BSc (Hons) in Management en Business Analytics

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Business Analytics wordt dagelijks gebruikt voor organisaties van elke omvang en is een must-have geworden voor afgestudeerden en werkgevers. Het toepassen van geschikte analysetechnieken, het beheren van technisch personeel, het afstemmen van bedrijfsanalyses op de organisatiestrategie, het beheren van data-analyseprojecten en het interpreteren van analyses blijft echter een belangrijke uitdaging.

Met dit alles in gedachten is dit programma uniek ontworpen om studenten de nodige technische en niet-technische vaardigheden bij te brengen om te slagen als zakelijke managers van de toekomst.

Dankzij waardevolle input van toonaangevende professionals uit de industrie, hebben we op maat gemaakte modules over dit programma om een balans te bieden tussen de mechanica van bedrijfsanalytische methoden en de dynamiek van besluitvormingsprocessen voor bedrijven en management. Daarom zullen studenten in dit programma goed gefundeerd zijn in management- en bedrijfsanalyses en relevante onderwerpen, ondersteund door de belangrijkste concepten, theorieën en de nieuwste technieken in het veld.

Naast de algemene bedrijfs- en managementonderwerpen, ontwikkel je je begrip van onderwerpen zoals:

 • Grondbeginselen van analyse en kunstmatige intelligentie
 • Big Data Analytics voor bedrijven
 • Ondernemingsrecht en ethiek
 • Bedrijfsvoorspelling en analyse
 • Toegepaste businessanalyses en -simulatie

U krijgt de gelegenheid om vertrouwd te raken met gespecialiseerde analysesoftware, SAS, die wordt beschouwd als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van gegevensanalysesoftware die op grote schaal wordt gebruikt in de bedrijfswereld. Bovendien zullen onze onderzoeksgerichte academici je leren gedurende de hele duur van deze opleiding vergemakkelijken, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends op het gebied van Management en Business Analytics.

Door middel van innovatief onderwijs en praktische toepassing, is dit programma gericht op het opnemen van data-analyse met managementpraktijken, waardoor u in de voorhoede van de afgestudeerde competitie staat voor functies zoals Business Analyst, Marketing Manager, HR Specialist, Business Development Managers en vele anderen.

Professionele accreditatie

We zijn trots om deel uit te maken van een elitegroep van bedrijfsscholen om de drievoudige accreditaties van Equis, AMBA en AACSB te houden, vaak de 'Triple Crown' genoemd.

We gebruiken SAS, een van 's werelds toonaangevende industriële gegevensanalysesoftware als onderdeel van deze opleiding om studenten op te leiden.

SAS is een van onze strategische partners en erkent dit programma. Zij zijn pleitbezorgers voor onze studenten om ervaring op te doen met de software, die veel wordt gebruikt in de bedrijfswereld.

rankings

De University of Bradford staat op de 30e tot de 400e plaats van Business and Economics in de 2019 Times Higher Education World University Rankings.

Toelatingseisen

112 UCAS-punten.

A-niveaus: Er zijn geen specifieke vakvereisten.

BTEC Extended Diploma: DMM - er zijn geen specifieke vakvereisten.

Kandidaten voor toegangsprogramma's: er zijn geen specifieke vakvereisten.

Internationale vereisten voor baccalaureaat: 112 punten om minimaal 2 HL-vakken plus HL3 of SL4 in het Engels en wiskunde op te nemen

Plus een minimum van GCSE Engels en wiskunde in de rang C of 4 (equivalenten geaccepteerd).

Engelse taalvereisten

 • Minimale IELTS op 6.0 of het equivalent

Als u niet voldoet aan de IELTS-vereisten, kunt u een cursus Engels voor de University of Bradford voor de sessie volgen.

Wat ga je studeren

Eerste jaar

Kern

 • Financiën en boekhouding voor managers (AFE4015-B)
 • Foundations of Marketing (MAR4002-B)
 • Basisprincipes van kunstmatige intelligentie en data-analyse (OIM4012-B)
 • Operationeel en technologiemanagement (OIM4011-B)
 • Mensen, werk en organisaties (HRM4009-B)
 • Principles of Management (OIM4006-B)

Tweede jaar

Kern

 • Big Data Analytics for Business (OIM5015-B)
 • Zakelijke prognoses en analyse (OIM5016-B)
 • Zakelijk recht en ethiek (LAW4004-B)
 • Inzetbaarheid en Enterprise (HRM5004-B)
 • Internationale bedrijfsstrategie (SIB5001-B)

Keuze

 • Geïntegreerde marketingcommunicatie (MAR5007-B)
 • Beheer van informatiesystemen (OIM5009-B)
 • Organisatorisch ontwerp en analyse (HRM5014-B)
 • Strategisch management (SIB5003-B)

Derde jaar

 • Stage (MAL5009-Z)

OF

 • Studeren in het buitenland (MAL5010-Z)

Laatste jaar

Kern

 • Toegepaste bedrijfsanalyse en simulatie (OIM6014-B)
 • Kunstmatige intelligentie voor bedrijven (OIM6015-B)
 • Management and Business Analytics - Final Year Business Project (OIM6017-D)

Keuze

 • Bedrijfsethiek en sociale verantwoordelijkheid (HRM6010-B)
 • Consument inzicht (MAR6008-B)
 • Toonaangevende en leidende mensen (HRM6014-B)
 • Logistiek en supply chain management (OIM6013-B)
 • Multinationals in opkomende economieën (SIB6011-B)
 • Risicobeheer en derivaten (AFE6013-B)

In het buitenland studeren

Als student aan de University of Bradford School of Management heb je de mogelijkheid om in het buitenland te studeren aan een van onze partnerinstellingen over de hele wereld.

Dit geeft je internationale ervaring, blootstelling aan een andere cultuur en mogelijkheden om te netwerken met studenten en academici op andere toonaangevende business schools.

Leren en beoordelen

Lesgeven in het programma zal worden geleid, ondersteund en versterkt door een combinatie van formele lezingen, door medewerkers / studenten geleide groepsdiscussies, persoonlijk onderzoek en begeleide zelfstudie, tutorials, seminars en gericht lezen.

Lesinhoud en leermateriaal worden geïnformeerd door tijdig onderzoek en ondersteund door casestudy's van echte organisaties, die u zullen helpen de kansen en uitdagingen die verbonden zijn aan Management en Business Analytics vanuit praktische, reële perspectieven te erkennen. Meer specifiek zullen bedrijfsscenario's worden gebruikt tijdens de in-class tutorials en gespecialiseerde software-workshops bieden praktisch contextueel leren.

De School of Management heeft een lange traditie om ervoor te zorgen dat studenten zich academisch ontwikkelen met kennis, begrip en persoonlijke vaardigheden die relevant zijn en passen bij de behoeften van het moderne bedrijfsleven. Samen vormen de verkenning van toonaangevende onderzoeksideeën en de toepassing van kennis en vaardigheden op echte zakelijke problemen interessante en passende uitdagingen voor onze studenten.

Je wordt beoordeeld door een mix van schriftelijke examens, beoordeelde cursussen, case studies, groepsprojecten en presentaties. Beoordeling is geïntegreerd met leren en onderwijzen om de verwezenlijking van de leerresultaten voor individuele modules en het programma als geheel te ondersteunen en aan te tonen.

Je hebt de mogelijkheid om leden van het onderwijsteam te ontmoeten tijdens hun wekelijkse 'feedbackuren' als je extra feedback nodig hebt of vragen hebt over materiaal uit je modules.

Honoraria, financiën en beurzen

Collegegeld

 • Home: £ 9,250 (sandwichjaar: £ 925)
 • Internationaal: £ 16.090 (management / sociale wetenschappen)
  (sandwichjaar: £ 1.609)

Beurzen

Elk jaar reiken we talloze niet-terugbetaalbare studiebeurzen uit aan Britse, EU- en internationale studenten op basis van academische excellentie, persoonlijke omstandigheden of economische tegenspoed.

Loopbaanondersteuning

De universiteit zet zich in om studenten te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun inzetbaarheid en dit is een integraal onderdeel van veel programma's. Gespecialiseerde ondersteuning is beschikbaar gedurende de cursus van Career and Employability Services, inclusief hulp om deeltijds werk te vinden tijdens studeren, stages, vakantiewerk en afgestudeerde vacatures. Studenten worden aangemoedigd om deze ondersteuning in een vroeg stadium te gebruiken en om de uitgebreide bronnen op de website van Careers te gebruiken.

Het bespreken van opties met gespecialiseerde adviseurs helpt bij het verduidelijken van plannen door opties te onderzoeken en vaardigheden voor het zoeken naar een baan te verfijnen. In de meeste van onze programma's is er directe inbreng van Career Development Advisers in het curriculum of via speciaal georganiseerde workshops.

Carrièrebooster

Tijdens je studie aan de Faculteit Management, Recht en Sociale Wetenschappen krijg je de kans om deel te nemen aan ons onderscheidende carrière-boosterprogramma gedurende je gehele cursus. Het programma is ontworpen om u uit te rusten met de nodige vaardigheden en afgestudeerde kenmerken om werkklaar te zijn bij het zoeken naar werk bij toonaangevende innovatieve organisaties. Het Career Booster Program biedt je de mogelijkheid om certificaten te behalen in:

 • Het Europese computerrijbewijs (ECDL) - de benchmark voor digitale geletterdheid.
 • Sage 50 Accounting en Sage 50 Payroll - training waarmee u toonaangevende boekhoudkundige en payroll-softwarevaardigheden kunt ontwikkelen.
 • Project Manager Professional-certificaten - geven u een voorsprong bij het zoeken naar een gecertificeerde projectmanager.
 • Big Data-analyse en rapportagevaardigheden - met behulp van Software en Services (SAS) die zullen leiden tot certificering.

Daarnaast omvat het programma ook activiteiten ter bevordering van teamwerk, vertrouwen, communicatie en vele andere vaardigheden die door werkgevers worden gezocht.

Het ontwikkelen van een portfolio van Permanente Professionele Ontwikkeling (CPD) -certificaten zal voor werkgevers aantonen dat u niet alleen ambitieus bent maar ook verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen professionele ontwikkeling.

Carriere vooruitzichten

Tijdens deze cursus krijgt u de gelegenheid om vertrouwd te raken met gespecialiseerde analysesoftware SAS.

SAS wordt beschouwd als een van 's werelds toonaangevende leveranciers van gegevensanalysesoftware ter wereld en wordt veel gebruikt in de zakenwereld. Ze zijn een van onze strategische partners en erkennen onze opleiding. Onze studenten doen ervaring op met de software, die veel wordt gebruikt in de zakenwereld.

Daarnaast zullen onze op onderzoek gerichte academici je leren vergemakkelijken tijdens de duur van deze opleiding, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste trends op het gebied van Management en Business Analytics, en je voorbereidt op wanneer je de wereld binnenstapt van werk.

Door middel van innovatief onderwijs en praktische toepassing wil dit programma data-analyse integreren met managementpraktijken. Dit plaatst je in de voorhoede van de concurrentie voor afgestudeerden voor verschillende rollen, zoals Business Analyst, Marketing Manager, HR Specialist, Business Development Manager en vele anderen.

Met onze vierjarige cursus, met een sandwichjaar in de industrie, kun je praktijkervaring opdoen in de industrie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Lees meer

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Lees Minder