BSc (Hons) in Life Sciences

University of Dundee

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc (Hons) in Life Sciences

University of Dundee

Life Sciences in Dundee biedt een scala aan opties die verschillende aspecten van de levenswetenschappen benadrukken; organismen en hun omgeving, menselijke gezondheid en moleculaire structuren en mechanismen.

Dit opwindende Co-curriculum-programma voor Widening Access wordt uitgevoerd in samenwerking met Dundee

Dundee

Het doel van het eerste jaar, voornamelijk onderwezen in Dundee

Je gaat studeren als een student van de University of Dundee met volledige toegang tot alle middelen en faciliteiten. Na succesvolle afronding van het eerste jaar, gaat u rechtstreeks over naar jaar 2 van het Life Sciences-programma aan de University of Dundee .

Medewerkers in beide Dundee

Door onderzoek geleid onderwijs

Toonaangevende wetenschappers zijn betrokken bij zowel de planning als het onderwijs van onze cursussen, en we beschikken over moderne en goed uitgeruste faciliteiten voor praktisch werk.

Het uitvoeren van een Honors laboratoriumonderzoeksproject biedt u de mogelijkheid om werk te ervaren als onderdeel van een echt onderzoeksteam.

Een uitstekende reputatie

Dundee is de beste universiteit in het Verenigd Koninkrijk voor biologische wetenschappen volgens het Research Excellence Framework (REF 2014), het nationale systeem voor het beoordelen van de kwaliteit van onderzoek in Britse instellingen voor hoger onderwijs over een periode van 5 jaar.

Onze uitstekende reputatie strekt zich ook uit tot de kwaliteit van ons onderwijs. In de Nationale Studenten Enquête 2017 waren we gerangschikt als vierde biologie-afdeling in het Verenigd Koninkrijk voor betrokkenheid van medewerkers en enthousiasme voor onze intellectueel stimulerende cursus en ons onderwijs, technische en technologische middelen. Het onderzoek toonde ook aan dat we uitblinken in de kernproblemen die ten grondslag liggen aan de uitwerking van excellent niet-gegradueerd onderwijs.

Flexibiliteit en keuze

Het curriculum is zeer flexibel en stelt je in staat om de meeste graadopties open te houden tot halverwege niveau 2. Zelfs aan het einde van niveau 3 kun je nog steeds over ten minste twee graden opties beschikken. U kunt uw definitieve beslissing uitstellen totdat u in staat bent om te kiezen in het licht van de ervaring.

Degree Pathways

Het onderstaande schema toont de verschillende mate Pathways die u kunt nemen. Lees hier meer over om meer over dit te lezen

Let op: hoewel u een BSc in Life Sciences aanvraagt, kunt u zich specialiseren in een bepaald gebied en afstuderen in een specialistisch onderwerp.

Toelatingseisen

Hieronder volgen de minimale, actuele toegangseisen.

Moet voldoen aan onze criteria voor Schotse verruimingstoegang (SIMD).

Ten minste 2 SQA-examens op een hoger niveau, waarvan er één moet bestaan ​​uit Hogere Biologie of Chemie met goede cijfers in andere relevante vakken op middelbaar 2-niveau of Standaardniveau. Werkervaring of andere kwalificaties worden overwogen.

Scottish Widening Access (SIMD 40) Vacatures

De University of Dundee zich volledig in om studenten toe te laten met de belofte en het potentieel om te excelleren in ons brede aanbod van academische, professionele en professionele niet-gegradueerde opleidingen. Als zodanig zorgt ons gecontextualiseerde toelatingsbeleid ervoor dat onderwijsachterstand wordt overwogen in elke beslissing en dat er passende aanpassingen worden aangebracht. Ons uiteindelijke doel is om de beschikbare kansen voor kandidaten met een achtergrond die traditioneel geen hoger onderwijs overwegen, te vergroten.

Om ons te helpen bij deze missie bieden we momenteel een klein aantal vacatures voor Widening Access aan kandidaten uit de 40% meest veelvuldig achtergestelde gebieden in Schotland (Scottish Index of Multiple Deprivation of SIMD40). Deze plaatsen zijn beschikbaar gesteld via afgezonderde fondsen die zijn verstrekt door de Scottish Funding Council. Kandidaten die in aanmerking komen voor deze vacatures, komen ook in aanmerking voor onze academische toegangsprogramma's, die kunnen helpen om een ​​academisch tekort aan te vullen en kandidaten voor te bereiden op de overgangsuitdagingen bij het invoeren van een undergraduate-opleiding. Lees meer over onze Access-programma's. Neem contact met ons op als u meer in detail wilt bespreken.

Engelse taalvereisten

Voor niet-EU-studenten

IELTS algemeen

Careers

Een diploma in Life Sciences biedt uitstekende kansen op werk na het afstuderen. De universiteit heeft een van de hoogste werkgelegenheidspercentages voor afgestudeerden in het VK.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
University of Dundee

Laatst bijgewerkt op March 23, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,820 GBP
per jaar van studie, Schotse en EU-studenten.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Dundee, Schotland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates