BSc (Hons) in Wildlife Conservation and Ecology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Bachelor's Degree in Wildlife Conservation and Ecology is gericht op degenen die een carrière in natuurbehoud willen ontwikkelen en biedt een unieke combinatie van academische studie met hands-on training en ervaring op het gebied van natuurbehoud, ecologie en natuur.

De cursus omvat specialistische modules en praktische ervaring waarbij studenten vaardigheden en kennis opdoen op gebieden als identificatie van soorten, live-vangmethoden, populatiebeheer en strategieën om soorten en biodiversiteit effectief te behouden.

Werk in het veld vergroot je kennis over natuurbehoud, ecologie en dieren in het wild, en er is een kans voor dissertatie in het laatste jaar met ecologisch veldwerk. Hierdoor kunnen studenten met docenten werken aan relevante unieke onderzoekservaringen.

Let op: studenten zijn gevestigd in Reaseheath voor de duur van deze cursus. Voor studenten die willen wonen, woon je in je eerste jaar in Halls of Residence aan het Reaseheath College.

De cursus beschikt over:

 • Directe toegang tot een gevarieerde landelijke groene ruimte over de campus, die een convergente mix van leefgebieden en inheemse natuursoorten heeft om te studeren.
 • Kansen om zinvol projecten voor het behoud van het project binnen de lokale gemeenschap te ondernemen.
 • Mogelijkheden om deel te nemen aan veldcursussen in het buitenland naar een aantal locaties, waaronder Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Europa.

Wat zal ik studeren?

Deze cursus is bedoeld voor studenten die een carrière willen ontwikkelen in natuurbehoud, ecologie. Studenten krijgen een unieke combinatie van academische studie met praktisch veldwerk om een ​​reeks academische en professionele vaardigheden te ontwikkelen, met kennis van natuurbehoud, ecologie en aanverwante disciplines. Studenten krijgen een dynamische leerervaring die academische studie combineert met praktische toepassing van thema's in natuurbehoud en ecologie. Als student studeert natuurbehoud

Van studenten wordt verwacht dat zij 120 studiepunten per jaar studeren en afronden, wat zes studiemodules per academisch niveau / jaar omvat. Alle modules in jaar 1 zijn verplichte studie, om ervoor te zorgen dat studenten wegkomen met de fundamentele vaardigheden en kennis die nodig is om verder te studeren. Omgekeerd hebben studenten de mogelijkheid om voor bepaalde optionele modules in jaren 2 te selecteren

In jaar 1 (niveau 4) ontwikkelt u essentiële kennis en vaardigheden op het gebied van natuurbehoud, ecologie, evolutie en biodiversiteit, met de nadruk op praktische ervaring. Een sterke nadruk op Niveau 4-studie zal ook worden geplaatst op de ontwikkeling van academische vaardigheden via reguliere studiebegeleiding met een toegewezen cursusmanager.

Jaar 2 (niveau 5) ziet een accentverschuiving naar meer academische en op onderzoek gebaseerde studies, met inbegrip van thema's in bevolkingsbeheer, toegepast onderzoek en soortenrehabilitatie. Een stage van twee of vier weken (equivalent) of veldcursus is ook opgenomen als onderdeel van het programma, hetzij in het VK of in het buitenland.

In jaar 3 (niveau 6) zet je je studie voort via meer specifieke Pathways die zijn ontworpen om zowel je academische expertise als professionele vaardigheden in behoud te bevorderen.

Toelatingseisen

 • Een minimum van 112 UCAS-punten van GCE A-niveaus, waaronder een graad C in hetzij biologie, chemie, menselijke biologie, milieuwetenschappen, wetenschap of toegepaste wetenschappen. Typische aanbieding BCC / BBC
 • BTEC Extended Diploma (Applied Science of gelijkwaardig): DMM
 • BTEC Diploma (Applied Science of gelijkwaardig): D * D *
 • OCR National Extended / Diploma: verdieningsprofiel plus een van de hierboven vermelde GCE A-levelvakken
 • Volwassen studenten (21 jaar) zullen op individuele basis worden beschouwd.

Carrièremogelijkheden

 • Beheer van inheemse soorten
 • Wildlife management
 • Gesprek
 • Wildlife vertrouwt
 • Rehabilitatie van dieren in het wild
 • Wildlife onderzoek.

Collegegeld

Als student in het hoger onderwijs moet je twee belangrijke kosten halen; uw collegegeld en kosten van levensonderhoud.

Onze voltijdse collegegelden voor Britse en EU-studenten die naar de universiteit gaan in 2017/18 of 2018/19 zijn £ 9.250. Deze kosten worden in rekening gebracht voor elk academiejaar van een cursus en worden jaarlijks door het college vastgesteld.

Als je een internationale student bent of voor de laatste informatie over het studiegeld, bezoek dan de pagina over studiefinanciering op onze website .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellenc ... Lees meer

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellence and student satisfaction. Lees Minder