-B)

Tweede jaar

Kern

 • Big Data Analytics for Business (OIM5015-B)
 • Zakelijke prognoses en analyse (OIM5016-B)
 • Zakelijk recht en ethiek (LAW4004-B)
 • Inzetbaarheid en Enterprise (HRM5004-B)
 • Financieel beheer (AFE5011-B)
 • Multinationale financiën en investeringen (AFE5013-B)

Derde jaar

Kern

 • Plaatsing (MAL5009-Z)

OF

 • Studeren in het buitenland (MAL5010-Z)

Laatste jaar

Kern

 • Financial Analytics - Final Year Business Project (OIM6016-D)
 • Toegepaste bedrijfsanalyse en simulatie (OIM6014-B)
 • Kunstmatige intelligentie voor bedrijven (OIM6015-B)
 • Risicobeheer en derivaten (AFE6013-B)

Keuze

 • Auditing (AFE5009-B)
 • Bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid (HRM6010-B)
 • Cross-Cultural Management (SIB6009-B)
 • Toonaangevende en leidende mensen (HRM6014-B)
 • Belasting (AFE6002-B)

In het buitenland studeren

Als student aan de University of Bradford School of Management heb je de mogelijkheid om in het buitenland te studeren aan een van onze partnerinstellingen over de hele wereld.

Dit geeft je internationale ervaring, blootstelling aan een andere cultuur en mogelijkheden om te netwerken met studenten en academici op andere toonaangevende business schools.

Leren en beoordelen

Je krijgt een scala aan kennis en inzicht specifiek voor Finance en Business Analytics en persoonlijke overdraagbare vaardigheden, die hun vermogen om te excelleren op de universiteit en daarbuiten zullen verbeteren en vergroten.

Daartoe zal het onderwijs in het programma worden gestuurd, ondersteund en versterkt door een combinatie van formele lezingen, door personeel / studenten geleide groepsdiscussies, persoonlijk onderzoek en begeleide zelfstudie, tutorials, seminars en gericht lezen. Deze activiteiten worden allemaal verder ondersteund door het gebruik van een virtuele leeromgeving.

Over het algemeen zal het programma gericht zijn op het integreren van toegepaste en theoretische kennis met beoordelingsprocessen die beide kennis van de discipline en begrip van de toepassing en beperkingen ervan testen. Om het leren te vergemakkelijken, zullen lezingen en seminars doorgaans gebruikmaken van casestudy's en simulaties. Sessies kunnen wekelijks worden bezorgd. In kleine groepssessies worden casestudy's en simulaties gebruikt met mondelinge feedback die in de klas wordt gegeven.

Je wordt begeleid naar geschikte primaire en secundaire databronnen en moet onderzoeks- en presentatieoefeningen doen. Middelen ter ondersteuning van de onderwijs- en leeractiviteit zullen worden verstrekt in de virtuele leeromgeving van de universiteit.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Home: £ 9,250 (sandwichjaar: £ 925)
 • Internationaal: £ 16.090 (management / sociale wetenschappen)
  (sandwichjaar: £ 1.609)

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrièrebooster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management, Recht en Sociale Wetenschappen krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende je gehele cursus. Het programma is ontworpen om u uit te rusten met de nodige vaardigheden en afgestudeerde kenmerken om werkklaar te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster Program biedt je de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het European Computer Driving Licence (ECDL) - de maatstaf voor digitale geletterdheid
 • Sage 50 Accounting and Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende accounting- en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen
 • Project Manager Professionele certificaten - geeft u de voorsprong wanneer u Certified Project Manager wilt worden
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Tijdens dit programma krijgt u de gelegenheid om vertrouwd te raken met gespecialiseerde bedrijfsanalysesoftware, SAS, die wordt beschouwd als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van gegevensanalysesoftware in de branche en veel wordt gebruikt in de zakenwereld.

SAS is een van onze strategische partners en erkent dit programma. Ze pleiten ervoor dat onze studenten ervaring opdoen met de software, die op grote schaal wordt gebruikt in de bedrijfswereld.

Je leert ook over extra tools en technieken die nodig zijn om je zelfontwikkeling als manager te managen, in lijn met je loopbaanambities. Dit alles vindt plaats in een inspirerende en innovatiegedreven omgeving.

Bovendien zullen onze op onderzoek gerichte academici je leren vergemakkelijken tijdens de duur van deze opleiding, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste trends op het gebied van financiën en bedrijfsanalyse, en je voorbereidt op wanneer je de werkwereld binnenstapt .

Door middel van innovatief onderwijs en praktische toepassing, is dit programma bedoeld om financiën en bedrijfsanalyses op te nemen, waardoor u in de voorhoede van de concurrentie voor afgestudeerden komt te staan voor functies als financieel analist, auditanalist, financieel manager, manager bedrijfsontwikkeling en vele anderen.

Met onze vierjarige cursus, met een sandwichjaar in de industrie, kun je praktijkervaring opdoen in de industrie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder