BSc (Hons) in Toegepaste Psychologie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In de psychologie beschrijven, verklaren en voorspellen we gedachten, gevoelens en gedragingen.

De focus van deze graad is om het belangrijkste psychologische materiaal van onderzoeksmethoden, cognitieve, sociale, ontwikkelings-, persoonlijkheid en biologische psychologie toe te passen op real-life toepassingen.

Je zult alle gebieden van de toegepaste psychologie behandelen met een focus op geestelijke gezondheid, forensische, counseling en gezondheidspsychologie. Je kunt ervoor kiezen om af te sluiten met een genoemd diploma in BSc (Hons) Toegepaste Psychologie (Counseling), (Forensisch) of (Gezondheid), op voorwaarde dat je specifieke modules neemt.

Modules worden gegeven door verschillende gespecialiseerde laboratoria, seminars en lezingen en alle studenten volgen een werkgebaseerde studie in de module psychologie, waarin ze werkervaring relateren aan de psychologische theorie.

Er zijn mogelijkheden om een ​​trimester in het buitenland te studeren en je hebt de extra optie om moderne taal, biologie of sociale wetenschappen te bestuderen tijdens het programma.

Alle programma- Pathways zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society en voldoen aan de vereisten voor Graduate Level Chartered Membership (GBC).

Je carriere

Afgestudeerden kunnen worden gecharterde psychologen na verdere studie en postdoctorale opleiding in klinische, educatieve, gezondheid, beroep, counseling, sport en beweging of forensische psychologie, of verrichten van onderzoek en volgen een academische carrière.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Foundations of Psychology, Applied Psychology 1, Introduction to Psychological Inquiry.

Jaar 2

Inleiding tot onderzoeksmethoden, inleiding tot de biologische, cognitieve en ontwikkelingspsychologie, toegepaste psychologie 2.

Jaar 3

Onderzoeksmethoden, toegepaste humane cognitie, sociale psychologie, fysiologie van gedrag en werkgerelateerd leren in psychologie, persoonlijkheid en individuele verschillen.

Jaar 4

Ontwikkelingspsychologie en het psychologie-empirisch project, optiemodules in cyberpsychologie, forensische, psychische gezondheid, gezondheid en psychotherapie.

Toelatingseisen

Jaar 1

SQA hoger

AAABB plus National 5 English and Maths op C

Een level

ABB plus GCSE Engels en wiskunde op C / 4

ILC hoger

H1 H2 H2 H2 en Engels en wiskunde bij minimaal O2

IB Diploma

28 punten

Level 3 Extended Diploma

DDM in relevant onderwerp plus GCSE-vereisten

College

SWAP Toegang tot Geesteswetenschappen / Wetenschap bij ABB

Jaar 2

HNC

HNC sociale wetenschappen met 15 studiepunten en A in de gesorteerde eenheid

Een level

AAB inclusief Psychology, plus GCSE English en Maths op C / 4

Jaar 3

HND Sociale Wetenschappen met Graded Units AAB inc Psychologie A, B, C, D en onderzoeksmethoden.

de Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Evaluatiemethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u over de benodigde kennis en inzicht in bedrijf en management beschikt en over een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module in het programma gebruikt zijn eigen leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. Beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen ongeziene examens, klassentests, essays, managementrapporten, case-study's, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers.

We zijn afgestapt van het traditionele, leerkrachtgerichte leren naar een meer onafhankelijke leerbenadering, waarbij je wordt aangemoedigd om kritisch te denken.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Lees meer

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Lees Minder