BSc (Hons) in Microbiology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Microbiologie is de studie van organismen die te klein zijn om met het blote oog te worden gezien, maar die een diepgaand effect op ons leven hebben.

Micro-organismen zoals bacteriën, virussen, schimmels, algen en protozoa kunnen soms schadelijk zijn en infectieziekten veroorzaken. Anderen zijn nuttig en worden door de biotechnologie-industrie gebruikt om voedsel, alcoholische dranken en medicijnen te produceren.

Tot voor kort dachten veel clinici dat de ziekten veroorzaakt door micro-organismen grotendeels opgelost zijn. Deze beoordeling was te optimistisch en de microbiologie komt opnieuw naar voren als een kritische wetenschap om nieuwe uitdagingen aan te gaan van organismen die niet langer reageren op conventionele antibioticabehandeling of vaccinatieprogramma's.

De programmastructuur van Microbiology combineert een brede basis in biowetenschappen met diepgaande specialistische kennis. Tijdens het hele programma ligt de nadruk op laboratoriumwerk, met als hoogtepunt een vijfdaagse praktische workshop over moleculaire biologie waarin theorie en praktijk samenkomen.

Je carriere

Dit fascinerende en gevarieerde programma kan leiden tot loopbanen in de gezondheidszorg, voedsel- en waterindustrie, biotechnologie, het milieu, geneesmiddelen en onderzoek.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Chemie, cellen en biomoleculen, fysiologie 1

Jaar 2

Introductie tot Microbiologie, Mechanismen van Cellulaire Regulatie, Kernvaardigheden in Biowetenschappen 2, Immunologie, Genomen en Bio-informatica, Fundamentele Celbiologie, Praktische Vaardigheden voor Biomoleculaire Wetenschappen.

Jaar 3

Moleculaire diagnostiek, biotechnologie, klinische microbiologie, cellulaire signalering en trafficking, microbiële genomen, nieuwe therapieën en celtechnologieën, experimenteel ontwerp en analyse, optie: plaatsing.

Jaar 4

Bacteriële pathogeniciteit, (her) opkomende infecties, moleculaire microbiologie, celinteracties en netwerken, project en workshops (dubbele module).

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Toelatingseisen

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief Engels, scheikunde en een andere wetenschap, plus Nat 5 Wiskunde en Engels bij B

Een level

BCC inclusief chemie plus GCSE Engels en wiskunde B / 6 en chemie op C / 4

ILC hoger

H2 H2 H3 H3 inclusief scheikunde, Engels en een andere wetenschap op hoger en gewoon niveau Wiskunde op gewoon 01 of 02

IB Diploma

24 punten inclusief chemie en een andere wetenschap.

Level 3 Extended Diploma

DMM in relevant onderwerp, inclusief scheikunde en een andere wetenschap.

College

SWAP Toegang tot Diëtetiek / Wetenschap aan het Kelvin College. HNC Science Qualification moet voldoende dekking van de chemie bevatten.

de Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Extra informatie

Aanvullende vereisten

Van de aanvragers wordt verwacht dat ze bewijs tonen in hun toepassing van hun interesse in de diëtetiek en alle vaardigheden en vaardigheden die ze hebben opgedaan in hun levens- en werkervaring, wat van voordeel zou zijn voor een toekomstige carrière in de diëtetiek.

We verwachten niet dat al onze kandidaten een diëtistische afdeling hebben bezocht, maar als u het geluk heeft om ervaring op te doen met een diëtist of een diëteteam te bezoeken, dan is het passend om dit in uw persoonlijke verklaring op te nemen.

Informatievereisten

Studenten moeten voorafgaand aan hun plaatsing een uitgebreide procedure voor het openbaar maken van strafbare feiten ondergaan bij Disclosure Scotland.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Evaluatiemethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u over de benodigde kennis en inzicht in bedrijf en management beschikt en over een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module in het programma gebruikt zijn eigen leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. Beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen ongeziene examens, klassentests, essays, managementrapporten, case-study's, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn afgestapt van het traditionele, leerkrachtgerichte leren naar een meer onafhankelijke leerbenadering, waarbij je wordt aangemoedigd om kritisch te denken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lees meer

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Lees Minder