BSc (Hons) in Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De University of Stirling Management School staat in de top 25 van het Verenigd Koninkrijk voor onderzoekseffecten in bedrijven en management, waardoor het de perfecte plek is om uw leiderschapsvaardigheden aan te scherpen en rijke inzichten te krijgen in het hedendaagse zakelijke landschap.

Onze deskundige medewerkers hebben een track record van het voorbereiden van afgestudeerden op rollen bij enkele van 's werelds bekendste bedrijven, en alles wat we doen is ontworpen om u te voorzien van de praktische kennis die u nodig hebt om een ​​effectieve manager te worden. Je leert hoe je complexe problemen oplost door middel van analytische besluitvorming, verken organisatiestructuren en ontwikkel persoonlijke vaardigheden op het gebied van kritisch denken, teamwork en leiderschap.

Tegen de tijd dat je afstudeert, ben je bereid om innovatieve ideeën om te zetten in actie en in de voetsporen te treden van voormalige managementstudenten die zijn gaan werken voor mensen zoals Visa, Rolls Royce en de Schotse regering. Waar leid je je toekomst in management naartoe?

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 91% van onze managementstudenten zegt dat het personeel goed is in het uitleggen van dingen (Unistats 2017)

# 2 In de top 25 van instellingen voor onderzoek naar bedrijfs- en managementonderzoek (REF 2014)

# 3 91% van onze managementstudenten aan het werk of verder studeren binnen zes maanden na afstuderen (Unistats 2017)

Prijzen of onderscheidingen

Management Undergraduate Dissertation Prize

Een op onderzoek gebaseerde prijs van £ 200 staat open voor elke student die een proefschrift van het management schrijft en wordt toegekend aan de student die het beste niet-uitgereikte proefschrift indient. De prijs kan worden gedeeld als meer dan één proefschrift het hoogste cijfer haalt.

Cursus details

Onze Management cursus is ontworpen om u te wapenen met de vaardigheden die u nodig hebt om een ​​effectieve manager te worden in de zich snel ontwikkelende zakelijke omgeving van vandaag. Je eerste studiejaar biedt je een brede basis in zaken en management, met onderwerpen als de geschiedenis van management, besluitvorming en bedrijfsinnovatie.

In semesters 3-7 voorzien verplichte kernmodules theorie en toepassingen van management. Je studeert leiderschap, bedrijfsethiek, projectmanagement en meer. Je hebt ook de kans om keuzemodules te nemen in boekhouding en financiën voor managers. In je laatste jaar schrijf je een proefschrift op basis van een bedrijf of dienst, waarin je wordt aangemoedigd om een ​​bepaald probleem te onderzoeken en je vaardigheden in onderzoek en probleemoplossing te vergroten.

Onderwijs

Studeren Management aan de University of Stirling geeft u uitgebreid inzicht in de interne werking van bedrijven en andere organisaties. Onze deskundige docenten maken gebruik van hun inzichten in onderzoek en industrie om ervoor te zorgen dat u gewapend bent met een breed begrip van complexe concurrerende omgevingen - en uitgerust om uw stempel op te drukken.

Je wordt onderwezen door een combinatie van lezingen, seminars, tutorials, computer-gebaseerde workshops, case studies en occasionele industriële bezoeken.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld door cursussen en examens.

In het buitenland studeren

Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze gevestigde connecties met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Dr Gerry Edgar, cursusdirecteur

44 1786 467371

gerry.edgar@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU) £ 12,140.00
  • Schotse en EU-studenten £ 1.820,00
  • Studenten uit de rest van het VK £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder