BSc (Hons) in Forensic Investigation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Forensisch onderzoekers produceren bewijsmateriaal dat in een rechtbank kan worden gebruikt. Dit programma biedt u de kennis en hands-on ervaring van wetenschappelijke methoden voor het onderzoeken en oplossen van misdaden.

GCU heeft onlangs meer dan £ 1,5 miljoen geïnvesteerd in state-of-the-art scheikunde- en biologielaboratoria waar studenten onschatbare praktische ervaring opdoen in het gebruik van moderne instrumenten, zoals een DNA-analysator, ultrakrachtige microscopen en massaspectrometers.

Dit programma biedt u een goed begrip van de theoretische en praktische aspecten van de chemische en biologische wetenschappen, waarbij forensisch personeel over het hele casusoverleg wordt gesproken. U krijgt de gelegenheid om maximaal een jaar door te brengen bij een van onze partnerinstellingen in Europa of de VS.

Afgestudeerden kunnen worden aanvaard als geassocieerde leden van de Royal Society of Chemistry (RSC), wat een stap is in de richting van een gecharterde scheikundestatus.

Je carriere

Afgestudeerden zijn gegaan om te werken in de chemische en biochemische analyse sectoren, het forensische milieu, forensische wetenschap, de politie, voedselveiligheid, onderwijs, farmaceutische producten en de olie- en gasindustrie.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Chemie, menselijke biologie, natuurkunde, wiskunde

Jaar 2

Fysische chemie, chemische analyse, civiel

Jaar 3

Instrumentele analytische chemie, preventie van incidenten, onderzoek

Jaar 4

Environmental Forensic Analysis, Forensic Microscopy, Advanced Forensic Biology, Advanced Techniques in Forensic Science, Project.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

BBBC inclusief Chemistry, plus Nat 5 English and Maths

Een level

CCC inclusief chemie, plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4

ILC hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief chemie, plus Engels en wiskunde op gewoon niveau O2

IB Diploma

24 punten moeten Chemie op hoger niveau bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Forensic / Applied Science (inclusief Chemistry) bij MMM

Jaar 2

BTEC

Niveau 3 uitgebreid diploma in toegepaste / forensische wetenschap (inclusief scheikunde) bij DDM

de Engelse taal

Naast het voldoen aan de kwalificatievereisten, vereisen internationale studenten waar Engels niet de eerste taal is, een IELTS-score van 6.0 zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele erkenning

Afgestudeerden van dit programma kunnen worden aanvaard als geassocieerde leden van de Royal Society of Chemistry (RSC), wat een stap dichterbij de status van geregistreerde chemicus is.

In het buitenland studeren

Studenten hebben de mogelijkheid om maximaal een jaar door te brengen bij een van onze partnerinstellingen in Europa of de VS.

Evaluatiemethoden

Combinatie van ongezien schriftelijk examen, beoordelingen en mondelinge presentaties. Dit onderscheidende programma sluit aan op een diep begrip van wetenschappelijke principes in combinatie met een brede en gevarieerde educatieve aanpak, die de vooruitzichten van onze studenten op werk verbetert, niet alleen op het gebied van forensisch onderzoek, maar ook op andere gebieden. Veel van onze belangrijkste medewerkers zijn forensische experts aan het oefenen, waardoor onze studenten beter leren, terwijl Academic Development Tutors helpen generieke vaardigheden te ontwikkelen, zoals rapportschrijven en examentechnieken. De Nationale Studenten Enquête 2012 leverde 96% studententevredenheid op voor Forensisch Onderzoek.

Leer methodes

Onze studenten hebben de kans om in het buitenland te studeren voor een deel of een deel van niveau drie met onze partnerinstellingen in Finland, Zweden en Canada, met mogelijke kansen om in de VS te studeren vanaf 2012-13. Als onderdeel van hun niveau drie beoordeling, nemen onze studenten deel aan een industrieel bezoek dat hun kennis van hoe de industrie werkt vergroot en hen toestaat om theorie te trouwen om te oefenen. Deze gestructureerde industriële praktijkstudies worden uitgevoerd in samenwerking met het Scottish Environment Protection Agency, met wie we lange links hebben.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder